ליגת העל, מח' 2: האלופת פותחת את הליגה אצל הסוס השחור שלה, חדרה - מכ' ת"א, הפועל ת"א - נתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏2/9/23.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין כלים התקפיים למשחק מול ריינה ? בעיה שלו, שמענו אותו לפני חודש אומר שכל מה שהוא רצה הוא קיבל. הכל על ברדה.

אם נחטוף שלישייה בסמי עופר או בלומפילד לא נבוא אליו בטענות כי זה מובן שהוא לא מקבל כלים להעמיד קבוצה שיכולה לרוץ מולם. כעת זה לא רלוונטי.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

hbs7 ו-italiano אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

תופתע לשמוע, אבל דינמו קייב ופרטיזן סיימו במקום רביעי אשתקד.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

3. VAR Member

יודע. גם מכבי ת"א סיימה שלישית אשתקד. בלונג ראן זה לא משנה את השורה התחתונה.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בכל הראיונות האחרונים אומר שהוא רוצה עוד חיזוקים. לדעתי כרגע זה לא מספיק. כבר אמרתי גם היינו יכולים לנצח היום אבל לדעתי עדין חסרה איכות בהתקפה. ספר וג׳אנח זה רענון מצוין, גם תורג׳מן לעומת מה שהיה בעבר, אבל אף אחד מהם עדין לא דומיננטי מספיק כדי להיות שחקן הכרעה בקבוצה שרוצה אליפות. את זה היו אמורים לתת פאון/קלימלה/פטרסון וברגע שזה לא קורה חסרה לך איכות ולאורך זמן זה יעלה לך.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה ממשיך לדבר על אליפות למרות שברור לכולם שזה לא על השולחן בשום צורה. זו לא הציפייה. אלונה וברדה יכולים לערבב עד מחר שרוצים את כל התארים כדי לדחוף למכירת מנויים, מה שעבד להם בגדול.
    הסיפור פה הוא לנצח את ריינה, לא להתבזות מול מכבי ת"א ולחטוף שישייה, ולא להראות כל כך עלוב נגד קבוצה חלשה ששיחקנו מולה בסיבוב הראשון באירופה.
    אליפות לא מעניינת ולא על הפרק. צריך להראות כמו קבוצה מול קבוצות חלשות. זה לא קורה.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

hbs7 ו-italiano אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני משחק למשחק של הפועל תל אביב "עם הבאזר", נכנסתי אולי שלוש דקות לשריקה, ב-19:57 (כי היה משחק של ריאל מדריד ממש קודם לכן). אין כמו לחזור לבלומפילד, גם אם לנדוד לשער 8, לראות מלא אוהדים עם מצב רוח טוב למרות שיודעים שהקבוצה תקלקל להם, לשיר קצת, אפילו להזיע.
    קיבלנו יריבה בהזמנה היום נראה לי, קבוצה שלא יודעת ולא רוצה לשחק הגנתי ומאוד נאיבית. הפועל נתנה גול בפנדל וגם שער אחד מאוד רך. אין לי תלונות, על שער זה נפלא וזה יוסיף לביטחון שלנו. מצד אחד שחקני הכנף שלנו ביזבזו המון הזדמנויות והם קצת אגואיסטים ומסורבלים - גם הישאם לאיוס, גם מאוויס צ'יבוטה, בסוף עומר סניור הסילון עשה שטויות, אלן אוז'בולט רע מאוד. מצד שני האמצע של הפועל מאוד רך כמה שחוסה רודריגס מרגיע ודן איינבינדר מנסה. אנחנו נותנים גול ויורדים לאחור ואין לנו משחק התקפה חוץ מלהעיף כדור למהירות של הקיצוניים. לאיוס וצ'יבוטה שחקנים טובים אבל הם לא ויניסיוס ורודריגו גם לא ביחס לליגה. סוף סוף שיחקנו במערך נורמלי ולא האנטי כדורגל של המאתיים בהגנה. ועצוב לראות את עומרי אלטמן. יאללה הפועל

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צריך להיות הכי טוב שאתה יכול.
    אם אתה תנצח בכל המשחקים בבית ובחוץ מול הקבוצות ברמה של ריינה אתה תקח אליפות בהליכה כי מכבי וחיפה יש רק שתיים בליגה. זה לא קורה ולא יקרה בחיים כי לכולן יש נפילות. לדעתי חיפה אפילו הפסידו לריינה בחוץ בשנה שעברה.

השאלה למה אתה לא מנצח. אתה חושב שזה בגלל ברדה? אני חושב שזה בגלל שחסרה איכות וזה לא הולך להשתנות אם לא תביא לפחות שחקן אחד נוסף להתקפה.

ביום שבדש חולה וספורי עדין לא באמת חזר לרוטציה בגלל כל מה שהיה, אתה עדין פותח עם זר אחד בלבד בהתקפה, עוד שניים בספסל ועוד אחד שאפילו לא בסגל בגלל נושא מקצועי לטענת אנשי המועדון. אי אפשר להצליח ככה כשיש לך 3 זרים בהתקפה שהתרומה שלהם אפסית.

8. hbs7 Member

חחח ברדה כבר הביא איזה 20 שחקנים להתקפה, ופרגוסון בטוח שאם הוא יקבל רק עוד אחד אז יהיה בסדר.
    נו טוב.

ברדה כשל בענק בקיץ.
    בנה התקפה חסרת כל אנרגיה, אתלטיות ופיזיות ברמה סבירה.
    לא חיזק את האמצע שזה היה ברור לכל ילד מהיציע שמה שיש לא מספיק.
    זה הרבה מאוד עליו.

זה שספורי נכנס היום זה ביזיון עצום.

EuropeGuy, oranfu ו-לירן אוהבים את זה.
  9. Melikson24 Member

הגיע זר לאמצע, הייתי מחכה עם ההצהרות האלו.
    באופן כללי אומנם כרגע זה קשה לראות בגלל באד לאק שמשולב עם פציעות והכנה רעה שהתפוצצה לנו בפנים אבל אני חושב שיהיה סגל מספיק טוב אחרי הפגרה כשהפצועים יחזרו ובתקווה שיצליחו להשלים את השינויים שרוצים לעשות בתוך הסגל.
    תסתכלו על הסגל המלא, לא תצליחו לשכנע אותי שלא מדובר בסגל שיכול לסחוב את הקבוצה בצמרת בעונה בה בלי אירופה.

את הגיבנת של מרציאנו בשער והמגן הימני המחליף כנראה נסחוב לפחות עד ינואר אבל אי אפשר לתקן הכל בימים האחרונים של החלון.
    גם אני מקווה שנצליח להיפרד מספורי. גם טרייד בתוך הליגה מתקבל, כבר לא נעשה עליו אקזיט.

10. oranfu Member

איזה בעסה על כיאל יא אללה.

11. hbs7 Member

הגיע זר לאמצע אחרי שקיבלו בומבה ועשו חושבים מחדש.
    ספק אם הוא מגיע אם הדברים נראים יותר טוב.

מקום 3 אתה לוקח בהליכה גם אם תיחלש עוד. אין בליגה הזו כלום.
    השאלה היא כמה הפרש תהיה מהשניים שמעלייך, ואיך זה ייראה במפגשים הישירים. בעונה שעברה המאזן במפגשים הישירים היו רעים.

12. italiano Member

לא נכון. הזר השישי תוכנן לאמצע מלכתחילה, פשוט התלבטו בין אחורי, '8' ל'10'.

13. zivmay Member

והנה ממשיכים עם הטעויות, מה הקשר שבירו? איך הוא יתרום למשחק? מדובר בנגר מהסוג של בן שהר רק בלי הגובה.
    מישהו מבין בכדורגל בקבוצה הזאת?

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  14. Butragueño מנהלים

נגר לא נגר, עם גובה בלי גובה. רוצים לשחרר את חמד, ואם במקומו יגיע שבירו זה אחלה חיזוק.

15. zivmay Member

יש לנו את קלימלה ותורג'מן לבקושי שתי מסגרות.
    יש עמדות אחרות הרבה יותר חשובות לחיזוק.