ליגת העל, מח' 11: ב"ש בטדי, מכבי פ"ת - מכבי ת"א, הפועל חדרה - מכבי חיפה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏23/12/23.

1. Melikson24 Member

לא צופה במשחקים של ריינה והפועל חיפה, מהתקצירים רק בשבועות האחרונים ראיתי את גד עמוס עושה טעות מביכה נגד הפועל ת"א, ואת ג'ראפי נגד ריינה.
    אם כולם בינוניים אעדיף לתת לצעיר הבינוני שאולי בעתיד יתפתח לשוער טוב.
    תדמיין שאליאסי וכיוף בני 27 ולא 21 ואז חוסר הניסיון והבוסריות פחות יפריעו לך.

כל השמות שציינת היו צריכים להיפלט ללאומית בקיץ כמו ינקו. זה שהם פתחו את העונה בשער מראה את הקיבעון המחשבתי של המאמנים בליגה הזאת.

2. DRORIKO Member

לא מכיר אותו האמת, דיברתי על המשחק הספציפי נגד חיפה שכל הגולים בערך היו עליו. אני לא מתווכח איתך שהוא שוער מוכשר, יכול להיות שבגלל שזה חיפה הוא התרגש טיפה יותר מדי.

3. Butragueño מנהלים

הנקודה שרציתי להתייחס אליה היא שכל הקבוצות שדברנו עליהן הביאו שוער ראשון העונה, שיושב על הספסל.
    מרציאנו (באר-שבע), ניצן (מכבי חיפה), לבקוביץ' (מכבי פתח תקווה) ולוויטה (הפועל חדרה) הגיעו כדי להיות שוערים ראשונים, והם בנתיים לא רואים מגרש לטובת הצעירים (מניח שמרציאנו עדין פצוע). מכבי נתניה בכלל הלכה על 2 שוערים צעירים אז זה יותר תחרות ביניהן מאשר לקדם שוער על פני שוער אחר. אם אני לא טועה, להוציא את זובאס, כל הקבוצות רכשו שוער חדש ושחררו שוער קיים ולא כולן נותנות לשוערים שנרכשו לשחק.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת הרבה החמרת איתו, השער הראשון היה מבעיטה נהדרת, שעברה בין הרגליים של שחקן הגנה. אולי יכל לעשות יותר, ממש לא באשמתו.

בשער השני הוא בהחלט היה רך והגיב מאוחר מדי, אבל שוב, בעיטת דרדלה שעוברת בין שני תיקולים כושלים מההגנה, זה גם עליו אבל לא בעיקר.

השער השלישי והרביעי, אין לי מושג מה הטענות כלפיו, פנדל ופצצה מנייח על קו הרחבה, ובגול האחרון הוא הדף בעיטה חזקה שנבעטה 6 מטר ממנו לתוך הרשת.