לא יודע ישלי תחושה שאשדוד תחזיק טוב נגד ק"ש , וסליחי ועכו נגד ה.חיפה החלשים , וקאיודה יזמבר את הגנה של הפועל (כנל ורמוט את נתניה) לגבי בן דיין אין אופציה אחרת יותר טובה נראלי
בשבוע שעבר השופטים לקחו לי 6 נקודות על פסילת השער החוקי של קאיודה מבישול של ערן לוי, וגם השבוע הם עקצו אותי ב8 נקודות באישור השער מעמדת נבדל של בויוביץ' (שמתי בנבחרת את סטויקוביץ' וצ'וצ'אליץ')
נו לפחות הרווחת בוכטה נאה מצ'צואליץ'.. אני בשבת גרועה. רק 6 נקודות מדין מימוני כל שאר השחקנים עם 2 נקודות וזה בתקווה שהם לא קיבלו צהובים..סליחי, הירש, צעירי וסטויקו..מקווה שורמוט יעשה משהו ב20 דקות שנשארו.. עריכה: הא ושכחתי את אופיר מזרחי הגבר עם בישול אז 5 נקודות בתנאי שלא קיבל צהוב ..
64 נקודות במחזור הזה (את הסיבוב הקודם פתחתי עם 71), ובניגוד להתקפה ציון מושלם להגנה להוציא את סטויקוביץ'.
השגתי 52 נקודות שני מחזורים אחרונים נדפקתי בגלל אמבולה שהורחק ובגלל בן ביטון שעשה פנדל, אלמלא זה ככל הנראה הייתי עם 14-18 נקודות איזה עצבים!
מחזור מעולה להגנה שלא ספגה אפילו שער אחד , אבל כמובן שאמבולה היה חייב לקלקל ... מחזור נחמד .. את הנקודות של זהבי ובוזגלו אני אף פעם לא מחשיב כי לא נראה לי שיש מישהו בטופ 1000 שלא הרכיב אותם ..
ערן לוי חבר בהרבה קבוצות בליגה הזו ובמחזור הזה ייעדר עקב צהובים אז לתשומת ליבכם חברים. אצלי גדיר חזר להרכב במקום שחר הירש, ואני מתלבט האם להוציא את לירוי צעירי ואת מי להכניס במקומו ששווה 7M (ממן לא נראה לי יעשה משוה בסמי עופר ואלכנסדר דוידוב של אשדוד בספק). בנוסף יש התלבטות האם להכניס את דדי בן דיין (יחסית לשחקן הגנה יש לו כבר 2 שערים וכמה בישולים) שמשחק בבית נגד נתניה. הם ספגו יחסית קצת במחזורים האחרונים, אבל כן ספגו בכל משחק. העניין הוא שאני לא יודע אם דין מימוני ישחק בשני נגד ק"ש, כי יש סיכוי שקאסיו פרננדז יחזור. אולי פשוט אחזיר את פינאס של ק"ש להרכב וזהו ..
השינויים שלי למחזור הקרוב: ערן לוי (צהובים) ולארי קאיודה בחוץ - יאיא פטי ופיראס מוגרבי בפנים אני כנראה אסתפק הפעם בשני חילופים בלבד לשם שינוי, או שממש ברגע האחרון אחליף את סליחי בגאדיר\סולארי. לא ביצעתי שום שינוי בהגנה שהביאה לי אחלה תוצרת במחזור הקודם, ויש לי תחושה שגם הפעם היא לא תאכזב אותי. זו פעם ראשונה שמתחילת העונה שאני הולך על שחקן של אשדוד (מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא ידעתי איך לאכול את הקבוצה הזו), אבל כשהיריבה שלהם הם הסרדינים שגם ככה יחסרו שחקנים, אני עלול להצטער שלא לקחתי עוד שחקן של קלינגר.
עוד לא עדכנו את המשחקים אבל סטויקו המניאק הרס לי ... נדמה לי 3 גולים של שוער זה 0 נקודות לא? ריאן (5 נקודות אם לא קיבל צהוב) וגאדיר (8 נקודות אם לא קיבל צהוב) שיחקו אותה. 5 לבוזגלו, סליחי עם 2 .. סביר .. נשאר לי עוד חצי הרכב כמעט למחר-מחרתיים. פתאום שמתי לב שאין לי ממש גיוון בשחקנים. 8 שחקנים מאותה קבוצה.
אוף פאקו הנאחס! מה ייני לא פותח פתאום?? ועכשיו גם ורמוט בספק למשחק מול ק"ש..אחח חרא..עד שהתחיל לא רע בכלל המחזור הזה..