עם איך שריאל מדריד נראית אני חושב שגם את שחטאר דונייצק ג' (וזה לא ממש רחוק ממה שנראה היום) בקושי ננצח, המטרה היא לצאת עם כמה שפחות מכות לפני הקלאסיקו| אייאקס לא הקבוצה של לפני שנתיים ואני פחות רואה אותה מערערת את ליברפול אבל כן ניצחון מאוד חשוב עבור הקבוצה של יורגן קלופ| זה מרגיש שמנצ'סטר סיטי מסורתית מקבלת את הבית המשעמם במפעל להוציא את 2016/17 ו-2012/13. בכל מקרה המשחק שיותר מסקרן אותי זה באיירן נגד אתלטיקו, ב-2016 עם גריזמן הגדול (והחלטה בלתי מתקבלת על הדעת לספסל את מולר) - סימאונה העיף את פפ בחצי הגמר. זה נשמע על גבול האבסורד שיש לבאיירן נקודות תורפה כי היא עושה ביה"ס לכל היתר, אבל מרכז השדה וההגנה קצת מזייפים. סימאונה צריך לשחק עם ז'ואאו פליקס והמהירות שלו, לדעתי חוד של דייגו קוסטה ולואיס סוארס הוא כבד מדי ולא מספיק נייד, טוב שהיום קוסטה לא ישחק. אתלטיקו תחנה את האוטובוס ותציג את הגנת הברזל הרגילה, יהיה ללבנדובסקי לא פשוט ומשחק האגפים מעט נפגע ללא גנבארי ובעיקר סאנה. הזדמנות ענקית לדוגלאס קוסטה לקחת את המושכות בבאיירן ולהראות כשהוא מסוגל לעשות משהו כשהוא בריא. עדיין הייתי הולך על 0:1 לבאיירן והרבה-הרבה יאן אובלק.
לא ראיתי את המשחק ולא יודע על מדובר, אבל בעקרון פנדל+אדום זה במקרה שהשחקן מנע שער ודאי עם היד. בשאר המקרים זה צריך להיות רק פנדל.
לא בדיוק, גם לא ראיתי את המשחק אבל ממה שאני יודע זה פנדל + אדום אם העברה מכוונת כלומר אין ניסיון לגעת בכדור או משהו בסגנון. אחרת בכל פעם ששחקן יגיע למצב שהוא עדיף על פנדל השחקן פשוט יכשיל אותו.
ואם הוא מכשיל אותו בכוונה בקצה הרחבה כשיש עוד שחקנים בינם לבין השער? איך קובעים מה זה מצב שהוא יותר טוב מפנדל?
המשחק אתמול של פריז נגד יונייטד הרגיש כמו משחק בית בבית קברות(לפחות לפי השידור בספורט 5 4k) לעומת זאת המשחק של דינמו קייב נגד יובנטוס הרגיש לי וקיים בזכות הקהל שהורשה להיכנס. אפילו בצ׳לסי נגד סביליה היה "רעש" של קהל שהחיה קצת את האווירה. ידוע באיזה משחקים (אם יש) מורשת כניסת קהל?(אני יודע שזה מותנה לפי ההנחיות במדינה, אבל בצרפת לדוגמא מותר כמות קהל מוגבלת ועדיין לא היה קהל במשחק של פריז)
מה חדש? מתי לא נראים ככה. זאת קבוצה שהתוקף שלה פג כבר לפני שנתיים-שלוש. זידאן ופלורנטינו עושים עבודה קטסטרופה.
זה לא דבר חדש... נראים ככה כבר חצי שנה. קיבלו בית שמסוגל לעשות להם פדיחות רציניות. מזלם שיש את קונטה, לא אתפלא אם הוא גם יפסיד היום. מרקוס אנטוניו שחקן שכיף לצפות בו. לא מאמין שהוא רק בן 20, איזה פגיעה.
ריאל מדריד קבוצה עלובה. מרסלו נראה גמור, מנדי מוקרב בימין(אהמ אהמ מנור). איזה הרכב מעפן, גורם לי פתאום להרגיש טוב עם הסגל שלנו.
איזה שחקן המנור סולומון הזה!!! יא וואלליייעה. שני ילדים בני 20 ו21 בקישור ההתקפי של שחטאר עושים בית ספר לריאל מדריד.