ליגת העל, מח' 25: בטדי קשה יותר מפיראוס? הפועל חיפה נגד הפועל ב"ש. האלופה שוב בין איטליה לריינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/3/24.

1. Butragueño מנהלים

אני חושב שהמשחקים והשיבוצים עדין לא נקבעו כי מחכים לראות את תמונת הטבלה בסוף המחזור כדי לשבץ משחקים עם השפעה של פליאוף עליון/פליאוף תחתון לאותו הזמן בדיוק.

בגלל שהערב נקבע סופית שהפועל לא יכולה להיות בפליאוף העליון גם אם תנצח אותנו, לדעתי ישבצו את המשחק ליום ראשון/שני.

wings אוהב/ת את זה.
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לחצי מהקבוצות בליגה מורידים מוקירות על ימין ושמאל בגלל אבוקות, אז להוריד את סכנין ליגה, ולתת להם רדיוס שהם לא ישכחו עוד הרבה זמן.
    חבורות בוגדים תומכי טרור!
    אבל על מי אנחנו עובדים.. הם הפרח המוגן של בית הדין, מקסימום קנס קטן.

גלצ ו-G.B7 אוהבים את זה.
  3. Raulito Madridista

גם ביציע מדברים על ההזייה הזו של הפועל תל אביב לא מסוגלת לתת גול. אני לא חושב שאנחנו עדיין בשיא שלילי. זכורה לי עונת 2020-21 הרזה שנפתחה עם עומרי אלטמן והילדים. מצאתי באותה עונה שבעה משחקים בלי שער - 0:0 עם מכבי פ"ת, הפסד 1:0 לק"ש, הפסד 1:0 לבני יהודה, תיקו 0:0 עם מכבי נתניה, הפסד 2:0 להפועל חיפה, הפסד 1:0 למכבי חיפה, תבוסה 3:0 להפועל באר שבע, ואז הגיע שער המאה של שחר הירש. שבעה משחקים ללא שער. אולי בהפועל צריכים להודות שהם גם 'נשבו בקסמו של הדריבל' כשהביאו את מאוויס צ'יבוטה. ציפו שתהיה לנו התקפה נורמלית העונה. אבל זה הכל ביחד חרא על הפרצוף שלנו

4. Sturridge Member

5. alexshw Member

עבור זהבי נגינת התקווה היא כנראה בגדר עונש.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים החזירו למכבי ת"א את הנקודה, מבחינתי אם לא יחזירו את שתי הנקודות למכבי חיפה אפשר לתת עכשיו את צלחת האליפות ל"מובילה". אין טעם לשחק יותר. לקרוא שמכבי ת"א "פתחה פער" לא קשורה לכדורגל אלא לשחיתות ופוליטיקה. השחקנים לא צריכים לסבול מזה שיש אוהדים שלא יודעים להתנהג. שיסגרו יציעים ויעזבו את כל השטויות האחרות.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איפה השחיתות והפוליטיקה?
    בית הדין פישל עם הורדת הנקודה למכבי - זה נגד את התקנון, אז היה קייס להשבת הנקודה.
    למכבי חיפה ירדו נקודות בהתאם לתקנון ולעונש על תנאי. זה מטומטם, אבל זה המצב.

8. Butragueño מנהלים

יהיה בסדר, ימתיק יותר אם וכאשר נקח אליפות

9. Butragueño מנהלים

אז איך זה בעצם שאתם לא נענשתם בהפחתת נקודות על תנאי בגין האבוקה על לוקאסן?
    כלומר, לפי מה שנאמר בבית הדין, אתם יכולים להמשיך לעשות את זה ועדין לא יירדו לכם נקודות.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא נכנס לדיון אם בית הדין עשה לכם משהו כנגד התקנון. בוטראגניו כבר ענה לך בעניין הזה והביא לך טיעונים שמצדיקים את המלים פוליטיקה ושחיתות. לי אין מספיק ידע בשביל לענות לך, אבל לא אהיה צבוע. מתי שהורידו לקבוצות אחרות נקודות על בעיות קהל הייתי אדיש. עכשיו אני יכול לספר עד כמה העניין הזה לא צודק ולא ספורטיבי. למה זהבי וחבריו צריכים לקבל פרס על מה שקורה ביציעי סמי עופר?

לכן אני אומר, שום קבוצה צריכה לאבד נקודות בגלל ההתנהגות של האוהדים שלה. תעניש את הפורעים, לא את השחקנים!

11. Mahranlala Member

איזה בושה זה שזריקת אבוקה שפגעה בשחקן יותר חמורה מאבוקה שנחתה מאחורי רחבת השער ועצרה משחק
    איזה בושה זה שעל זיקוק שנורה ליציע אפילו לא מדברים
    איזה בושה זה שלהפועל הורידו נקודות בדיוק מאותה סיבה שלחיפה וביתר הורידו נקודות - ע"ת על החוק הישן בשל הפסקת משחק על אבוקות (והפועל עמדה פחות מחיפה) - אבל ההתאחדות מצטרפת לערעור על העונש רק שמדובר בחיפה ובית"ר.

12. Morientes Member

אני בעד שיחזירו לחיפה את הנקודות וגם לבית״ר, אבל בתנאי שיפסיקו עם השטויות האלו של הורדת נקודות לגמרי.
    לא הגיוני שאני אצפה במשחק ואפחד יותר שיזרקו אבוקות לדשא מאשר שהקבוצה שלי תספוג שער.
    לא הגיוני שעונה שלמה תיהיה סביב האם נזרקו אבוקות, האם זו הפסקת המשחק בנסיבות מחמירות, מה יחליטו הדיינים.
    מעבר לנו האוהדים יש פה ספורטאים שהקריירה שלהם יכולה להשתנות מקצה לקצה על סמך אבוקה טיפשית שנזרקת לדשא, עונה שלמה הם מתאמנים עושים הכל ובשביל מה? שאוהד אחד יחליט האם הם יזכו באליפות שנה הבאה או לא?
    אנחנו לא רחוקים מהיום בו אוהדי מכבי תל אביב יכנסו ליציעי חיפה ויזרקו משם אבוקות, וגם להפך כדי לפגוע במצב של היריבה בטבלה

13. Mahranlala Member

יפה שמהנקודה של הפועל שכחו לגמרי. ככה מהנדסים תודעה בכל האתרים והמקומות. אותו מקרה בדיוק.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קראת על כל הליך התביעה סביב זה או שאתה מדבר באוויר?

15. alexshw Member

אתה לא חובב ספורט, אתה עסקן ותועמלן. קח את הצלחת היום וזהו. אין לי בעיה.
    אינני רואה טעם בתחרות לא ספורטיבית.

oranfu אוהב/ת את זה.