ליגת העל, מח' 23: מי תשאר במירוץ האליפות בבלומפילד? האם מכבי חיפה תברח באשדוד?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏18/2/23.

1. Raulito Madridista

אני בכלל לא חושב ככה, הם הצלע השלישית, "ההפתעה" היותר גדולה במאבק האליפות הזה. הסגל שלהם פחות טוב, בטח בחלק הקדמי, היה להם את העומס של אירופה וזו עוד כמות משחקים משמעותית ביחס לצהובים לדוגמא, אליניב ברדה מוציא מים מהסלע. בבלומפילד הרבה יותר קשה נגד מכבי תל אביב. עצם זה שברדה עושה קסמים קצת היה בעוכריו כי הפועל באר שבע לא נתנה את האקסטרה בינואר ולא הביאה שחקן כמו דיא סבע לדוגמא.

2. alexshw Member

הבעיה במוח של המנהלת הכושלת/איגוד שופטים כושל.

3. קשר שמאלי Member

להביא 4 זרים לחלק הקדמי ולקבל מכולם ביחד עד כה פחות מ10 שערים זה בהחלט קסם.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך מערכת קווים כדי לבטל את השער של סבע היום?
    ברור לכולם שאם זאת איזה הפועל חדרה או אפילו הפועל באר שבע (זוכרים את שער הניצחון שפסלו לשכטר השנה בטרנר?) אז הגול נפסל.
    מכבי חיפה האלופה, מכבי חיפה הקבוצה שהיא המשחק הכי מרכזי או השני הכי מרכזי כמעט בכל מחזור, מכבי חיפה היא הקבוצה שכל השופטים רוצים לשפוט כי מדובר במשחקים מרכזיים עם איצטדיונים מלאים אז ברור שיחשבו פעמיים ושלוש אם לשרוק כנגדה בטח כשיש גם מערכת משומנת מאחוריה.
    זה גם היה עם מכבי לפני שבכר הגיע לחיפה, אותו פחד בהחלטות השופטים, אותם שופטים שחשבו פעמיים אם לשרוק נגדה ושהיו קלים בהרבה לשרוק לזכותה.
    רק במשחק העונה האחרון מצד אחד בלם של חיפה לא קיבל אדום על פגיעה ללא כדור ומצד שני אושר לחיפה שער אחרי עבירה על גלזר (כשבאלוף האלופים השנה מול חיפה אותו מקרה רק עם חמד שאז באמת לא נגע בכהן קיבל שריקה נגדו ושער הניצחון שלו נפסל).
    אוהדי חיפה כמו אוהדי מכבי אז נהנים מהטעויות אז הם לא שמים לב לדברים האלה, לשריקות הקטנות שהולכות איתם, אפילו לשריקות שגם אם הם נכונות הם שריקות שבמקרים אחרים השנה לא נשרקו לאחרות, אז כמו מכבי בזמנו הם מבטלים את הטענות ומדברים על בכיינות.

zivmay אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התביעה מציגה את ״מוצג א׳״, כניראה לא בצדק.
    בהתחלה אמרו שאנחנו לא רואים כמו שצריך מהטלויזיה ושיש עוד זוויות (למרות שלא מדובר בנבדל גבולי בכלל שצריך עוד זוויות או קווים), אחרי זה הדליפו שהמערכת לא עובדת ובסוף הוציאו גרסה שיש בעיה במגרש.
    אפשר היה פשוט להגיד, כולל כאן, היה נבדל ברור, זה החלטה רעה של הקוון ושל צוות ה - var, החלטה הזויה אפילו.
    וכמו תמיד, כשטעו לטובת מכבי זה היה אחרת, כי אז טעו נגד חיפה, היו כשטועים לטובת חיפה זה משהו אחר לגמרי.
    ברור.

italiano אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

שכחת את הנראטיב של עדיף ליגה איזורית על צ'מפיונס.

7. עידן444 Member

הרבה ביקורת פה על השופטים ואני רוצה לציין מגמה שצריך לחבק בשיפוט של נאאל עודה שבוע שעבר(נכון, פיספס באופן מביש עבירה של רז שלמה על סף הרחבה- אם זה לא נגד מכבי ת״א זה אפילו לא מועמד להיכנס לתקציר) ושל שניר לוי היום- וזה, לתת למשחק לרוץ!!!
    שני השופטים האלה בשני המשחקים האלה בחרו בגישה הזו באופן מובהק. נכון, פה ושם הם מפספסים עבירות וזה מעצבן. גם לנו הגיעה היום עבירה ברורה על סף הרחבה(כמובן שמודע לזה רק מי שצפה במשחק המלא, לא משהו שנכנס לתקצירים או מדברים עליו אלא אם זה נגד מכבי ת״א חס ושלום)- אבל בסך הכל זה עדיף בהרבה, מיטיב עם קצב המשחק וחד משמעית מיטיב עם רמת המשחק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abcd אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

ואנשים לא מבינים למה אוהדי מכבי מפגינים בקריית שלום. וואלק אם אני אוהד מכבי אני גם הולך להפגין שם. חיפה נתנו להם את האליפות באריזה עם סרט והם פשוט זרקו את זה לפח.

9. italiano Member

מה זה הקשקוש הזה על המגרש?
    קודם כל לא צריך שום קווים כדי לפסול נבדל כפי שהיה היום. רק עיוור אוהד חיפה או מכור לא רואה כאן נבדל.

דבר שני לא פסלו שער של סאבוריט בדיוק באותו מגרש?

rivaldo אוהב/ת את זה.
  10. oranfu Member

לפחות מן הראוי שתזכיר שבכלל לא היה שם נבדל של אצילי, כי ממה שרשמת משתמע שמכבי חיפה נהנתה שם מטעות שיפוט...

אם יש בעיות להציב מצלמות כמו שנדרש באצטדיון הזה אז לא צריך לשחק שם כדורגל.

de Middenweg ו-G.B7 אוהבים את זה.
  11. קשר שמאלי Member

סק ודלן אגב ממשיכים לא להרשים אותי. את סק הייתי שולח לספסל ומשחרר בסוף העונה ואת דילן הייתי בוחן לצד גולדברג עד סוף העונה. גולדברג אגב נראה גמור פיזית ומנטלית.

12. G.B7 ירוק עולה

התביעה מציגה את מוצג ב - מבחנה עם הדמעות שלכם.
    עזוב, נלך איתך עד הסוף היה נבדל ברור של 1000 אחוז, מה זה קשור לתוספת זמן שגם עליה דיברתם?? אתם לא מקבלים תוספות זמן כמו שמגיע לכם? מה זה קשור למכבי חיפה? למה צריך לכתוב על זה במיוחד שהתוספות זמן היום היו מאוד במקום.

ההחלטה של אישור הגול של סבע היא הזויה, רעה וטעות מוחלטת סבבה?

לגבי הדבר האחרון שכתבת אני מן הסתם גם לא מסכים, בעונה הקודמת השיפוט היה נוראי אבל הוא היה נוראי לכולם (גם אם קבוצה הרוויחה יותר או פחות זה היה דיי סימטרי), העונה יש קבוצה שקיבלה מתנות? (גם העונה יש טעויות שיפוט. מכבי חיפה הרוויחה את השער היום, נו יופי בואו נפתח קמפיין תעמולה).
    הסיפור לפני שנתיים היה שונה לגמרי שמכבי ת"א קיבלה נקודות חינם ומהצד השני כמעט הצליחו לקחת נקודות למכבי חיפה.

אהה שכחתי סק היה צריך לקבל אדום על כמעט בעיטה, אחח אחח הפוזיציה אחרי שנים שאתם לא מפסיקים לכתוב על הביזיון בכמעט יריקה של ז'אוסוה.

de Middenweg ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אנטי כמו משה על חיפה אבל זה מגמה מתמשכת שבכל משחק שלכם (חיפה) יש תוספות זמן ארוכות (לפעמים בצדק לפעמים לא) , רק שבוע שעבר רגליי של הפועל ים בזבז איזה 5 דקות כל המחצית ראשונה וגרינפלד הגדול הוסיף דקה אחת למחצית ה1 .

zivmay אוהב/ת את זה.
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, היום לא היה צורך להוסיף דקות כי גם ככה המשחק היה אבוד. אין לי שום בעיה להודות שהשופטים מדי פעם עוזרים לנו (כן גם לב"ש), אבל די ליצור פה אווירה כאילו אנחנו קונים אליפויות. היום מערכת הקווים בנבדל לא עבד.
    סבע כבש מעמדה שנראה כמו נבדל, אבל יש מספיק דוגמאות מכל העולם שבהם לפעמים חושבים א', אבל זה ב'.
    אין מה לעשות, המצלמה לא עמדה בצורה שבה שאפשר לקבוע ללא קוים לראות שהיה נבדל, אבל במקום פשוט להמשיך הלאה הופכים כמה אוהדים של ב"ש את הדיון לגן ילדים.

בסופו של דבר הרמה על הפנים. שלוש קבוצות לא משכנעות בגרוש, שופטים חלשים ואווירה כללית של חובבנות. ביום שני נראה קרקס נוסף....

15. קשר שמאלי Member

שוב השופרות בתקשורת מקשקשים על חוסר מחויבות של שחקנים
    . לא ייאמן כמה אגו ויהירות יש למאמן הזה
    אנחנו קבוצה לא מאוזנת ובכר לא מוצא פתרונות. פשוט וקל.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/23