לא מבין למה להוריד את מלמד. היה מאוד דינמי ומעורב במשחק. אני חושב שבמחצית השניה דין דוד בכלל לא נגע בכדור. בכלל, כל העונה שלנו נראית ככה. כשאנחנו מתחילים את המשחק עם סט החטאות של דין דוד, אנחנו מאבדים נקודות.
לא היה פה כלום ברחבה. אם פוסלים על מה שג'אבר עשה אפשר גם לתת פנדל על התפיסה על ריקארדיניו. שמעו הדין דוד הזה בלתי נסבל. שוב יכול לתת פס לשחקן מול שוער אבל מעדיף ללכת לבד ומאבד.
אתם רואים פה שער של דין דוד. אני רואה שוב חוסר אחראיות של 4 שחקני מכבי חיפה רצים קדימה בלי לחשוב בכלל על משמעת הגנתית.
דין דוד כובש בדקה 98 במתפרצת על חצי מגרש ריק ואחרי 17 החמצות כדי שעוד שבוע מישהו יספר לנו על המספרים המעולים שלו.
חוץ מניצחון אני לא ראיתי הערב הרבה. בשבוע הבא דרבי וסבע לא יהיה על הדשא. זו חתיכת בעיה כי הוא הברומטר של המשחק. לא יודע אם רפאלוב יכול לשחק, אבל בכר יצטרך למצוא השבוע פתרונות.
אין שום בעיה שרצו קדימה כשאין לחדרה הגנה. חוסר האחראיות היא של דוד שבשלוש על אחד עבר את השוער (אחרי שחירב כבר 3 מצבים דומים היום) במקום לתת פס הציד לשחקן מול שער ריק. מקצועית ברור שאין מה לדבר על הקבוצה הזאת. התקשורת אולי תשחק אותה כאילו חיפה רלוונטית למשהו אבל אנחנו קבוצת אמצע טבלה מובהקת. נראה לי שחזיזה נוזף בדוד על האגואיסטיות שלו.
נראה לי שאחרי פלוס מינוס שנה שאנחנו בתוך האירוע, הגיע הזמן להכיר בו. דין דוד במכבי חיפה = ערן זהבי בנבחרת. זה לא ניצחון אם דין דוד לא כבש. זו לא אליפות אם דין דוד לא זוכה במלכות השערים. מכבי חיפה קיימת לכבודו. זה מעל בכר גם. אפשר היה להתחיל לחשוד בדרבי הסיום של העונה שעברה. משחק לפרוטוקול ועדיין נותנים לו 90 דקות להסריח ולצלול ברחבה באופן פתטי ונואש למדי כדי להשיג את מלכות השערים (וזה מצחיק ופתטי עוד יותר כי גם אם היה מצליח לרמות את השופט והVAR, מה הסיכוי שיכבוש את הפנדל?). אז מה אם מפסידים דרבי. יש סדרי עדיפויות במועדון הזה.
זהבי לא לקח אליפות ב - 2015/16 וזה לא באמת אותו סגנון. הדיון על דינדה מאוס. עניין של קליניות זה דבר מולד. מה שדינדה יודע או לא יודע ככה זה ישאר.
אין מניאקים כאלה, לפחות על המגרש, העזיבה של פיירו והתלות בו העלו לו את הביטחון יותר מדי. היה למלם והפך להיות ערס שמרשה לעצמו לבוא בטענות לשופטים ולהיכנס לוויכוחים עם שחקנים יריבים.
כיוף זה חתיכת תופעה, כמה שערים קלים כאלה הוא ספג מתחילת העונה? עם כל הביקורת על בכר והסגל, חיפה כבשו הכי הרבה בליגה ומגיעים להרבה מצבים (בלי לבדוק מספרים לדעתי יותר ממכבי תל אביב ובאר שבע). לדעתי עם שוער טוב במקום כיוף הם רצים חזק לאליפות. וכיוף ממה שאני מבין זה בכלל לא בחירה של בכר אלא הנחתה של שחר.