ואני חשבתי שאני במצב גרוע. אני צברתי 15נקודות כאשר יש לי שני שחקני הגנה של רעננה, ושני שחקני קישור התקפי (סולארי וזהבי).
אוי איזה מחזור... דלמוני סופג 2 גולים, ביטון סופג 2 גולים ומורחק, ריאן כלום, בוזגלו (כבר כמה משחקים) כלום, גאדיר כלום, אלירן עטר כלום. לפחות מנגה הבקיע.. נשארו חואן פאבלו, זהבי, אוסטוינד ... אוי ..
כבר קשה לנחש מי ייתן ומה ייתן... אני הולך מחזור הבא להוציא את בוזגלו ביטון ואחד מהחלוצים ולהכניס שחקנים שכן מצליח להם יותר. אגב לפחות אברהם פאס נתן לי 6 נקודות אבל איתי שכטר וחן עזרא לא נתנו לי כלום אני חשבתי שחיפה יפרקו את עכו לעזאזל!
איך היה לך בקבוצה 3 שחקני חיפה? (פאס עזרא ושכטר) הרכש שאני הבאתי בינואר (אבוחצירה) הביא לי 10 נקודות השבוע, בדיוק הכמות שחברו לקבוצה שיר צדק לקח לי שבוע קודם
טעיתי לא היה לי את עזרא התבלבלתי >< פשוט אני רגיל לשים אותו שמכבי חיפה משחקת מול קבוצות חלשות ששכחתי ששמתי רק את פאס ואת שכטר ><
אבל בכל מקרה היה באג. לחבר היה את פאס, עטר וחן עזרא. דניאלה סמרי צייצה שהיה לי את ורמוט בנוסף לעוד 2 שחקני מכבי. מעניין אם ימשיכו בבאג הזה עד שהמשתמש יעשה חילוף בקבוצה או שלא יאשרו לו את הקבוצה כבר במחזור הבא ..
כל עוד הם לא יבצעו חילופים ההרכב הנוכחי שלהם ימשיך לצבור נקודות כרגיל, בדיוק כמו המשתמש עם 7- בתקציב. הסיבה שיש משתמשים עם שלושה שחקנים מאותה קבוצה זה בגלל שהם ניצלו את הזמן לפני שהמערכת עדכנה את העברות. גם אני חשבתי לקחת את ורמוט בנוסף לייני וזהבי, אבל פאקו כבר הוכיח לנו מספיק פעמים שאין אצלו באנקרים והעובדות מדברות בעד עצמם - ורמוט הערב אפילו לא בסגל מול נתניה.
אם היה אפשר לעקוב מקרוב אחרי הנבחרת של פרימו אין לי ספק שהיינו מגלים כמה דברים לא כשרים שם. הוא מדורג כרגע במקום ה23, עם 965 נקודות