לא יודע איפה קודוס עשה ממנו צחוק. הפעם היחידה שהם בכלל היו אחד ליד השני ששמתי לב היא בגול, ואין לואן-דייק יותר מדי מה לעשת כשהוא לבד ברחבה ועוד לפני שהוא מגיע קודוס בועט.
הפער בין המחצית הראשונה למחצית השנייה אתמול בבאירן-בארסה היה די מדהים. חשבתי שהמשחק אתמול יאפשר להגיד 'בארסה חזרה, ולא סתם מול קבוצות חלשות בספרד' והתוצאה כביכול אומרת אחרת, אבל מבחינת הכדורגל אני חושב שזה בהחלט נכון. לבה היה יכול להיות עם שלושער אתמול (כנראה ניחסתי אותו כשהימרתי שהוא יכבוש), וככלל שיטת המשחק במחצית הראשונה היתה מרשימה מאוד.
אי מדבר על זה שהוא בורח מהכדור ולא מעז לבוא לקבל מהאמצע. באמת לא שמת לב לזה? מידי פעם חשבתי שהוא תפס אומץ ובא לקבל ואז קלטתי שזה פדרי.
בהחלט אפשר להגיד שבארסה חזרה, למרות מחצית שנייה פחות טובה. משחק שקול שיכול היה להיגמר לכאן או לכאן. מעבר למצבים של לבה שביום רגיל יוצא לפחות עם שער מהם, פדרי היה פעמיים בתוך תייבת החמש עם כל הזמן שבעולם.
- לגבי ואן דייק, בצפייה ראשונה חשבתי שהוא היה צריך לעשותי יותר בגול. בפועל הוא לבד על שניים, זו החלטה של שבריר שנייה והוא די בחר נכון. מצד שני, לתחושתי, ואני לא רואה מאה אחוז מהדקות של ליברפול (גם לא 50%, כן? - הרבה יותר), אבל התחושה שלי היא שההולנדי מנסה תמיד לעשות את המינימום, רוצה לחטוף כדור או להציל גול בלי מאמץ. התפניתי למשחק הזה אחרי המשחק באיירן-ברצלונה. להתרשמותי, סלאח עם גול יפה אבל לא מספיק פעולות חוץ מזה והמחצית הראשונה הייתה הטובה יותר של ליברפול. לאחר מכן גם עם ארבעה שחקני התקפה לא ממש הייתה תחושה של גול באוויר, הלוואי וה-1:2 הדרמטי הזה יוציא אותה כבר מחושך לאור. טרנר אגב פישל שם במהלך בו בלינד נגח סנטימטר מהקורה, זה פשע. עוד כמה הערות קטנות: שיהיה בריא טיאגו, כל פעם מסובב באלנגט מחוץ לרחבה - ולידיים הבטוחות של שוער היריבה. גם בגמר זה היה ככה. זה מרגיש גם כאילו הדריבל של דיאס הרבה יותר כבד ופחות חמקמק מהעונה שעברה. ברצלונה קבוצה טובה, אני לא מדרג אותה בטופ של אירופה מבחינת 4-5 אבל אי אפשר לזלזל בה. היא יכולה לנצח כל קבוצה. גאבי היה צריך לעשות הרבה יותר הגנה. השער השני שהגיע מהאמצע די מדאיג וגם דמבלה חזר לסורו. אם זו הכוונה ב-'בארסה חזרה' אז בסדר. כי פיקה צייץ את זה גם בעונה שעברה. לא טרגדיה להפסיד 2:0 במינכן.
התוצאה זה לא העיניין, אני שופט לפי היכולת. בארסה עמדה מצוין נתנה פייט ובהרבה דקות הייתה עדיפה. בסוף המזל לא היה איתה אבל באמת שזה יכול היה ליפול לשני הצדדים. אולי יש ארבע קבוצות טובות ממנה- סיטי, ליברפול, באיירן, פאריז (אולי אפשר להוסיף גם את ריאל). אבל חוץ מהן לא רואה עוד קבוצה שכרגע טובה יותר לדעתי, אז כן לדעתי אפשר בהחלט לומר שהיא חזרה לטופ.
אנשים פה מדברים על "בארסה חזרה", לא ברור לי מה הכוונה. הכוונה בחזרה שלה זה שהיא חזרה להפסיד לבאיירן? כיוון שזה כבר נמשך 5 משחקים רצופים. זאת הקבוצה הראשונה העונה שבארסה פוגשת שלא נגמר לה האוויר בדקה ה60 והיא ממשיכה לרוץ במשך 90דקות ללא הפסקה, עם כל הכבוד לסביליה וסוסיאד. יש 5 קבוצות טובות מבארסה-ריאל,סיטי, ליברפול, באיירן ופריז. בנוגע לליברפול זה סימן שאלה. המשחק הזה לא הראה שום דבר שונה ממה שכבר כולנו כבר הבנו מתחילת העונה. בארסה צריכה לקוות להגרלה קלה בשלב שמינית הגמר[לא לקבל את סיטי או פסז]על מנת להמנע מהדחה.
אם המשחק יתנהל באופן דומה בגומלין סביר להניח שבארסה תנצח. היא הגיעה למספיק מצבים אבל הפעם היה לה חוסר מזל בסיומת. בשנים קודמות היריבות היו פשוט רמה מעל זה לא היה הגרוש ללירה שהיה חסר כמו אתמול. אני בספק אם באיירן קבוצה טובה יותר למרות שבסופו של דבר ניצחה ועוד יותר בספק לגבי ריאל לאור המפגשים האחרונים ביינהן.
ההתנסחות שלך לא טובה. אם המשחק יתנהל באותה צורה, באיירן תנצח שוב. בנוסף יהיה שינוי אחד בטוח בהרכב של באיירן במשחק הבא, סאביצר ירד לספסל, גורצקה ישחק במקומו[מרגע שעלה לשחק, גרם לשינוי]. על איזה יריבות אתה מדבר?פסז?באיירן?יובה? הפערים הצטמצמו אולי, אבל פסז ובאיירן יותר טובות. יובה?אתם פייבורטים כמו שהם נראים כיום. ריאל?היה 3משחקים עונה שעברה, 2 ניצחונות של ריאל[אחד שצ'אבי היה המאמן כבר] וניצחון אחד של בארסה[אנצ'לוטי פתח במערך הזוי, אבל זה סתם תירוץ]. או שאתה מעוניין שנלך עוד יותר אחורה? קלאסיקו זה קלאסיקו, הכל יכול לקרות שם. אבל בעייני ריאל עדיין פייבורטית[בפער קטן].
ברצלונה הייתה טובה מאוד במחצית הראשונה אתמול ואלה היו החמצות די לא שגרתיות. אתה צריך לזכור שהמשחק גם נערך אצל באיירן, גם הביתיות היא יתרון מסוים אפילו אם לא מוחלט.היא בהחלט יכולה לנצח את ריאל מדריד העונה ולזכות באליפות, משחק כמו 0:4 ודומיננטיות מוחלטת זה קצת יותר מאשר רצף הניצחונות הרצופים שלנו לפני זה. "ברצלונה חזרה?" שכל אוהד ירשום (או שחקן) מתי שהוא חושב. אני לא העזתי להוציא את המילים האלה מהפה על ריאל מדריד עד ל-1:3 על פ.ס.ז' בשמינית הגמר אשתקד בגומלין שזה משחק של קצת יותר מכדורגל לדעתי (דווקא הרבה כדורגל לא היה מהצד שלנו), הניצחון הכי גדול שלנו אולי מאז בייל והמספרת בגמר 2018 (טוב, נו, אולי כתבתי את זה אחרי ה-0:2 בקלאסיקו שהייתי בו).
אין דבר כזה "לא מעז" כשמדברים על גאבי. הוא לא בורח מהכדור, זה התפקיד שנתן לו צ'אבי. גאבי משחק גבוה, מחכה לכדורים ליד הרחבה.