ליגת העל מחזור 10: חיפה נעצרת בירושלים (שוב), ניצחון בשנייה האחרונה לבית״ר. מכבי ת״א נגד סכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏9/11/24.

1. Melikson24 Member

כצפוי ניצחון של חיפה. פ"ת פשוט קבוצה עם אופי נוראי ומאמן רע. גם מול נתניה הם כמעט הצליחו להסתבך.
    מה שכן עם יכולת כזאת זה לא כזה משנה לחיפה אם הם מנצחים או עושים פה תיקו כי זה לא יחזיק מים לאורך זמן.
    עברה פגרה של חודש ועדיין בכר עם ניסיונות של יולי אוגוסט.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Melikson24
    העונה עוד ארוכה...ללא ספק שאנחנו צריכים להשתפר, אבל יצרנו מספיק הזדמנויות בשביל לעשות לעצמנו חיים קלים. אל תשכח את ההחמצות שלנו. מבין את מה שאתה אומר, אבל לדעתי גם לקבוצה שלך עוד יהיו העונה תקופות פחות טובות. השאלה היא איך כולם יעברו את זה. היום ניצחנו וזה כרגע מאד חשוב.

3. alexshw Member

אין לי מושג לאן בכר חותר. רפא בפירוש הציל אותו כמעט לבדו. שוב המהפך קרה במוד קרחנה.
    דז'ה וו למשחק הזה.
    בני יהודה - מכבי חיפה עונת 2010/11 מחזור 4 - YouTube

הבעיה פה גם שבנו קבוצה מאוד מאוחר. פאק אדיר של אלברמן. גם בכר נתקע עם דינדה לבדו בהתקפה, בלי יכולת לגוון אותה כשצריך. בוא נגיד מכבי חיפה הקמבק של בכר גרוע. רק פדראו עונה על הציפיות.
    אין לי מושג למה הגיעו סברינה ונהואל ועוד כל כך התעקשו עליהם, הם לא מתאימים להיות וינגבקים. נהואל בכלל לא מצליח לעשות כלום.

4. VAR Member

זה היה משחק חלש מאוד, והחדשות הרעות הן שאני לא רואה יותר מידי מקום לשיפור.

בכנפיים הגיעו שני זרים למקצוע ובחוד מכבי חיפה הרגה לעצמה את העונה כשיצאה אליה רק עם דין דוד.

בכר צריך לצאת מהקופסה, להתחיל לחשוב על 9 מזויף ובאגפים ללכת עם שחקנים אחרים. אולי הגיע הזמן לצ׳אנס נוסף לחלאיילי הקטן.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

יש מקום לשיפור אם יתקבע על הרכב מתאים לקו הגנה של 4. ויש גם ינואר. בכר צריך להפסיק להרכיב שחקנים רק בגלל המחיר שלהם. לא עובד, אז לא עובד. בסוף אם מצליחים, לא זוכרים עם איזה שחקן נפלו או הצליחו. באליפות של 03/04 נפלנו עם כל הזרים החדשים, חוץ מפאולו אלבש.

6. VAR Member

זה לא שמכבי חיפה נראתה יותר טוב אחרי מעבר לקו 4. בדיוק להיפך, הדקות שאחרי החילוף היו דקות שמכבי פ"ת הייתה יותר קרובה לשני מאשר מכבי חיפה לשיוויון, שהגיע משום מקום וממצב נייח. גם רפאלוב עצמו היה מהחלשים במגרש עד אותו הרגע.

עד להודעה חדשה צריך ללכת עם סבע בחוד, רפאלוב ב10, חזיזה וחלאיילי/סייף באגפים ובעיקר להתפלל שג׳אבר לא ייפצע כי הוא 3/4 קבוצה. יש תקרה לא גבוהה מידי להרכב הזה, אבל ההרכב עם נהואל וסברינה (ולא משנה אם זה 4-3-3 או 3-5-2) כרגע קרוב יותר לרצפה שלו מאשר לתקרה.

7. Butragueño מנהלים

הייתי מנסה את סברינה כ-9, ואת נהואל באמצע כמחליף לרפאלוב. ג'אבר, מבין כל המעלות שלו, גם מציג דריבל מאוד טוב. לא דריבל של תרגילים אלא תנועות גוף וכח מתפרץ. גם פדראו וגולדברג נראה שעובד טוב.

שאלתם על ינואר? אנסימבה אווט, להביא איזה ליידנר/גרופר שהם לא פחות טובים ממנו ולהתפנק ב2 זרים ל6 וחלוץ. הייתי גם לוטש עיניים לטוריאל.

עוד אופציה, לשלם 100 מליון לג'קי על הזר שלו בקישור האחורי.

8. alexshw Member

נכון כי זה מוד קרחנה. כנראה שהמשחק בו הכי התעצבנתי העונה, אולי פרט לראשון מול סבאח. לפחות הסיום מתוק.
    היום בפיגור רפאלוב לקח על עצמו את המשחק והציל את המולדת. בהחלט זו לא שיטה.

9. oranfu Member

נראינו חרא כמו שהיה צפוי.
    אני מצטער אבל זה נראה שבכר איבד לחלוטין את החשק לאמן כדורגל בסוף הקדנציה הראשונה אצלנו.
    שוב ושוב ושוב אותו ח-ר-א.

להגנתו ייאמר שזה סגל לא טוב, אבל אין סיבה שהוא ימשיך ללכת עם הראש בקיר.

את דין דוד באמת שאני לא מסוגל לסבול יותר. מילא שהוא אפס מול השער (החלוץ של פ"ת הראה כמה זה פשוט לגלגל לפינה מול שוער) אבל כמות ההתקפות שאפשר למסור לו מול שוער אבל הטיפש כמו נעל הזה פשוט עומד בנבדל מוציאה אותי מדעתי.
    לא רוצה אותו, לא סובל אותו, מצידי שיעלו את דהן (שאני לא מחזיק ממנו) כי באמת שנמאס לי לראות את העגל הזה.

נהואל נראה רע אבל מעניין אם מתישהו נזכה לבחון אותו גם בתור שחקן התקפה ולא בתור מגן שמאלי.

רפאלוב הציל היום את בכר אבל זה לא יחזיק לאורך זמן כי אנחנו קבוצה לא טובה עם סגל לא מספיק טוב.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. italiano Member

מזאת אומרת להגנתו ייאמר שזה סגל לא טוב?מי הביא את השחקנים?
    הוא הביא 3 זרים יקרים, 2 מהם בהתקפה, שלא נותנים כלום.

11. italiano Member

איזה פראיירים אנחנו. פתיחה שחייבת להיות מתורגמת ליתרון.

12. alexshw Member

רגע, דינדה אוהב את ב"ש.

13. zivmay Member

כמה עוד אפשר להחמיץ, לפחות שער גדול של גריטה.

14. italiano Member

מיגל פאקינג ויטור. כל מילה נוספת מיותרת.

15. italiano Member

ואבוקסיס אפס מאופס.
    אפילו לא ניסה לצאת קדימה ולהבקיע. איכס.

תנחומיי אוהדי נתניה שזה המאמן שלכם.