ליגת העל, מח' סיום הליגה הסדירה: חיפה נגד ת"א, ב"ש נגד אשדוד, סכנין רוצה להבטיח פליי אוף עליון

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/3/24.

1. Butragueño מנהלים

החלטה טובה של השופט לבטל את האדום ולתת לביתר עבירה. אבל עלו פה על גליץ' בחוק. אם שחקן מתוקל בעבירה בעמדה טובה, והשופט לא שורק לטובתך, תעשה עבירה של אדום מיד. ככה הואר יתערב, יבטל את האדום ואתה תקבל את העבירה שמגיעה לך מתחילת המהלך.

2. Mahranlala Member

העניין הוא שלא תמיד הואר מתערב, אז יש סיכון. אגב לדעתי הגיע פנדל לביתר דקה אחרי זה אבל התעלמו.
    בנתיים יצחקי מקבל מבחן ראשון כשהוא פייבוריט מול קבוצה מאומנת שמסתגרת ועושה בלאגן על המגרש ולא מוצא פתרונות.לדעתי ביתר עד עכשיו לא בעטה למסגרת בכלל.
    אולי זה יהיה טוב לנו עוד שבועיים מול בית"ר, שאבוקסיס ינסה לשחק כמו חדרה בסגנון שהוא אוהב.
    המשחק היום הרבה יותר קשה להפועל

3. Butragueño מנהלים

מאז שפסלו שער על העבירה על קניקובסקי אני לא רואה סיבה שלא יפסלו שום פעולה משמעותית בגלל עבירה

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים. היום ספציפית זה היה מוקש רציני. טדי מלא יחסית בשעה נוחה, ביתר מגיעה בתקופה לא רעה, ואנחנו עם שוער צעיר שחוזר לעמוד בין הקורות אחרי שעבר רכבת הרים מנטלית העונה.

שמנו את עצמנו בעמדה הטובה ביותר בפלייאוף כזה צפוף ומסוכן - יכולים לסגור סיפור במחזור הבא מול אשדוד בבית.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

תמיד כשיש את הקרנבל הזה עם המון-המון אוהדים בטדי בית"ר ירושלים עושה במכנסיים וחצי מדינה הייתה מהמרת שהיא תנצח היום. משחק פחות טובה שלה אבל מאז הגעת ברק יצחקי זו קבוצה בעלייה גדולה, קצת קשה לה אולי להיות פייבוריטית, אבל היא לא באמת שייכת לתחתית. אני מאושר עד הגג מהיחס לו זכה מנשה זלקה באמת, הוא צריך לקבל כבוד כזה בכל מגרש. גולת הכותרת של המחזור מבחינתי והוא רק התחיל. היו לי המון "טענות" כלפי הקהל של בית"ר, החלק הבעייתי שבו נקרא לזה ככה - והיום באמת שאפו, אלופים.

לגבי הפועל תל אביב, כשיוסי אבוקסיס מונה שמחתי והעזתי לחלום על פלייאוף עליון. זה נראה כל כך רע שאני אומר שגם אם נשרוד אז אין לנו עתיד. גם כשהוא יקבל כלים וחופש לבנות את הקבוצה שהוא רוצה (ואני חושב שבבית"ר כן התערבו לו וכפו עליו). אם ננצח זה גג לשחרר קצת אוויר, אנחת רווחה וזהו, חיוכים לא יהיו פה. אני מאוד חושש מהמשחק היום. הרצף השחור שלנו איתו זה בלתי נתפס. אני מקווה ל-4:3:3 אין ברירה, ולמרות שכולם אפסים אז שמקדימה ישחקו עומרי מאוויס צ'יבוטה-הישאם לאיוס-אלן אוז'בולט.

6. Butragueño מנהלים

כמה ג'אבר היה חסר לנו בירידה האחרון

אגב סלחו לי, דין דוד מטומטם. אסור שיגע במצב כזה בכדור. אם היה בנבדל היה פוסל את השער

7. DRORIKO Member

חחחחחח דוד מגלגל את הכדור כדי שהגול יהיה רשום על שמו, למרות שהכדור היה נכנס בכל מקרה

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חברים תעברו לדיון המחזור שפתחתי זה דיון של מחזור אחר :blink:

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה אתה צוחק?

זו לא הגישה שלך שעל סמך הסטטיסטיקה היבשה אפשר להעריך את גדולתו של חלוץ?

הרי בגלל זה טענת שהוא חלוץ טוב יותר מפריצה.

10. oranfu Member

יפה מאוד, בית"ר זאת גם קבוצה שבאופן קבוע יש לחדרה בעיה איתם.