מתבייש בקבוצה שלי ולא הפעם הראשונה. כן פנדל לא פנדל זה כבר לא משנה. במקום הדחה ברבע עכשיו זה הדחה בשמינית. צריך ריבלד לגמרי בקבוצה הזאת. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
האמת שמדקה 20 בערך בארסה הייתה לא רעה, להגנה יש המון לאן להשתפר כמובן אבל התוצאה היום מאוד משקרת. מסי היה טוב ואפילו חתף כמה כדורים מה שהוא בדרך כלל לא עושה, נצטרך עדיין להמתין שהבעיטות שלו ימצאו את נרשת כמו בעבר אבל זה עוד יגיע לפי דעתי לא רואה סיבה שלא. לא מובן לי למה ריקי לא מקבל יותר דקות הוא נהדר.
מה אתם רוצים מאמן חדש לפני שיבחר נשיא חדש? זה לא הגיוני. תתנחמו בכך שבברצלונה אפשר להחליף הנהלה כושלת בבחירות. בניגוד ליונייטד למשל או ארסנל שנתקעו עם הנהלות רעות להרבה מאוד זמן.
לדעתי לא. בערוץ הספורט אומרים שהמשחק יחודש מחר, וב-WHOSCORED לא נרשמו אירועים מאז התקרית ככה שככל הנראה המשחק לא חודש.
איזה חילופים הזויים של קונטה , תיקו והפסד זה אותו דבר בשבילו . לך תהמר תוציא הגנה תכניס התקפה ,מה זה החילופים האלה מגן במגן , חלוץ בחלוץ קשר בקשר
מאמן שנותן 10 דקות משחק לכוכב כדורגל כמו אריקסן, לא ראוי להיות בשלב הבא של ליגת האלופות . מכל השטויות של קונטה, הכי לא ברור לי הייבוש הזה של שחקן נפלא וחשוב כל כך כמו הדני . הבעיה של קונטה שהוא כל כל עקשן ולא ישנה את דעתו, ובסוף זה יעלה ביוקר לאינטר גם בליגה האיטלקית ( מבחינת סגל שחקנים אינטר הכי טובה בליגה ) .