ליגת העל, מח' 21: בית"ר וב"ש ממשיכות לנצח, מכבי ת"א מקרטעת. האלופה בחדרה וקרב תחתית לאדומים מת"א

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏4/2/23.

1. Mahranlala Member

הבעיה היא חוסר האחידות.
    יכול להבין את זה שלא משנים החלטה של שופט (יותר נכון קוון)
    אבל לפני כמה חודשים באשדוד, שזה מגרש עם זווית הרבה יותר בעייתית מנתניה, אישרו על סמך זוויות ברמה נמוכה גול שנפסל עקב נבדל. גם בנבדל וגם בשער אפשר לסרטט קו, פה אישרו ופה פסלו ולנו לקחו נקודות.

2. G.B7 ירוק עולה

כרגע המשחק אמור להתקיים.
    בלי קשר לגשם, הרוח אמורה להיות פסיכית ולא לאפשר באמת משחק נורמלי.
    אני מקווה שמה שלא יחליטו, יקבלו החלטה סופית בקרוב מאוד אי אפשר להחליט דקה לפני.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באמת לא מבין איך אפשר לשחק כדורגל עם כאלה רוחות,ונעזוב את הגשם הסוער בצד.
    אין טעם ספורטיבי לשחק היום.

de Middenweg ו-G.B7 אוהבים את זה.
  4. Designer Member

זוכר משחקים ששוחקו במגרשים לא ראויים למשחק כאשר כל המגרש היה שלולית, או שהכריחו את באר שבע לשחק אחרי לילה של טילים על באר שבע כי "הספורט היה חייב לנצח". רק לפני שבועיים הכריחו את באר שבע להגיע עד לסכנין ולחזור חזרה כי השפט קבע שהתנאים לא מצדיקים קיום משחק.

אני לא אומר שהמשחק יתקיים ויכול להיות שהשופט יקבע שהתנאים לא ראויים למשחק ולכן הוא ידחה, אבל לבטל מראש משחק בלי לדעת מה יהיה המצב האמיתי בשטח רק כי אולי יהיו רוחות זה כנראה משהו שרק יענקלה יכול לגרום לו.

5. Butragueño מנהלים

עוד לא ביטלו כלום. וזה ששוחקו משחקים בשלוליות בעבר לא אומר שזה צריך להמשיך לקרות.
    למה לשחק כדורגל בערב בו יש סערה, לסכן את השחקנים, אוהדים והשופטים, ובנוסף לקיים משחק עם ערך לא ספורטיבי?

de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Designer Member

לא אמרתי שצריך או לא צריך לקיים את המשחק, אני אומר שאת באר שבע שולחים פעמיים למלון בטבריה (כשידוע שכנראה המשחק מחר שוב ידחה), רק כדי שהשופט יקבל את ההחלטה הסופית, אבל בשביל חיפה אפשר לקבל החלטה מראש? זה נראה לך הגיוני?

אם זה יקרה זאת חוצפה מדרגה ראשונה.

7. Butragueño מנהלים

אבל אף אחד לא קיבל החלטה מראש בנושא מכבי חיפה. זה שאתה קורא על בקשה מצד הירוקים לא אומר שהיא התקבלה. ולגבי באר שבע, זה קצת טריקי. בוודאי שקל היה לדעת שהמגרש יהיה זוועה כיאה לבני סכנין כמו בכל חורף, אבל אם אני לא טועה באר שבע הגיע למלון יום לפני. ויש הבדל בין ביטול משחק בגלל תנאים לא ראויים (סופה, רוחות של 70 קמ"ש) לבין בדיקה אם תעלות הניקוז עבדו כמו שצריך או לא . פה זה חיי אדם ופה זה תנאי מגרש. ככה או ככה אני נגד קיום משחקים במצב כזה, בין אם זה מכבי חיפה או באר שבע.

8. Designer Member

זה לא טריקי בכלל, הכל ידוע מראש, ואם כלכך חשוב לקיים את המשחק אז תעביר למגרש אחר. בנוסף זאת התממות אם אתה חושב שבאר שבע צריכה לבלות יומיים באוטובוס בלי שזה יפגע בקבוצה (מה גם שאי אפשר להתכונן למשחק בשבת).

ובוא, לא מדובר פה על חיי אדם, באירופה משחקים בתנאים הרבה יותר קשים. להזכיר לך איך הפועל תל אביב שיחקו במוסקבה?

rivaldo אוהב/ת את זה.
  9. Butragueño מנהלים

מי אמר שיומיים באוטובוס לא יפגע בקבוצה? למה אתה מכניס לי מילים לפה?
    הפועל ת"א שיחקה במוסקבה אחרי שלג ובמינוס מעלות. לא זוכר רוחות של 70 קמ"ש.
    אני לא יודע אם אתה מאורע בנתונים גיאוגרפיים או בנושאי האקלים, אבל ב70 קמ"ש אתה לא יכול לתת מסירה, שלא נדבר על כדור גובה, בלי שהוא יעוף מגרש שלם. תחפש ביוטיוב את הסרטון של אסף מנדס ותבין למה אני מתכוון.

אגב, גם באירופה מבטלים משחקים בגלל תנאי מזג אוויר. בטח כשמדובר שם בשלג או סופות.

דבר נוסף, מבטלים היום (כבר אתמול) הופעות פתוחות שתוכננו להיום.
    למה לא מחכים לפתיחת שערים, בודקים מה המצב, ואז מבטלים? למה לבטל מראש? כזו חוסר אחריות.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. Designer Member

שוב, הייתי מסכים אם היו מבטלים גם את המשחק של באר שבע (הסופה תהיה גם מחר, וניקוז שלא עבד לפני שבוע וחצי לא יהפוך לפתע לשפדן). אבל המנהלת הודיעה שלא תחליט היום ושיסעו הקבוצה ואוהדים ומחר יחליט השופט לפני המשחק. אם ככה אז שיבוא כבוד השופט שעה וחצי לפני המשחק של חיפה ויחליט אם יש משחק או אין משחק. שוב, לא אמרתי מה צריך לקרות, אמרתי שהמנהלת זה פח אשפה אחד גדול ומה שטוב לב"ש צריך להיות טוב גם לחיפה.

11. Butragueño מנהלים

אז בוא תחכה עם העצבים והכעס לרגע שזה יקרה. נכון לעכשיו -- הוחלט שהשופט יחליט סמוך למשחק.
    ואני שואל שוב, הופעה באמפי פארק בראשון לציון בוטלה הערב, ההודעה נמסה היום בבוקר. מה אתה חושב על ההחלטה?

12. Designer Member

החלטה טובה. כמו שאמרתי - בואו ודחו את כל המשחקים ביומיים הקרובים והכל טוב.

13. Butragueño מנהלים

אבל זה התכנון.
    גם את משחקי הלאומית ביקשו לדחות (ולא קיבלו אישור לכך עדין).
    מבטיח לך שמכבי חיפה לא תוחרג. או שכל המשחקים הערב ישוחקו, או שכל המשחקים הערב לא ישוחקו.

14. Mahranlala Member

החלטה הזויה. לא זוכר שדוחים משחקים אלא אם כן הדרך לאצטדיון משובשת או הדשא מוצף. רוח כזאת יש פעם פעמיים בשנה. הגשם לא חריג במיוחד.

15. Mahranlala Member

נערך

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/23