ליגת העל - מחזור 26: סוגרים עונה סדירה - אשדוד לוקחת את הכרטיס לפלייאוף. אצילי מנצח את הפועל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏10/3/23.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראנקה אולי מנותק ואשם, אבל אשם לא פחות מי שהביא באמצע העונה מאמן זר שצריך להתחיל להכיר ליגה שעד רגע המינוי לא היה לו שמץ מי נמצא איפה ומה קורה פה. מכבי יכלו לסגור את הבור לחצי העונה הקרובה עם פלסטר בדמות בלבול או זיו אריה אבל העדיפו להמשיך לעבוד באנגלית וישלמו על כך בעוד עונה ללא אליפות.

2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי לא הייתה לוקחת אליפות גם עם איביץ'. אין לי בעיה עם כך שהביאו מאמן זר, הבעיה היא - בין יתר הבעיות של המועדון - שהוא פשוט לא טוב.

3. alexshw Member

לא היו באים לחצי עונה.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

4. Butragueño מנהלים

מי שאחראי על הרכש במכבי ת"א הוא פושע לכל דבר. ואני אומר את זה כמי שזרק אלפי קומפלימנטים על הסגל הרחב של מכבי ת"א.
    להביא את אילייה, שחקן שכמעט ולא שיחק, ללא כושר לשחק כדורגל, נוסיף לתבשיל גם שחקן זר שלוקח לו זמן להתאקלם, מגיע לחצי עונת השאלה כדי להחליף שחקן סופר דומיננטי. זה לא החתמה סטייל יובאנוביץ' ששיחק כדורגל, והגיע עם הכרטיס ולא רק בהשאלה.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שניהם לא היו מסרבים למכבי ת"א.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. Butragueño מנהלים

מאמן ישראלי, במיוחד כאלה שיודעים שלא יקבלו לעולם חוזה מלא במכבי חיפה/מכבי ת"א/הפועל באר-שבע, לא היה מגיע לחצי עונה למכבי ת"א, למשכורת מכבי ת"א, לתנאי מכבי ת"א, כדי שאולי יצליח להוכיח את עצמו, ואם לא להמשיך במועדון הצהוב, אז לפחות להוסיף לרזומה שלו את החצי שנה שם? מאמנים בליגת העל באים לאמן בכל מועדון, גם כזה שרק לפני חצי שנה העיף אותו לאלף עזאזל, אם רק שורקים לו. אז לא יבואו לאמן אצל גולדהאר?

Sir Alex Ferguson ו-VAR אוהבים את זה.
  7. HHFC1924 Member

רואה עכשיו את הפועל ירושלים נגד ריינה

אני נזכר בלא מעט אנשים שאמרו שסמי עופר גדול עלינו ושזה לא בית בשבילנו (על אף תמיכתי בבניית אצטדיון משלנו בקרית חיים) ואיפה אותם אנשים כשהפועל ירושלים אחרי הבטחת פלייאוף עליון ובבעלות אוהדים מביאים רק כ2-3 אלף? איפה אותם אנשים שיגידו שהפועל ירושלים צריכה לבנות אצטדיון משלה? להם טדי, שיותר גדול מסמי, ביתי? (ואני מאוד מעריך את המועדון הזה ולא מבין למה כלכך מעט אוהדים הגיעו היום)

8. alexshw Member

היו דורשים חוזה לשנה וחצי. למה שאריה יעזוב עבור חצי שנה מקום עבודה כה טוב עבורו?

9. Melikson24 Member

אף אחד לא יציין את זה כי זה מובן מאליו כמו שזה מובן מאליו שסמי עופר גדול על הפועל חיפה. לא כ"כ ברור על מה אתה עצבני.

לגבי כמות האוהדים של קטמון, פשוט אין להם הרבה אוהדים במציאות. בתקשורת, לעומת זאת...
    3K זאת כמות יפה מאוד עבורם.

10. alexshw Member

אין סיבה למאמנים כאלה לבוא למקום עבודה לחצי שנה בלי התכנות אמיתית להצלחה ובלי התכנות אמיתית להמשיך הלאה. בטח אין סיבה כזו לזיו אריה. יש לו רק מה להפסיד מכך.

11. HHFC1924 Member

מה שמכעיס אותי זה הצביעות
    הנה לכם קבוצה עם 3k בצמרת בטדי שזה 34k מקומות ואף אחד לא אומר שהם צריכים אצטדיון שיתאים למידות שלהם. (כמו שמעט מאוד אנשים אומרים שבני יהודה צריכה לחזור לשכונה)
    תהיו יותר אובייקטיבים (וזו כבר הפועל ירושלים ולא קטמון. יש להם פוטנציאל אוהדים גדול אבל כשזה בפועל לא מתממש לא רואה פה אנשים שאומרים שהם צריכים אצטדיון אחר)

12. Butragueño מנהלים

דראפיץ' חתם לחצי עונה בק"ש פעמיים. למה שלא היה עושה את אותו הדבר אצל מכבי ת"א?

13. Butragueño מנהלים

@orimor2212
    עדין מחכה לביסוס הטענה שלך לגבי האג'נדה שלי, שמזלזלת באינטלגנציה שלך.

אגב, רוצה להבין כמה מגוחך מה שאתה טוען לגבי?
    אני רשמתי פה אין ספור פעמיים שהמערך הטוב ביותר של מכבי חיפה העונה, זה מערך 3 הבלמים עם קורנו וחזיזה באגפים.
    לעולם לא אמרתי שזה הגנתי, התקפי או קשקוש אחר.

14. alexshw Member

אז שימנו את דראפיץ'.

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה יודע כבר כמה הם היו דורשים אז למה רק שנה וחצי ולא שנתיים וחצי, תגיד לי אתה כבר יודע.
    בליגה שבה מו"מ עם מאמנים הוא תמיד על מספר חודשי הפיצויים במקרה של פיטורים ולא על אורך החוזה אין בט שמאמן ישראלי היה אומר לא למכבי ת"א שחסומה עבורם, לא מכביסט כמו זיו אריה ולא מרקו בלבול שרוצה לחזור ללופ.