כדור צמוד, לא הגדיל את נפח הגוף כי זה פוגע בחזה אם לא, פגע ביד בודאות. אם זה פנדל או לא כבר לא יודע כי כל קיץ הם משנים את הניואנסים של זה בפיפא
מה שאני הולך לכתוב עכשיו לא אמור לעניין את אוהדי הפועל באר שבע - בשלב מסוים הייתה כאן ליגה ממש-ממש-ממש צמודה, הפרש מינורי בין מקומות 1-4. בית"ר ירושלים הייתה גם מקום ראשון, ממש מעניין, כמו שאני כאוהד הפועל ת"א בליגה הלאומית בודק את הטבלה בלייב לראות אם יש תזוזות. ו..כבר כמה שבועות שכולן משחקות איום ונורא והחלון בינואר לא עזר באמת לאף אחת מהן. מכבי חיפה בקושי מייצרת משהו בלי ליאור רפאלוב ובעיקר דיא סבע שכמעט ולא היה בסגל שלה העונה. מכבי תל אביב אפורה מאוד-מאוד, לא מרימה את הרמה שלה גם אחרי שהפרק האירופי נגמר. בית"ר ירושלים לא מממשת את הפוטנציאל שלה לאחרונה בחלק הקדמי. צמרת מאוד חלשה.
@Raulito כן הייתי מוסיף שלמרות שהיינו צמודים לראשות הטבלה הכדורגל שלנו לא היה טוב. את משחקי הצמרת הפסדנו ואת הקטנות ניצחנו הרבה פעמים בצורה לא משכנעת. מכבי חיפה העונה פשוט לא מספיק טובה בשביל להתמודד על הכתר. בית"ר עושה את המקסימום, אבל בסופו של דבר גם לה נראה כאילו האוויר נגמר. זאת פשוט העונה של ב"ש.