HELP ! חירבשתי לגמריי את ההרכב עקב העדרויות של שחקן הגנה מק"ש ובן ביטון, זה מה יצא: חואן פאבלו אילוז, הרצוג, ליפקה אוסטווינד, בוזגלו, זהבי, ? עטר, מנגה, גאדיר עכשיו מי הוא אותו ? נעלם. יש לי תקציב 9M. בעיקרון אני יכול ללכת על ערן לוי, אבל אז זה יפגע לי בנקודות של ליפקה אם לוי יבשל/יבקיע .. המלצות? כמו שניתן לראות, אי אפשר ממכבי ת"א ומב"ש.
מוזר שאגידה קיבל נקודות על שער נקי + בישול ואיתמר ניצן שגם בישל את הגול הראשון של מכבי פ"ת קיבל נקודות רק על שער נקי .
עד עכשיו חוץ מבוזגלו (שלא מביא נקודות כבר המון מחזורים) כל השחקנים ששמתי הביאו לי 5-6 נקודות . רק שימשיך ככה .
וואו! מטורף! איזה הימור. האמת שגם אני רציתי לשים את הרצג מפתח תקווה קפטן כי זה היה ברור שלא יספגו אבל לא עשיתי את זה בסוף לצערי .. אופיר (כמעט) כמוני כמוך. אילוז 6, הרצג 6, ערן לוי 6 ועטר 5. לצערי שמתי את גיא ליפקה אבל הוא לא שיחק. אוסטוינד ובוזגלו כ״א עם 2. נשארו חואן פאבלו, גאדיר, זהבי ומנגה.
אני שמתי את שכטר ואת הירש שכבשו, דווקא בוזגלו כקפטן שוב לא נתן לי כלום גם קיבלתי מעומר דנינו 3 נקודות למרות ההרחקה המטופשת והרווחתי בכללי 25 נקודות אתמול.
נו יופי עכשיו גם חואן פאבלו לא פותח. 2 שחקני הגנה מתוך 4 לא שיחקו...איזה ביש מזל.. יאללה שמנגה וזהבי יתפוצצו ויכפרו על זה..
וואו יא נאחס אחד. דווקא הייתה לי שבת לא רעה. הרצג עם שער נקי, מוגרבי , ערן לוי, גאדיר. בוזגלו , ביטון וקולין חלשים .. נשארו עטר, חיימוב וזהבי הקפטן.
בינתיים אחלה מחזור . גולדברג שמר על שער נקי . מוגרבי , ערן לוי וגאדיר כבשו , ועוד נשארו לי שלושה שחקנים שאחד מהם (זהבי) קפטן .
10 הגדולים של הליגה שלנו לפני הפלייאוף: http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/03/18/3081707f5356a0d540723437e5499742.Xxx החוקים בפלייאוף שונים: אפשר לבחור רק שחקנים מהפלייאוף העליון ואפשר לשים 3 שחקנים מכל קבוצה.