את ההודעה הקודמת אני מבקש מגל/ניב/שגיא/יוגב/פולדש שימחקו. תודה אני מקפיץ את זה לטובת אלו שלא ראו. שימו לב שההודעה הזו תעדכן את עצמה אז תשימו לב ותבדקו אם ההרכב שלכם אושר או לא. ההרכבים של הבאים אושרו אדום בנשמה, אורי-טוטי, יובנטיני, ראו, לאיתי האדום, יובה, גיא, נסטה דייר, פטריק קלייברט, שמוליק, מטראצי,רוי. דודי דה בור ההרכבים הבאים נפסלו בגלל שלא שמו קפטן: ביום שלישי תסתיים ההרשמה - הרשמו כמה שיותר מהר, אחרי יום שלישי לא ניתן להירשם.
לא מבין למה אתם עובדים קשה. פה אפשר לפתוח חדר לאייסוקר עם סיסמה שאליו רק אנחנו נוכל להכנס. במקום לסכם ולהתייגע...
כי ליניב תתפלאו יש חיים והוא לא פה כל הזמן.. שימו לב שההודעה הזו תעדכן את עצמה אז תשימו לב ותבדקו אם ההרכב שלכם אושר או לא. ההרכבים של הבאים אושרו אדום בנשמה, אורי-טוטי, יובנטיני, ראו, לאיתי האדום, יובה, גיא, נסטה דייר, פטריק קלייברט, שמוליק, מטראצי,רוי. דודי דה בור, חואקין, זאנטי, ליונברג, אלברו רקובה, זמברוטה, א.ס שבה. ההרכבים הבאים נפסלו בגלל שלא שמו קפטן: ההרשמה לליגה הסתיימה. אין לשלוח הרכבים יותר. מי שרשום שמו שאושר יהיה בליגה.
הייתי אומר שתפרסם פה את כל ההרכבים שאושרו. ואם לא קשה, אפשר לתת עוד יום יומיים למי שרוצה לשלוח הרכב, אבל זה החלטתו של יניב.
גל איזכר לי אז אני מזכיר לכולם להסתכל בנבחרות שלהם אם יש להם את גרונקיאר הם מוזמנים להחליף אותו. ההרכבים הסופיים של 20 המשתתפים יפורסמו בהמשך הערב.