ליגת העל, מח' 10: האם ברדה יעצור את קין? האלופה מארחת את אשדוד.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏19/12/23.

1. Butragueño מנהלים

רוב המשחקים העונה זה היה המערך

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטענה הייתה שאנשי ה - VAR קראו לו למרות שהם לא היו בטוחים שהשופט טעה/לא חשבו שמדובר בטעות חד משמעית.

והטענה הזאת היא כמובן לא נכונה, כי השופט אמר בראיון אחרי המשחק:
    "אחרי בדיקה שופט המסך המליץ לי לבוא לבדוק, מבחינתו לא היה מגע".
    כלומר מבחינת שופטי ה VAR לא היה מגע ולכן לא היה פנדל.

אחרי זה השופט דיבר על עצמו, ואמר שבגלל שלו אין ודאות האם היה מגע או לא, ולשופט ה VAR כן הייתה ודאות הוא שינה את ההחלטה:
    "אני ניסיתי לקבל זוויות נוספות כי הזווית הראשונה לא סיפקה אותי, אחר כך החלטתי לבטל, ברגע שאין ודאות מלאה, עדיף לא לשרוק וללכת עם המלצת שופט המסך. במסך זה לא היה חד משמעי”.

לסיכום, שופטי ה VAR לא טעו. כי מבחינתם לא הייתה נגיעה ולכן יש כאן טעות ודאית ולכן הם קראו לשופט. אם כבר הייתה טעות, לפי החוקה היבשה, היא של השופט הראשי, שאם לא הסתפק ממה שהיה במסך, לפי החוקה היבשה היה צריך להישאר עם ההחלטה המקורית שלו.

מכיוון שאני הייתי במגרש, והייתי בזווית דומה לשל השופט (מאחורי האירוע), גם לי זה נראה מרחוק ומאחור פנדל. אבל להגיד שזה פנדל בוודאות, אי אפשר, ולדעתי גם השופט הרגיש ככה כי אם היה קרוב לאירוע ורואה את המגע בוודאות הוא לא היה משנה תהחלטה, אבל ברגע שהיה רחוק מהאירוע, ויש שופט מסך שכן חושב שלא היה מגע בוודאות, וגם אחרי הצילומים החוזרים השופט עדין לא בטוח בוודאות שהיה פנדל, הוא החליט ללכת עם הגורם שכן חושב בוודאות שלא היה מגע, וזה שופט ה - VAR.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוסר הכבוד אליו הוא מתמשך. בעיקר מבוזגלו וגוטמן (הפעם גם צביקה הצטרף עם מילה שלא מתאימה). אם זה היה איביץ אחרי המילה שכונה הוא מפוצץ תראיון והולך.

4. G.B7 ירוק עולה

הוכחת את הטיעון שלי, "אם זה היה איביץ'" - לא רק ברדה מקבל יחס חסר כבוד (כל מאמן, או כמעט כל מאמן) וזה לא בסדר אבל זה מה יש, ואם איביץ' היה מפוצץ את הראיון (שזה סיטואציה הגיונית) אז זה תגובה לא לעניין, בדיוק כמו לדבר בזעם לכתבים.
    וכמו שאמרתי דווקא על המילה שכונה, ברדה ענה כמו שצריך.

הגיע הזמן להפסיק לחשוב שכל העולם נגדכם, אחרי שנתיים לפחות של תלונות על קיפוח, שלא היה ולא נברא, לא נמאס לכם? (כתבים, שופטים, בית דין) מספיק כבר.
    דגו לא זוכה לחוסר כבוד? הוא כאילו צריך להתנצל שהוא בכלל קיבל את התפקיד כל פעם מחדש.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

6. Raulito Madridista

צביקה הדר דיבר לאליניב ברדה בכבוד רב, גם כאוהד ולא התבייש להיות בכובע הזה וגם כאיש תקשורת. הפועל באר שבע הייתה שלוש דרגות מתחת למכבי תל אביב במשחק הזה, בבית, כמה שאפשר לקרוא לזה משחק בית, היא הגיעה למצבים שלא ממש שייכים לכדורגל ורק בדקות האחרונות, זה כמו שקבוצה שמובילה הולכת אחורה באופן אוטומטי בלי קשר ליריבה שלה. ערן זהבי היה צריך מצב אחד כדי לתת גול. אני לא מבין למה ברדה מוציא את העצבים ככה. הוא יכול להיות גאה בשחקנים שלו על המאמץ ועל ההקרבה, זה לא סותר.

ראיתי כמה מחמאות לפיירו בעיקר מהצד של מכבי חיפה. גם במשחק בו הוא כובש הוא תמיד מחמיץ מצבים קורצים. הוא גם עלה הרבה כסף. אי אפשר להתייחס אליו בצורה כזו ולהתלהב שהוא פוגע בכדור. הוא פוגע במשחק. דין דוד מרשים הרבה יותר ממנו. מכבי חיפה פחות טובה כרגע ממכבי ומעניין מה תעשה במשחק הישיר ביניהן. מקווה שהיא תישאר במשחק.

7. yakov_y YNWA

אתה לא חושב שברדה הוא הבעייתי ולא יודע להתרייאן ?
    מהראיון הראשון שלו על הקווים התלונן על שיפוט, כל משחק מתלונן.

נהיה טרנד של מאמנים, אחרי שראו את איביץ', זיו אריה וברדה בלתי נסבלים ולא נותנים כבוד.
    עוד לא ראיתי שאלה לא במקום של בוזגלו וגוטמן שמלטפים את ברדה בראיונות, חוסר כבוד יש כאן רק מצד אחד.