ליגת העל מחזור 32: הירוקים מדרימים לאשדוד, נתניה מול מכבי, י-ם נגד ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏20/4/23.

1. matanbl22 Member

תרם המון לעיר קריית שמונה אבל מאז הוא לא מפסיק להתרברב בזה, דורש הכרה רבה וטוען שבלעדיו העיר קיימת. אולי כל התרומה שלו היא בעצם לטובת פרסום אישי וכבוד עצמי?

2. Butragueño מנהלים

שחקנים השתדרגו רק כששיחקו שם. כמה שחקנים יצאו משם והמשיכו לעשות חיל חוץ מאיתן טיבי?
    הקדנציה הקודמת שאלו את קהת איך זה שהוא החיה את עצמו שם ולא הצליח בבאר שבע ומכבי תל אביב. הוא אמר שהרבה אין מה לעשות בקרית שמונה בערבים, אין פיתויים ואין כמעט לחץ.

3. italiano Member

כל מה שאתה טוען רלוונטי לעד 5 שנים אחורה. אולי אפילו יותר.
    האליפות שלקח עלתה לו לראש ומאז העזיבה של בכר איזי קצת איבד את זה.

היחס למאמנים היה מהמחפירים שראינו ו-וואלה הייתה לו תחרות קשה.
    אם היו קוראים לו איזי אזגי כנראה שלא היה מקבל ליטופים מהתקשורת.

כל הכבוד לו שהשקיע בפריפריה ועשה למען קריית שמונה אבל זה לא נותן לו את הזכות להתנהג כך.
    אולי כדאי שיתמקד בדברים אחרים במקום בכדורגל בוגרים.

4. עידן444 Member

שיק צדק, לוי גרסיה, וובה בראון לא היה להיט אבל גם לא איזה כשלון מפואר, ברק בדש, ויאם עמאשה.

5. oranfu Member

נחמד איך יש מי שמתעקשים שרק בגלל שהוא אשכנזי הוא מקבל ליטוף מהתקשורת (ואני לא רואה שמלטפים אותו בתקופה האחרונה, להיפך).

טביב, לא בדיוק שם אשכנזי, ששדד את המועדונים שהיו בבעלותו (ושיש עניינים מפוקפקים בעברו) גם הוא זוכה לליקוקים מתקשורת הספורט.

6. עידן444 Member

התקשורת דווקא עושה לו נזק ועושה ממנו בדיחה.
    ואגב, זה רק גוף תקשורתי אחד בתוכנית צהריים שמחפשת לייצר סקנדלים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Butragueño מנהלים

דווקא בעיניי וובה בראון ו-וויאם עמאשה הן דוגמאות נפלאות לנפילות שיצאו מקרית שמונה.
    שיק צדק הציג יכולת זהה למשך שנתיים וגם גמר את עצמו. לגבי גרסיה, אני לא כל כך התייחסתי לזרים מקצועניים שהגיעו.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואפשר להוסיף גם צמד המאמנים המובילם בארץ היום. בכר ורב"ש.
    אי אפשר לקחת מאיזי התרומה המקצועית שלו לכדורגל,אבל בסוף תמיד זוכרים את הסוף.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שרצקי קיבל בצדק כל מחמאה אפשרית עד 2015 כשק"ש היה אחד מ3-4 המועדונים המובילים בישראל.
    מאז, אולי בגלל הגיל הוא איבד את זה, אי אפשר להתבטא כלפי עובדים שלך בהווה ובעבר בצורה כזו מחפירה. בנוסף האמירות המרומזות שלו כנגד תושבי ק"ש("אם ביבי יבחר שוב אני אעזוב את קרית שמונה") לא הוסיפו לו כבוד לפחות בקרב הקהל הרחב וכשנכנס עניין הנכד הוא איבד את זה לגמרי ותעודת עניות לליגה שלנו שב-3 מועדונים קרה ששיתוף בן/נכד זה תנאי להעסקת המאמן, קורה באשדוד עם טום בן-זקן שהוא גם קפטן ובועט הנייחים, קרה בכפ"ס עם טום שלח וקורה גם בקרית שמונה עם אריאל שרצקי.

בנוגע ליורדת השנייה נס-ציונה, לא אבדה גדולה לליגה אבל חייבים לומר שההתעקשות של המנהלת/התאחדות לא לאשר להם לשחק באצטדיון בנס-ציונה זה טמטום רציני. גם הורידו להם את הסיכוי להישאר בליגה וגם חיסלו כל צ'אנס שלהם להרוויח כמה אוהדים מקומיים מהעונה הזו. אפשר לחשוב שהאצטדיונים באשדוד, סכנין וק"ש מצטלמים טוב יותר מהמגרש(הנחמד) בנס-ציונה.

שי, Sir Alex Ferguson, matanbl22 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. HHFC1924 Member

עונה הבאה תהיה אחת המעניינות שיש
    עונה הבאה 4 דרבים (חיפה, ירושלים, תל אביב ופתח תקווה)
    זו תהיה פעם ראשונה מאז 1999/2000 ואז גם היה דרבי קטן בתל אביב עם בני יהודה (שבעונה הקרובה לא יהיה)
    איזה עוד דרבים הייתם רוצים לראות בליגת העל? (אני הייתי שמח לדרבי של רחובות)

Raulito אוהב/ת את זה.
  11. cheddar Member

אגודת ספורט אשדוד מול מועדון ספורט אשדוד יכול להיות מרתק

12. HHFC1924 Member

אגב, פעם היה סיכוי לדרבי של באר שבע ב2001 אם קרית גת לא הייתה הורסת לבית"ר באר שבע

13. Raulito Madridista

במה שונה שחקן שהצליח רק במ.ס אשדוד למשל ולא בקבוצה גדולה בשחקן מהפועל קריית שמונה? קראתי את הדיון ואני לא מצליח להבין איך איזי שרצקי אשם למשל. היו כאלה כמו אלרואי כהן שהתקשורת ניפחה אחרי חצי שנה. ואם הוא, דוגמא קיצונית, התמקד בשיר אלמליח ובהימורים אז מה איזי אשם? ויעאם עמאשה אם היה מגיע למכבי חיפה הנוכחית אז היה קורע רשתות, זה תלוי בהרבה מאוד דברים. בק"ש אין לחץ בגלל היעדר קהל ותקשורת, היו מאמנים טובים, הציפיות היו נמוכות. איזי בשנים האחרונות הפך לקצת מטורלל. בלעדיו אין ק"ש וזו לא קלישאה. אני כן כועס על מאמנים שחזרו שם לסבב ב' אחרי מה שהוא עולל להם, למשל סלובודאן דראפיץ'.

14. Raulito Madridista

קצת על המחזור האחרון, ממש באיחור:

- זה לא באמת משנה מה מכבי חיפה תעשה נגד מ.ס אשדוד, לטעמי היא תזכה באליפות. המסביב יותר מעניין - ברק בכר נגד היורש שלו? והאם חיפה מסוגלת להציג משחק אחד באמת טוב כמו בעונה שעברה? זו כאילו תחושה שאין 'הצגות' לשים בקלטת, להיפך. אשדוד בלי כנעאן מאבדת את המנוע אבל אין עליה שום לחץ.

- לא מצליח להבין את אייטור קראנקה, כל ההתנהלות שלו מאז שהגיע. פארפה גויאגון שעולה בטירוף מהספסל במשחק גדול הוא לא אותו שחקן במשחקים הפחות גדולים. כשמכבי תל אביב חייבת גול, וכן, ערן זהבי בחודש שלא הולך לו - לא מבין למה להוציא אותו וגם את ג'ורג'ה יובאנוביץ'. מחכה שם איזה ניר סביליה על הספסל שהוא סופר-סאב היה פעם בקבוצות כאלה ואחרות? יש שם איזה מהראן לאלא? ככה לא משתפים שחקן צעיר. מכבי בהרבה משחקים העונה לדעתי לא ייצרה מספיק מצבים. זה היה מזלזל מצידה לחשוב שאוסק גלוך יילך והכל יהיה בסדר. נתניה הייתה לא פחות טובה.

- קובי רפואה עזב את בני סכנין. אני מסיר ממנו אחריות לא מעטה על הביזיון של הפועל תל אביב ב-2022/23, לא ממש הצלחית לתהות על קנקנו ומעניין מה יהיה היעד הבא שלו, שוב הפועל? הוא במחברות של האמריקאים? לבית"ר ירושלים הוא לא יגיע כי יוסי אבוקסיס ימשיך. אני כן חושב שהוא קצת פחות גונב דעת מהמאמן הממוצע.

15. oranfu Member

לא משנה מה נעשה?
    זה 4 הפרש כרגע ומשחק הבא ראש בראש עם ב"ש.
    כרגע הכל פתוח (ברור שהיתרון בהחלט ברגליים שלנו), בטח אם נאבד היום נקודות.