ליגת העל, מח' 1: ברק בכר וחיפה פותחים בצורה חלקה, ניצחון גם לבית״ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏24/8/24.

1. alexshw Member

תוציא מכל קבוצה את השחקנים המובילים... לא מבין מה הנקודה שלך. מכבי חיפה נפגעה קשות אשתקד מפציעת שניהם, במיוחד דינדה.
    זה אומר דרשני. מכבי חיפה צריכה חיזוק של 2-3 שחקנים, שבכר אמר ובטוח לא התכוון לחלוצים מובילים חדשים.
    בכר ויתר על מספיק חלוצים בקבוצות שלו שלא התאימו מבחינתו. עובדה שדינדה ופיירו כן מתאימים.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מה זה קשור אליהם?
    תשפר את המסביב.
    תביא שוער איכותי ולא שוער שעומד רק כי הוא שחקן בית למשל.

התרומה המספרית של דוד ופיירו בשנה שעברה הייתה ברמת ההאלנד ודה בריינה בסיטי. לדעתי בלי הפציעות שלהם אולי הייתם אלופים או לפחות הייתם נאבקים עד הסוף.

לא מבין את ההתייחסות לטבריה ואשדוד, זה רוב הליגה כאן, יש חלוצים שגם מולם לא כובשים.

3. Sturridge Member

בדיוק הנקודה שלי שהם לא היו השחקנים המובילים בתקופה הטובה, וכעת כשהם פחות או יותר כל ההתקפה שלנו אנחנו נראים כמו שנראים.

עם חלוץ טוב יותר יש מצב שדגו עדיין כאן.

4. Butragueño מנהלים

שימו את כיוף כשוער ראשון עם בונוצ'י, קנאברו, נסטה וזמברוטה. אפשר לרוץ איתו שוער ראשון עד גיל 40.
    אם תחליף את רביעיית ההגנה בסאלם אבו סיאם, ליאור ז'אן, חבשי ואורי שטרית, הוא יוכיח לך אחרת.

זו תמצית הנקודה.

ולא, אי אפשר לפתור את כל שאר הבעיות בקבוצה. הסגל הוא מה שהוא כי היה קשה להביא את הזרים שרצינו, ואין היצע בשוק הישראלי. פיירו לא היה אמור להמשיך פה עוד כשדגו התחיל את העונה הקודמת.
    אם אין חלוץ אחר שאפשר להביא, אז נשאר איתו, אין מה לעשות, אבל לא היינו צריכים להגיע לסיטואציה הזו. הוא מחבל לנו ברוב ההתקפות.

5. alexshw Member

או עם 6 יותר טוב או עם וינגר. החלוצים נתנו עונה מצוינת אשתקד.

6. Sturridge Member

לגמרי, אני מסכים גם עם הביקורות על שחקנים אחרים.
    רק בארץ כמובן יש את עניין הזרים, הביקורות על מי שתופס משבצת זר גדולות יותר.

יש לי תחושה שאם חלוץ ביונייטד מחטיא חצי מהמצבים שלהם אתה תולה אותו.

7. alexshw Member

אין חלוץ שלא מחמיץ. אני מסתכל על תרומה קבוצתית שלהם. אנדי קול היה מחמיץ אולי אף יותר מהם.
    רשפורד מחבק אסלות עלוב. אין לי ציפיות ממנו מזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/24
  8. Raulito Madridista

אני חושב שאלה ששולחים את פיירו לחפש מקצוע אחר כמובן מגזימים ומצד שני אי אפשר להלל אותו בצורה מוגזמת כי ברור שגם בהפועל באר שבע למשל שהיא קבוצת צמרת אבל כזו שמייצרת פחות מצבים ממכבי חיפה ואפילו בית"ר ירושלים עם הכדורגל השמח שלה והטבח ירדן שועה - הוא מבקיע הרבה פחות. זה טבעי לצפות משחקן שעלה הרבה מאוד כסף לדעת גם לייצר משהו לבד, דריבל, מסירה חכמה. יש הרבה כדורים שהוא מאבד בצורה מאוד מרושלת, כאילו הוא לא חלוץ אלא בלם.

לגבי בית"ר ירושלים - מ.ס אשדוד - קודם כל מאוד שמח שהמשחק מתקיים והמצב "נרגע" או שלפחות לא חוזים איזו החמרה והגבלות במרכז בוטלו, חשוב שיהיה עם קהל בלי קשר לזה שמדובר במחזור ראשון. הודיעו על כך בשעות הצהריים המוקדמות אפילו, זה מספיק זמן אני חושב. שנית צריך להפריד - המשחק זז לבלומפילד...באשמת מי? דיברו על הופעה של עדן בן זקן, לא יודע את מי אפשר להאשים.
    אדם קראת בספורט5 בתחזיות לפתיחת העונה שאייל לחמן הימר עליכם כאלופה הבאה? הוא הולך עם הלב..

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/24
  9. G.B7 ירוק עולה

כמו כל דיון הכל הולך לקצה, שחור או לבן. פיירו ודוד עם הרבה יתרונות לעומת הרבה חיסרונות.
    בליגה שלנו הם שווים מספרים יפים מאוד+ גם שדוד כובש שלושער ופיירו מבשל 3 פעמים, כביכול משחק ענק ועדיין אתה תופס את הראש לפעמים במהלכים מסוימים במהלך המשחק שלא הגיוני שאלה חלוצים מובילים של קבוצה שרוצה לקחת אליפות פה.

אתמול קינדה מוביל כדור לקראת סוף המשחק במתפרצת והמהלך הטבעי לעשות זה לשלוח כדור עומק לחלוץ שמשאיר אותו ב-1 על 1 אבל ברגע שהחלוץ זה פיירו אתה אומר לעצמך שעדיף הכל חוץ מזה שימסור לו (כי זה המגבלה של פיירו וזה שהוא חלוץ עם מגבלה כזו זו בעיה). בסופו של דבר הפס של קינדה לא היה מדויק אבל גם אם כן ופיירו ב-1 על 1 על כל 150 נסיונות הוא אולי יבקיע 2.
    שאני רואה את רוב החלוצים שמכבי ת"א הביאה למשל בשנים האחרונות, אני לא רואה שם אחד שלא ארצה שיקבל את הכדור ב-1 על 1 כי אני יודע שב-99 אחוז מהמקרים הוא גם יבקיע.

הם חלוציים ראויים, במסגרת המציאות של היום, אני חי איתם בשלום (בידיעה שאני אתלוש לעצמי כמה שיערות בזמן שהם עושים שטויות על הדשא בסרבול מוחלט והחלטות לא חכמות) אבל אני גם יודע שהם כן מספקים בסוף את המספרים הטובים כמצופה מחלוצים של מכבי חיפה, הדבר שנשאר הוא לייצר להם המון הזדמנויות כדי להגיע למספרים האלה.

ofir ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מבין את המשחקים של יצחקי עם ג׳ורג׳?
    למה לא לפתוח עם ג׳ורג׳, שועה וטוומאסי ביחד?

11. italiano Member

אוי הרוש

12. HHFC1924 Member

מפחיד לחשוב ששחר רוזן היה אמור להיות אצלנו.
    אם ככה הוא מתחיל אני פתאום חושב שאורן ביטון לא רע בכלל

13. cheddar Member

בשביל לעשות איזה מהלך של שינוי מהספסל במקום לפתוח עם כל הקלפים ואז אין לו משהו להביא בעת הצורך

14. HHFC1924 Member

הקהל של בית"ר כפוי טובה ששכח את ה7.10
    אריאל הרוש נתן לבית"ר את הנשמה כששיחק שם. מסיבה מטומטמת כלשהי החליטו אוהדי בית"ר שאריאל הרוש הוא "אויב" ושרים לו שהוא מת. בושה וחרפה.
    בשביל אוהדים כאלה לא שווה להילחם

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרוש בפרישה עמוק יותר ממרציאנו.