לא משנה,מה קרה במשחק הזה,וכמה שלא הגיע לצ'לסי לעלות,וכמה שקולינה היה עיוור,ואיזה מגעילים צ'לסי,המשחק נגמר. צ'לסי יכולים להגיד שהם הקבוצה הכי טובה בעולם,אבל גם הם מבפנים,עמוק בלב,יודעים שבארסה הייתה הרבה יותר טובה,בשני המשחקים,וללא צ'ך וקולינה,הם היו עפים. עם הפאולים על רונאלדיניו,אין מה לעשות,זאת הדרך היחידה לעצור אותו,וגם בליגה הוא מקבל מלא מכות לרגליים.
ללא רונאלדיניו ופויול גם אתם הייתם נופלים. צ'ך הוא חלק מהקבוצה, מזה לולא צ'ך לא היינו עולים, מה אתה אידיוט? עמוק בלב, אני יודע דבר אחד-צ'לסי עלתה, ברצלונה לא. סוף סיפור. ונכון, סוף סוף מצאו דרך לעצור את רונאלדיניו, ההבדל, שבספרד, אפילו פאולים הם לא יודעים לעשות.
צודק מרביד - אם לצ'לסי לא היו את דאף, למפארד, טרי, צ'ך, קז'מן וג'ו קול הם בכלל לא היו עולים, אז מה הם משחקים אותה בכלל. בארסה היתה יותר טובה, ואם לצ'לסי לא היו שחקנים יותר טובים ומאמן יותר טוב, אז בטוח שבארסה היתה עולה. מסכים איתך ב-100%, אבל מה אתה מנסה להוכיח? שאכן יש מישהו יותר בכיין ומנותק מהמציאות מברקוד בפורום?
כל אוהדי בארסה בפורום הזה הם בדיחה אחת גדולה. נתחיל בבדיחה הכי גדולה שזהו יסטה שאני לא יודע איך הוא מראה תפנים שלו כאן לאחר כל הצהרות הגאווה לפני כמה שבועות ובמשך כל הזמן שאני בפורום הזה מדבר באי אובייקטיביות מוחלטת ומביא טיעונים כל כך לא נכונים וכל כך כושלים. ברקוד? אותו בנאדם שצעק פה לפני המשחק הראשון בקאמפ נואו שבארסה תנצח 4:0 (חחחחחח) מה איתך אחי נדפקת ואנשים פה אמרו לך את זה לפני. להגיד אם צ'ך לא היה וזה לא היה זה ממש שטותי, גודל ההישג של צ'לסי ענק עוד יותר בכך שהשחקן הכי טוב שלה (אריאן רובן) לא היה בצמד המשחקים ועדיין צ'לסי עלתה לשלב הבא, בזמן שלבארסה היה סגל מלא בשני המשחקים למעט המשחק בסטמפורד' ברידג' כאשר מרקז נעדר וגם הוא לא משמעותי לקבוצה כמו שרובן משמעותי לקבוצתו. תפסיקו גם להשוות בין ה- 0:4 של דפורטיבו נגד מילאן בשנה שעברה כי אני גם מסכים עם שבצ'נקו מילאן הגיעה שאננית לגומלין וזה מה שלקח ממנה את העלייה. ההגנה של בארסה אכן חלשה ואני לא חושב שיש בנאדם אובייקטיבי אחד שמסכים על כך, הגנה כזאת גם אם הייתה עוברת את צ'לסי הייתה נופלת באחד מהשלבים הבאים לפחות לפי דעתי. אוהדי בארסה לסיכום לכו הביתה תשתו משהו תירגעו ותחזרו שנה הבאה לליגת האלופות עם הגנה יותר חזקה, בה ביי!
לא ראיתי אף פעם אחד שמציג דברים איך שנוח לו ואז יוצא בטיעונים מרשימים כמוך. גם ב- 0-2 מילאן הייתה שאננה? או שאתה פשוט מסרב להודות שאתה טועה ויש דברים שקורים, למרות הכל (ואין ספק שההגנה של מילאן עונה שעברה חזקה מזו של בארסה)?
מצטער שלא ניסחתי את עצמי נכון,התכוונתי בלי צ'ך ביום טוב. בסיכום,של שני המשחקים,היו לצ'ך לפחות,6 הצלות שהצילו שער בטוח. לואלדז לא היו במשחק הראשון,ובמשחק השני,היו לו אולי שתיים.
כי צ'ך פשוט הרבה יותר טוב מואלדז... מה זה בלי צ'ך מיום טוב?! מה זה התירוצים האלה? לא לא יודע אפילו איך לנסות ולהתווכח איתך בנושא הזה.... בלי צ'ך ביום טוב... נו. בדיחה אתה, בדיחה.
מארקז לא משמעותי לבארסה כמו שרובן משמעותי לצ'לסי?! תגיד לי שאתה צוחק! לצ'לסי יש את דאף ואת ג'ו קול בתפקידו של רובן, ומה יש לבארסה במקום מארקז? אולגר וג'רארד! אלוהים ישמור, שיחקנו עם קשר התקפי בתפקיד הקשר ההורס בגלל שמארקז נעדר, אז איך אתה יכול להגיד שמארקז לא כל כך משמעותי אצלנו?!
בא נגיד שאם רובן היה משחק בצ'לסי ומארקז בבארסה. מאזן הכוחות היה נוטה יותר לכיוון של צ'לסי. קול היה מצויין, היה גדול. אבל רובן זה קלאסה אחרת.
ואיך שהוא היה נראה בכל שאר העונה? הבנדאם מבלה יותר זמן בחצי של היריבה. אגב, לברצלונה גם יש את אלברטיני, שרייקארד כל כך התפאר מהרכישה שלו, במקום מרקז. ועוד משהו, אולגור משחק ב11 הפותחים של ברצלונה, כל העונה. הוא לא במקום מרקז, והוא לא מחליף שלו. תפסיק לבלף. רייקארד פתח עם אינייסטה על הקו, הוא היה מצויין, באמת, אבל חוץ מאיום אחד על השער (ועוד איזה איום), הוא היה חלש. לשם מה מקסי לופז הגיע? לשם מה יש את ג'יולי? למה אינייסטה לא שיחק במקום הראוי לו? ליד דקו וצ'אבי. אגב, הורס משחק, דקו מס' 1 בעולם בלהרוס התקפות, ועוד משהו, צ'לסי שיחקה עם שני קשרים מרכזיים, ג'רארד קשר התקפי אתה אומר?, למה הוא לא בא לביטוי? הרי ברור שאת מי שצ'לסי רצתה לנטרל הם דקו וצ'אבי. אם רייקארד כזה מאמן גדול, אינייסטה באמצע, ליד דקו וצ'אבי, ולזוג של צ'לסי, מקה ולאמפרד, אין שום סיכוי. אגב, צ'ך כל העונה ביום טוב. הבנדאם ספק קצת יותר מ20שערים כל העונה, בכל המסגרות, מה רצית? שהוא יופיע על סמים?
יש סיבה שג'יולי לא פתח. הוא פצוע. הוא לא יכל לסחוב יותר מ10 דקות גג. אלברטיני.. תהיה רציני. לא הייתה ברירה, הוא היה האופציה הכי סבירה. הוא לא מספיק טוב. ואולגר כן מחליף את מארקז, כי הוא משחק בעמדה המקורית שלו. אינייסטה פתח על הקו כי הוא הדבר הכי קרוב שיש לנו לקיצוני אחרי ג'יולי, שכאמור היה פצוע. למה ג'רארד לא בא לידי ביטוי? כי אסור היה לו לזוז מהעמדה שרייקארד הציב אותו בה. לא מספיק שהוא לא קשר אחורי והוא משחק שם, רצית שהוא יתחיל להתרוצץ במגרש? ואיפה מישהו פה אמר שרייקארד מאמן גדול? כמאמן הוא לא מבריק, אמת. אבל בתור אדם\פסיכולוג\ניתוח אופי השחקנים, קרא לזה איך שתרצה, הוא מהטובים באירופה אם לא הכי טוב. וראית את התמונה שהעלתי? אם מוריניו היה במקום רייקארד הוא היה רץ לבכות לאוופ"א נכון? רייקארד מעדיף לשתוק ולהבליג. זה מראה על אופי.
לא אכפת לי מה אוהדי בארסה אומרים, כי עמוק בלב הם יודעים שאם אטו, רונאלדיניו ופויול לא משחקים הם אפילו לא היו מתקרבים לצ'לסי. תירוצים מגוחכים יש לכם, לא הגיע לצ'לסי לעלות כי צ'ך תפס יום טוב, כי עשו עבירה על רונאלדיניו... מה הצעד הבא, להתלונן על כך שלצ'לסי היה יתרון ביתיות בסטמפורד ברידג'? ברקוד - אני מבקש ממך להתייחס לשאלה ששאלתי בפעם הראשונה שהראית לנו את התמונה - מה ההבדל בין מה שדאף עשה לבין הדברים שאטו אמר אחרי המשחק? ג'ואי קול הוא לא כיסוי יותר טוב לרובן מאשר ג'רארד למארקז. ההבדל הוא, שברגע האמת קול ידע להתעלות ולתת את משחק חייו, ג'רארד לא. אז אל תבכו על החיסרון של מארקז.
מזה התפקיד המקורי של מארקז?, אני לא אימבציל, אני יודע יפה מאוד שמארקז כבלם, הוא אחד הגרועים באירופה. מארקז התחיל לשחק טוב ברגע שהוא עבר לאמצע. אולגור פותח כל העונה, ולהגיד שהוא לא אופציה כהחלפה זה פשוט לא נכון. ג'רארד לא זז מהמקום בו הוצב? ובכן, מה היה התפקיד של ג'רארד בדיוק במשחק הזה? וג'יולי לא יכל לשחק, ניחא. לשם מה הובא מקסי לופז? הרי ידוע שהוא משחק על הכנף, הוא שיחק ככה נגד צ'לסי בקאמפ נואו, וגם לפני שהוא הגיע הוא שיחק בריבר באותו התפקיד. ואם אינייסטה הוא הכי קרוב שיש לכם לקיצוני למעט ג'יולי, אז באמת הסגל של ברצלונה קצר משחשבתי. היה עדיף אפילו לשלוח את אינייסטה לאמצע, ולשחק עם רביעייה אמצעית, לתת לבלטי, שגם ככה כל היום למעלה, לשחק כקיצוני, על כל הקו.
דווקא ג'רארד נתן משחק לא רע.. סתם המחשתי לכם את ההבדלים. העובדה היא, שג'ו קול הוא כן קיצוני שמאלי, לעומת ג'רארד, שהקשר בינו לבין עמדת הקשר האחורי אף פעם לא היה קיים. ומה אטו אמר אחרי המשחק? שקולינה נתן לצ'לסי יתרון? הוא צודק. אתה היית אומר אותו דבר מזווית הראייה שלו. עשו עליו פנדל, השופט לא שרק. קרבאליו עשה עבירה על השוער בזמן הגול של טרי, השופט לא ראה. הוא עצבני. ולא מספיק שהוא עצבני, הוא צריך לסבול את מוריניו.