ליגת העל, מח' 19: ב״ש מכריעה את האלופה ונותנת לצהובים לפתוח פער בפיסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏30/1/24.

1. alexshw Member

בדיוק כי משתלם לבזבז זמן וזה לא נחשב לטעות שיפוט קשה, אי הקפדה על תוספת.
    זו אחת הטעויות הקשות של שופט.

2. wings Member

אני כבר מזמן לא מבין איך פיפא או מי שזה לא יהיה, לא משנים את החוקים כדי למנוע בזבוזי זמן. זה לא כזה מסובך.

חייב להגיד שמהמעט שראיתי את ב"ש ומכבי ת"א במשחקים מולנו, אני חושב שב"ש יכולים לזכות באליפות העונה. התקפית מכבי ת"א נראית אנמית כמונו, למרות שלא ראיתי את מילסון שהיה באליפות אפריקה. נראה מה יהיה ביום שני.

3. italiano Member

עכשיו אתה קצת גונב דעת:D

התוספת הגיעה ל11/12 דקות בגלל הפציעות.
    התוספת המקורית 6 דקות.

עכשיו צריך לבדוק - לקחת משחק עם תוספת של 6 דקות, תוצאה שברירית וכמה דקות שיחקו במשחק רץ ללא הוצאת חוץ, נייחים וכו'.
    לא מאמין שתהיה תוצאה שונה באופן משמעותי.

ושוב,
    חושב שהיה מקום להוסיף עוד איזה 2 דקות, אבל זה משהו שחוזר על עצמו כל משחק.

4. zivmay Member

מלכתילה השופט לא היה צריך להוסיף 6 דקות. עד הפציעה של פוקו , המשחק רץ בלי הרבה הפרעות.

5. VAR Member

אין בעיה עם הזמן שנוסף על הפציעות. הפציעות ארכו 6 דקות ו14 שניות. אמנם קצת יותר מההבדל בין 6 דקות ל11:40 אבל זה בקטנה. הבעיה היא שנוסף על ה34 שניות האלה שהתאיידו, בשאר הזמן שוחקו 109 שניות מתוך 6 דקות. כלומר השופט לא התייחס בכלל לבזבוזי זמן שהתרחשו אחרי התוספת. אפילו לא צהוב למבזבזים.

זה נראה לך לגיטימי?

6. italiano Member

לא.

אני רק אומר שאם תיקח משחק דומה ותעצור את השעון בדיוק באותה צורה, סביר להניח שתקבל זמנים דומים.

צריך לטפל בזה באופן כללי.

7. VAR Member

מדובר על תוספות זמן, לא על משחקים שלמים (אני כבר למעלה מעשור טוען שצריך לקצר ל60 דקות ולעבור לשעון מזכירות. אין לי ספק שזה יקרה מתישהו, פשוט באיחור של כמה עשורים בדיוק כמו שהיה עם הVAR).

תוספת שמשוחק בה בפועל 30% מהזמן שהוקצב היא דבר חריג אפילו בישראל.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי לא היה נכנס.

9. G.B7 ירוק עולה

אני אישית נגד שינויים מרחיקי לכת בכדורגל, אוהב את המשחק הזה בצורה הכי מסורתית שלו כי זה המהות שלו. כל השינויים של מתי יד זה פנדל, מה שרוצים לעשות עם קו הנבדל, הסופר ליג חרא הזה, וכל שאר הדוגמאות. כדורגל היה וצריך להישאר פשוט.
    המונדיאל האחרון הראה תוספות זמן מוגזמת ולא באמת צריך שכל משחק יהיה עם 8 דקות תוספת זמן, אבל אם כן יש דברים חריגים אז שיבוא השופט האמיץ ויוסיף גם רבע שעה אם צריך.
    אתמול 6 דקות הייתה תוספת לגיטימית לגמרי הבעיה שלא שיחקו בה כמעט אז הוא הוסיף עוד כמה דקות שגם בהם לא שיחקו והחליט פתאום לשרוק.
    קצת שיקול דעת זה מה שאני מבקש, נראה לי שזה יותר פשוט מלשנות את חוקי הכדורגל.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

גורדנה שעלה אתמול עם זריקות והשלים 90 דקות סיים עם 100% דריבלים מוצלחים ו 100% בתאקלים, כמו שכתבתי הברומטר שלנו בקישור והשחקן היחידי בקישור שאין לו תחליף.

11. Love Is Red Member

נו באמת לפי הטענה שלך צריכים להוסיף לפחות 30 דקות תוספת זמן כי אף פעם לא משחקים טוטאל כדורגל באף משחק...
    זה דיי אבסורדי להתלונן על זה

12. Melikson24 Member

יושב בדרומי, לא היה נכנס בחיים.

13. Butragueño מנהלים

אולי הדרך לפתור את זה היא לתת ל90 דק' לרוץ כמו היום, לתת תוספת זמן, ואת תוספת הזמן לשחק בשעון כדורסל. זמן עוצר בכל נפילה, סידור חומה, הליכה לכיוון הקרן וכו'.

חייב לציין שזה די צורם לראות תגובות שמבטלות את הטענה שלנו לגבי תוספת הזמן וזמן המשחק שלה. בטח כשזה מגיע מאותם אנשים שמתלוננים על זה באופן קבוע. זו מחלה נוראית שאוהדי חיפה, מכבי תל אביב ובאר-שבע נפגעים ממנה מדי שבוע. נתנו פה שקיפות של זמן המשחק בפועל בין מכבי חיפה להפועל באר-שבע שהיה סביבות הדקה וחצי מתוך 6, אבל עבור אותה קבוצה, נגד מכבי ת"א לא מזמן היו טענות של "איך לא נתנו לנו עוד 2 דקות משחק".

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

על הנייר, ככה זה למעשה בתוספת זמן. לשופט יש שעון עצר אישי, הוא אמור לעצור אותו ברגעים רלוונטיים. השופטים פשוט מזעזעים, אני זוכר מעטים שניהלו תוספת כמו שצריך.

ניהול שעון כמו בכדורסל מצריך התאמות כמו של כדורסל - השופט הרביעי יהיה צריך לנהל גם את השעון אני מניח, כמו מזכירות בכדורסל, יהיה צריך בקרה על כל שבאמת עוצרים מתי שצריך. זה מסורבל.