ליגת העל, מח' 14: מפגש קצוות באשדוד, האלופה מתארחת אצל הפועל פ"ת, הפועל חיפה VS. בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/1/24.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו לאט לאט חוזרים לעצמנו, כמו שכתבתי, צריך לתת לברדה את הביטחון והזמן ויהיה בסדר, בליגה עם מאמנים כל כך חלשים הוא מהמאמנים היותר מעניינים.

2. yakov_y YNWA

לאן נעלמו הליכלוכים על השחקנים ? פתאום יש מי שיבקיע או שוב זה ברדה הקוסם שמוציא הכל משחקני ההתקפה שלו ?

3. עידן444 Member

אפרופו מאמנים חלשים… (אגב, מסכים עם משה לגבי ברדה)
    האמת שאני לא חושב שמימר מאמן חלש אבל בראיון אחרי המשחק מולנו אני חושב שהבנתי למה השם שלו הפך שם נרדף לגנאי(״המימרים והסילבסים״) - במקום לעמוד כמו גבר אחרי המשחק ולהגיד ״לא היינו במשחק, היינו חלשים מאוד ועייפים מאוד ולמרות זאת כמעט הצלחנו לגנוב אותו״ הבן אדם מדבר על מזל.
    גבר, במזל לא קיבלת במשחק הזה 4. הקבוצה שלך מעבר ל 10 דקות לא נראתה כמו קבוצת כדורגל ואתה מדבר על מזל???
    שה׳ יעזור לכם מאמני ישראל.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחח ראיתי עכשיו את התקציר.

הליטוף למאית שנייה הזה היה אדום ברור שנותן לברדה שנמצא בצד השני של המגרש לגיטימציה לזיין במוח?

אם זה הפוך לא הולכים לואר בכלל.

חוץ מזה @zivmay @Sir Alex Ferguson

לא הייתם מאלה שהתנגדו לאדומים המסריחים האלה שנראים נורא רק בעצירת פריים?

עידן444 אוהב/ת את זה.
  5. yedidel Member

אני מתנגד לאדומי ואר האלה שנים.
    עבירה צריכה להישפט לפי עוצמה וכוונה ולא פריים של צילום.
    "אם זה הפוך לא הולכים לואר בכלל." אהבתי. יש לנו בערך 397 אדומים על זה כבר (כולל באריירו נגדכם שנה שעברה)

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכתבתי בקיץ, כשחטואל יכנס לכושר ויבקיע זה יראה הרבה יותר טוב. ספר נתן מספרים גם בסיבוב הראשון. בדש זה לחלוטין ברדה שהמשיך להאמין בו ולתת לו הזדמנויות גם כשהסריח את הדשא.
    עם כל השיפור אנחנו עדין במרחק עצום מהמקום הראשון, וכן יש גם חלק לאיכות הירודה של הליגה בזה שאנחנו תוך זמן קצר כבר במקום השלישי.
    דיברתי בזמנו גם על ה xg ואמרו לי שזה תירוץ. טענתי שאנחנו מגיעים למצבים אבל היינו עם אחוז המרת המצבים הגרוע בליגה. אחרי המשחקים האחרונים אנחנו כמעט מאוזנים, אז כן זה שחלק מהמצבים שמקודם לא נכנסו עכשיו כן נכנסים גם נותן ביטחון.
    לא חושב שברדה השתנה, הוא עדין מאמן מעניין ואיכותי, אבל גם מבחינת הסגל, גם עם השיפור הנוכחי לא חושב שהסגל הזה שווה מאבק אליפות גם אם הליגה הייתה מתחילה היום.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע על מה אתה מדבר. כניסה מיותרת ומאוחרת שיכלה לגרום לשלום נזק. אדום ברור. זה לא כמו האדומים ששחקן נוגע בכדור ואז ממשיך בטעות לרגל או עושה תנועה והרגל נוחתת ופוגעת בשחקן יריב לא בכוונה אלא שליחת הרגל עם סיכון לפגיעה בשחקן יריב.

zivmay אוהב/ת את זה.
  8. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

התנועה שנעשתה במהלך הספציפי הזה לא יכולה לגרום לשום דבר מעבר למכה יבשה. השפיץ של הנעל בקרסול בתנועה כלפי מעלה, עזוב.

אדום של עידן הואר. כששחקן קופץ לכדור גובה ושחקן יריב נוגע בו בצורה לא חוקית שעלולה לגרום לו לאיבוד שיווי משקל זו עבירה עם תקרת סיכון גבוהה יותר מזה.

הצהוב של לבאבידי יותר אדום מזה.

9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אנסה לתת לך נקודת מבט של אוהד ממועדון קטן, לא הישגי ובלי קהל.

נכון התחושה הזו לפני משחק מול מכבי חיפה/תא, שאתה רק מקווה שהמשחק לא יוכרע על חארטות, רק על המגרש? אז ככה כל השנה.

אמרתי את זה אלף פעם בדיוני שופטים הבאמת מאוסים וסליחה שאני מניע אותם הפעם, אין שום העדפה מבחינת שופטים לקבוצה מסויימת, תמיד יש העדפה, גם אם לא בוטה, למועדון הגדול יותר במשחק נתון, ואותו מועדון מועדף יבחר לרוב על סמך כמות קהל.

וכמובן בלי קשר לזה, יש כאן שופטים חלשים מאוד.

נגיד גרינפלד המאוס הזה, מעבר לזה שהוא עיוור,
    ב- 0-0 עוד, עצר את המשחק לאיזה דקה וחצי או שתיים, כדי להרצות לשחקנים. מה המטרה? גם ככה המשחק מת, קצב של כלום, למה לגמור אותו עוד יותר?

10. עידן444 Member

כי הוא חושב שהוא ההצגה והקהל בא לראות אותו.
    הרי הכל כאן קטן עליו.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון, הניצחונות על הנחותות זה הלחם והחמאה וזו מטרת העל- ועדיין צריך לזכור שניצחנו רק קבוצות ממש נחותות מאיתנו, וגם כאלה ששיחקנו מולם (הפועל פ"ת, נתניה בשיא המשבר) הפסדנו להם.
    לא רואה שום סיבה לצאת בדיבורים כמו שאני רואה באתרים, לא עשינו שום דבר חוץ מהמובן מאליו שהיינו חייבים לעשות.
    צריך להמשיך ולהשתפר, כמו שרשמתי יש לנו חלק קדמי שבהחלט יכול להיות טוב מאוד לליגה הזאת, וצריך להמשיך לחבר אותו.
    בתקווה שגם מתישהו ננצח קבוצה ראוייה בליגה הזאת. בינתיים חשוב מאוד לא למעוד כי כבר מעדנו יותר מדי.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראית אותו כשחקן, אה? אין דבר בינו לבין קלאס.

orimor2212 ו-Morientes אוהבים את זה.
  13. italiano Member

ואי ואי איזה מרמור. אז לקח לך 3 אליפויות על הראש, לא צריך לשנוא בגלל זה.

zivmay ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  14. zivmay Member

מדהים אותי התגובות של אנשים, הרי זהבי וכל חבורת הזבל שונים?
    באנגליה הרבה יותר גרוע.

15. alexshw Member

לא מבין איך אפשר לשנוא את ברדה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.