ליגת העל, מח' 19: 0-3 מהדהד למכבי ת"א על האלופה מחיפה במשחק העונה. הקרב נפתח מחדש.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏21/1/23.

1. Morientes Member

קניקובסקי הוא כן כמו מיכה (לא יודע בדיוק לגבי ספורי), הוא פשוט נדרש לתפקוד שונה בגלל המערך, אבל מה שהוא אוהב לשחק ומתאים יותר בו זה 10.
    אני מסכים שאפשר קישור של קניקובסקי + פרץ/גלזר + גיאגון/גלוך, זה מה שהיה תחת איביץ׳ רוב הזמן.
    אני מסכים גם שאפשר לשחק עם גאיגון באגף אבל מי באגף השני? קניקובסקי? גלוך? זה לא יתן שחקני אגף טבעיים, אז אני דווקא מעדיף שני חלוצים במיוחד כשיש חלוצים ברמה של זהבי ויובאנוביץ׳.
    בסוף קשה לי להגיד שהמערך 3-5-2 לא עבד לנו, הוא כן עבד לנו והוא עבד נהדר.
    הבעיות היו במשחק נגדכם בטרנר, שגלזר הורחק.
    ובסמי עופר, שיובאנוביץ׳ לא היה כשיר ל90 דק׳ וזהבי עלה עם פציעה ולכן אי אפשר היה לשחק עם שניהם ביחד.

אני דווקא כן מבקר את איביץ׳ על זה שהוא לא שיתף מספיק את דור תורג׳מן, הבנתי שהיה קטע בהתחלה עם חוזה אז יש פה גם אחריות של ההנהלה.
    וגם שהוא לא שיחק מספיק עם גיאגון, גם עם זה על חשבון גלוך לפעמים.

2. DRORIKO Member

הבעיה היחידה עם גויאגון זה שבדקה ה-60 הוא שפך לאגר. אני לא יודע אם זה בגלל מיעוט בדקות משחק העונה או שהוא סתם לא מקצוען. שחקן בגיל שלו צריך לשרוף את הדשא 90 דקות, לא 60.

3. קשר שמאלי Member

זה בעיקר בגלל שהוא מבזבז יותר מדי כוחות במהלך המשחק
    הוא מבזבז כוחות בכל מהלך. המשחק שלו ילדותי מדי. הוא צריך ללמוד גם לשחק פשוט ולחלק כוחות

Morientes אוהב/ת את זה.
  4. Morientes Member

הוא דווקא כן מקצוען, אני חושב שהוא פשוט במשחק הזה נתן מעצמו הרבה יותר מבד״כ.
    מה שכן יש איתו בעיות משמעת לא מעט, מניח שזה למה איביץ׳ לא שיתף אותו מספיק(וזה מצחיק כי איביץ׳ הראשון שנתן לו הזדמנות בבוגרים)