אולי צריך לגמרי להוריד את המונח הפרעה לשוער מעמדת נבדל. או שאתה מפריע לשוער או שאתה לא, לא צריך לערבב עמדת נבדל לפה.
לוויאריאל נפסל שער נגד ברצלונה כי שחקן התקפה בנבדל הפריע לבלם להגיע לשחקן התקפה שכבש. אמנם זו השפעה ישירה יותר, אבל עדיין, החשיבות לנבדל נהייתה מוגזמת. למה שלא יבטלו כבר את הנבדל 30 מטר מהשער? איזו תועלת יש פה?
המירוץ לנציגה החמישית באלופות: 2 מדינות העונה יקבלו צ'ופר מאופ"א - נציגה חמישית בליגת האלופות - כרגע מי שיהנו מזה זה בולוניה ולייפציג המצב כרגע: 1. איטליה 14.714 2. גרמניה - 13.928 3. אנגליה - 13.875 4. ספרד - 12.937 5. צרפת - 12.250 האיטלקיות עוד לא איבדו נציגה באירופה והניצחון של לאציו די עזר להיות במקום הראשון כרגע. המירוץ למונדיאל הקבוצות: 8 קבוצות כבר שם: סיטי, צ'לסי, ריאל, באיירן,פריז,אינטר,פורטו ובנפיקה. מה נשאר פתוח: קבוצה גרמנית נוספת - דורטמונד או ליפציג - דורטמונד מובילה ב-6 נקודות. קבוצה ספרדית נוספת - אתלטיקו שמובילה על ברצלונה ב-7 נקודות ואת סוסיאדד שהרחק מאחורה. קבוצה איטלקית נוספת - יובנטוס מובילה כרגע על נאפולי ב-6 נקודות, ועל לאציו ב-12 נקודות. זכייה באלופות מעניקה מקום אוטומטי גם אם הדירוג הוא נמוך יותר וגם לקבוצות שלא רשומות פה אבל כעת באלופות.
שינוי כזה לדעתי יעשה רע, אבל להוסיף שני קווים זה דבר זניח. אני אם כבר חשבתי לבטל נבדל בתוך רחבת החמש או אפשר לעשות את זה קצת יותר קיצוני עד ל10 מטר, בטח לא 30. אבל בכללי נדבל זה לדעתי אחד החוקים הכי טובים עם הכי פחות בעיות, יש דברים הרבה יותר מהותיהים כמו נגיעות יד ברחבה ופנדלים על שחקנים שבכלל לא היו מעורבים במהלך או עם הגב לשער בקצה הרחבה. כרטיסים אדומים בכל מיני מצבים וכו'.
הדירוג הראשון הוא דירוג אופ"א הרגיל לכל המפעלים, אבל על עונה אחת בלבד. הדירוג השני הוא דירוג אופ"א שמתחשב אך ורק במשחקים במסגרת ליגת האלופות, ללא תחרויות אחרות, ול-4 עונות.
בסוף אני עוד אתחיל לחבב את דוניאל. הרג אותנו במשך שנה וחצי ומאז מתפוצץ. עלה חרמן נגד האקסית היום. לא מבין איך זאביצר לא הצליח בבאיירן. שחקן מעולה ועם אופי שכל כך חסר להם היום.
מה השופט מנע מאתלטיקו לעשות? אני אגב הייתי רוצה לראות את הואר מתערב שם ונותן אדום עם הדריכה על דארמיאן. לשמור על אחידות וזה.
Jadon Sancho’s game by numbers vs. PSV: 71% pass accuracy 12 times possession lost 1 offside 0 shots 0 chances created 0 goals 0 assists Tough night. חחחח
זה הדרדרות אפילו יותר מהירה משל דלה אלי והוא עוד לא חגג 24. מדברים איתי על סעודיה עם איך שהוא נראה הוא יסיים בטורקיה.