ליגת העל, מח' 19: 0-3 מהדהד למכבי ת"א על האלופה מחיפה במשחק העונה. הקרב נפתח מחדש.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/1/23.

1. oranfu Member

אבו פאני עשה בדיוק אותו דבר כשג'ראלדש רץ לעומק ולא רק שהוא לא רץ איתו - הוא אפילו לא הלך איתו. עמד והסתכל (המהלך שהסתיים בבעיטה של גלוך שמשפתי עצר).

הדוגמה של לביא היתה רק דוגמה אחת להתנהלות כללית של הקבוצה שבמקרה הזה הסתיימה בשער הראשון.

פיירו לא ניצח אפילו מאבק פיזי אחד אתמול. זה נשמע למישהו הגיוני? זה עניין טקטי?

זאת קבוצה שלא רוצה להתאמץ.
    אירופה זה סקסי, הליגה לא מעניינת אותם מספיק.
    כשצריך קצת להתאמץ - לא בא להם.
    דומה למה שהיה מול ב"ש.
    לקבוצות האלה יותר קשה נגד נתניה והפועל ירושלים מאשר נגד מכבי חיפה אז בבקשה לא לבלבל לי על טקטיקה.

שוב, לא שאני אומר שלא היו בעיות טקטיות, היו גם היו, אבל לא על זה הטענות שלי.

2. G.B7 ירוק עולה

פורסם שלביא יצא כי לא הרגיש טוב, ובכללי היו בסגל כמה שחקנים חולים.
    זה לא תירוץ, מי שלא יכול לתת הנשמה שלא יעלה ב11.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. קשר שמאלי Member

מנחם לא יכול לשחק ברמות האלה, בטח לא בכושר הנוכחי שלו. היו עושים ממנו בדיחה. מאיר פתח כי סונדגרן לא היה כשיר במאה אחוז ואליהו לא קשור לענף
    המשחק אתמול לא היה תלוי בנו בשום צורה. בשום הרכב/ מערך לא היינו מוצאים פתרון למשחק הלחץ של תל אביב עלינו.

4. DRORIKO Member

במקרים כאלה אמורים להיות שחקנים מהספסל שאמורים לאתגר אותם ולגרום להם להרגיש שהמקום שלהם בהרכב הוא לא מובן מאליו. הבעיה שאין לנו כאלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כדי להספיד אותו צריך להיות מטורף.
    מהגדולים ששיחקו פה, והחלוץ הכי טוב בליגה גם כשלצידו משחק חלוץ מעולה.

Morientes אוהב/ת את זה.
  6. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אין ספק שאחרי המשחק הזה הקבוצה הזו צריכה לרדת מאוד מאוכזבת, כועסת, ואפילו האוהדים שלה צריכים לתפוס את הראש ולהיות סופר עצבניים. בצדק.

הקבוצה הזאת היא כמובן מכבי ת"א. זה כמעט בלתי נתפס שהקבוצה הזו עם סגל שכזה, שכולל שני חלוצים מעולים בראשות באמת אחד הגדולים שהיו כאן, שני צעירים מבטיחים בטירוף, שאחד מהם כמובן מתחרה על הכישרון הגדול ביותר שצמח פה, זרים טובים וסולידים שגם הוכיחו את עצמם כאן, קשר אמצע שהיה שחקן העונה פה, שוער נבחרת מעולה, וטרן שעשה קריירה אירופאית טובה ועוד ועוד צריכה לחגוג הורדה של פער של 8 נקודות מול קבוצה שחצי עונה התבחבשה עם ליגת האלופות וחטפה סנוקרות מריינה וירושלים.

מכבי תל אביב צריכה לשאול את עצמה איך עם סגל כזה היא לא מובילה ב5, ולא לשמוח על זה שהיא בפיגור של 5.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

abcd, oranfu ו-Sturridge אוהבים את זה.
  7. DRORIKO Member

כי היה לה מאמן מחבל

8. alexshw Member

ההרכב הקלאסי של חיפה טוב יותר. אך העולם לא מושלם ואי אפשר לרוץ עם אותם 11 כל הזמן.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

9. Butragueño מנהלים

כל מה שאתה אומר נכון בלונג-ראן, ובלונג-ראן זה באמת מה שיקרה -- מכבי ת"א תקח את האליפות בפער של 5-6 נקודות.
    מכבי חיפה תפסה את הפער של 8 נק' (האמת אפילו קצת פחות מזה) ע"י הרצה של 11 שחקנים קבועים בהרכב, לאורך העונה. ועם ה-11 האלה היא באמת הקבוצה הכי טובה בארץ. אבל אז הגיע השחיקה, הפציעות, הדלות בסגל וזה מה שייסלול את הדרך של מכבי ת"א לאליפות שלה.
    לכן אני לא מסתכל על זה שהם לא 5 נק' פור באמצע ינואר, אני אסתכל על זה שהם יהיו 5 פור במאי.

10. Butragueño מנהלים

זה לא תירוץ לכלום, אבל ההרכב שעמד לרשות בכר אתמול זה בדיוק ה-11 שחקנים הכשירים שהיו לו, כאשר נטע לביא בכלל עלה לשחק חולה.
    על הספסל היו שחקני הגנה (ארד, גרשון ומנחם), כאשר סונדגרן וצ'יבוטה חולים, חזיזה פצוע ורוקאביצה לא ממש משחק כדורגל.
    היו לו סה"כ 11 שחקנים והיה צריך לשבץ אותם איכשהו. לכן אני לא חושב שאפשר להגיד שהוא בחר מערך שפגע בו. זה המערך היחיד שיכל לשחק איתו עם מה שיש לו בידיים.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי חיפה עם קצב צבירת נקודות הזוי לגמרי, שגם לא ממש תאם את יכולתה במשחקים, למכבי היו כמה משחקים טובים שבהם הכדור פשוט לא נכנס. זה הכל.
    מבחינת יכולת, מכבי טובה יותר העונה מחיפה, זה גם מוצג במספרים שאינם הניקוד. עונה מוזרה מאוד.

12. Butragueño מנהלים

קצב צבירת הנקודות של מכבי חיפה לא שונה בהרבה משלכם, ההפרש הוא סה"כ 5 נק' בקצב הצבירה. ושוב, אי אפשר להסיק כלום באמצע העונה. צריך לפחות לסיים שני סיבובים כדי להבין אם היה פה משהו יוצא דופן או לא.

בכל פנים, אני עדין חושב שכ-11 שחקנים, ההרכב של חיפה חזק הרבה יותר משל מכבי ת"א, וזו הסיבה גם שצברנו הרבה נקודות. כל עוד הוא רץ, הוא שיחק פנטסטי.

מה זה אומר "זה גם מוצג במספרים"? אמנם זה חלק מהכדורגל, אבל בסוף לקחתם 3 נק' מהפועל חיפה בדקה ה-99, לקחתם נצחון על סכנין עם עקיצה בדקות האחרונות אחרי שסכנין שכבה עליכם (גם אנחנו ניצלנו מהחמצת פנדל רשלנית של חדרה בדקה ה90). זה לא שעליתם לקונצרט כל ערב ורק עלילת המזל גרמה לכך שלא תצברו 100% הצלחה. להזכיר לכם את המשחק נפל שלכם נגדנו בסיבוב הראשון ונגד באר-שבע?

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה איפה מכבי חיפה יכולה לאבד נקודות עד סיום הליגה הסדירה, אולי באשדוד.
    בהנחה שגם מכבי ת"א תמעד במשחק אחד לפחות פער של 5+- אמור להספיק לכם לעוד אליפות.

14. Butragueño מנהלים

אני לא משוכנע שאני מבין איך מודדים דברים כאלה במחזור ה-19, כשיש לפנינו עוד צמד מפגשים נגד מכבי ת"א ונגד הפועל באר-שבע.
    דבר נוסף, עם הסגל הנוכחי (כלומר ללא סונדגרן, חזיזה, קורנו ולביא) אני רואה את עצמנו בכל משחק מציגים את אותה יכולת שראינו ב-3 המשחקים האחרונים. כלומר תצוגת נפל, חסרת חשק, בלי אנרגיה. לא תמיד ניפול על יום גרוע בהתקפה של היריבות. אתה גם מספיד מדי את בית"ר ירושלים שיכולה להיות יריב קשה בסמי עופר, את אשדוד, את הפועל ת"א שאי אפשר עוד לדעת איזה סגל יהיה לה עוד חודשיים, דרבי שיבואו לשבור לנו רגליים.

אני לא יודע מי תקח בסוף אליפות, אבל אני חושב שיש פה יתרון מבחינת הסגל בלונג-ראן למכבי ת"א.

15. Morientes Member

הסיבה היא פשוטה, חיפה צברה נקודות בקצב הזוי, ליגה לא תלויה רק בקבוצה אחת.
    יש להם 16 נצחונות ו3 הפסדים(אחד מהם לנו) זה הזוי פשוט.
    אפשר לבקר את מכבי תל אביב עד מחר, היא נראתה נהדר ונפלה רוב הפעמים על חוסר מזל, המשחקים היחידים שאנחנו יכולים לכעוס עליהם הם מכבי חיפה בסמי עופר(שבלי המכירה של סבוריט אנחנו לא סופגים שם), וב״ש בטרנר(האדום של גלזר).