ליגת העל, מח' 31: האלופה בהפסד מדהים בטדי, אבל ב"ש ומכבי ת"א לא מנצלות ומסיימות בתיקו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏15/4/23.

1. yedidel Member

בכוכב האדום...

2. קשר שמאלי Member

אני בחיים לא קונה עוד עונה כזאת, גם אם היא תסתיים באליפות
    אני רוצה להנות מכדורגל, לא לסבול. אליפויות חגגתי מספיק

3. G.B7 ירוק עולה

אתה באמת באמת מתכוון לזה?
    זה משפט שמאוד קשה לי להכיל (וזה ממש בלשון המעטה).
    כן ברור שכל אוהד רוצה לראות את הקבוצה שלו משחקת כדורגל מדהים, אבל זה יותר חשוב מתארים? עזוב תארים, אפילו סתם ניצחון....

עונה שעברה הפסדנו ליריבה המרה 3-0 במשחק חרא, המשחק נגמר בחגיגות של אליפות שנייה ברצף אחרי שנים של כישלון.
    נשארו 5 משחקים עד לסוף העונה תן לי להיות בכל המשחקים האלה עם החזקה בכדור של אחוז אחד לעומת 99 של היריבה, ובאחוז הזה לגנוב איזה גול (שיהיה עצמי אפילו מצידי) ולקחת 3 נקודות ועוד 3 נקודות.

המהות של הכדורגל זה השאיפה לניצחון ותארים.

oranfu ו-rivaldo אוהבים את זה.
  4. Butragueño מנהלים

לקחת אליפות אחרי הפסד לצהובים בצורה מביכה ולקחת גביע אחרי שאנחנו מקבלים מהם 6 חתיכות לא גורם לי לאושר פתאומי.
    העונה הזו נראתה כמו עסק כלכלי לחלוטין, ואם ייצא מזה אליפות, זה בונוס לשחר ובכר, לא יותר מזה.
    האחד סופר את הכסף, השני מחפש קבוצה טובה באירופה.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ככה זה שמתרגלים לטוב,כנראה שהספקת לשכוח את כל השנים שאכלנו חרא.
    אני כמוך לא עף על היכולת,אבל יש רצוי ויש מצוי.
    אין מושלם,ואנחנו לא סיטי ריאל או פסז'. במונחים ישראלים אנחנו בדרך לעונה היסטורית עם זכייה באליפות בעונת צ'מפיונס. אל תהיה חזיר,ותדע להכיר את הטוב ולהנות ממנו.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עסק כלכלי ?
    תגיד אנחנו מדברים על אותה קבוצה ? אני לא חושש לבקר את הקבוצה,אבל בחיי שיש גבול לכול דבר. סליחה שאני אומר לך אבל זאת בכיינות ולחפש בציציות איפה לא בסדר.

יש פה שלד בריא מאוד לשנים הקרובות,עם הגנה מהטובות שהיו לנו אי פעם, עם שחקנים כמו סק,סונדגרן,קורנו,דילן ושון.
    קישור שכולל את עלי מוחמד,ג'אבר ואבו פאני (צרכים קשר 6 לעונה הבאה),שחקן העונה בשנתיים האחרונות אצילי,שרי,חזיזה.
    נכון שעם החלוצים נפלנו.
    ובינואר הביאו את סבע הישראלי הכי טוב שאפשר היה להביא. ובלא מעט כסף.

לסיכום ,לעונה הבאה נצטרך קשר 6,חלוץ,ועוד אופציה לכנף. עם בכר או בלעדיו יש פה חתיכת סגל.

7. קשר שמאלי Member

בוודאי שאני מתכוון לזה
    אני סובל כשאני רואה את מכבי חיפה משחקת רע
    לא נהנתי העונה משום משחק ליגה שלנו
    מבחינתי העונה הזו מיותרת לחלוטין

8. G.B7 ירוק עולה

ישרף העולם אני לא מבין איך אתם חושבים...
    בונוס לשחר ולבכר, ולא יותר מזה??, מה עם השחקנים? מה עם 30,000 (ועוד אלפי אוהדים שחוזרים הביתה אחרי 23 ניצחונות מתוך 31 משחקים כולל מהפכים יפים, וכולל ניצחונות על היריבות שטוענות לכתר, כולל איבוד נקודות אחד ויחיד בכל משחקי הבית העונה עם הפסדים רק לפאקינג בנפיקה ופריז).
    אנחנו עושים עונה גדולה, כן גם אם היכולת לא בשמיים (וגם אם היא רעה). מכבי חיפה שיחקה העונה כמות משחקים פסיכית, פסיכית ואנחנו מקום ראשון, ראשון ראשון עם פער לא לא רע בכלל ובע"ה נישאר בו (אני לפחות מהיציע אתן את כל כולי בשביל זה, גם שנגמר ויגמר לי הקול בדקה 12).

עונת הגביע הזו היא עוד אחת מהעונות השחורות (באופן יחסי) שעברנו, והשישיה שקיבלנו רק כמה ימים לפני הייתה כתם רציני, אבל הגביע הזה כן היה נקודת אור שהביאה שמחה גדולה גם אם רגעית, בשנים מאוד לא קלות.
    ומעניין לי את התחת בניון והבלאגן שהיה "בחגיגות הגביע"

לגבי "לקחת אליפות אליפות אחרי הפסד לצהובים"- בסיום המשחק האווירה לא הייתה וואו והרגשתי כעס על אוהדים הממורמרים, שאני באותה שנייה תפסתי כמפונקים. רבאק לקחנו אליפות, תשמחו.
    ואז השחקנים הגיעו לחגוג והם דיברו במיקרופון שהם שונאים להפסיד וזה באסה גדולה אבל עשינו BACK TO BACK וזה סופר קשה וזה סופר משמח.
    ומשפט אחד שאצילי אמר נכנס לי לראש בצורה חדה "סופרים תארים. לא הפסדים".

הרצליה אוהב/ת את זה.
  9. Butragueño מנהלים

אני כנראה לא מספיק מבין או מחובר לספורט, כי אין לי הסבר למה, אבל לקחת אליפות תוך כדי הפסד מביך ליריבה שלנו, וואלה לא עובר חלק בגרון.

10. G.B7 ירוק עולה

אין סיבה להפוך את זה לאישי (אין פה ביקורת על ההבנה או על החיבור שלך לקבוצה, לא אמרתי וגם אף אחד לא אמר שאתה אוהב יותר או פחות את הקבוצה מכל אוהד אחר).
    אבל, דווקא בימים מאוד זוהרים של המועדון (בטח ובטח לאחר העשור הקודם) צריך להעריך כל דבר טוב (ולהגיד על אליפות "דבר טוב" זה האמא של האנדר-סטיטמנט).

עדיף להפסיד, הפסד מביך ליריבה המושבעת שלך ולסיים עונה במקום השישי או עדיף להפסיד, הפסד מביך ליריבה המושבעת שלך ולקחת אליפות?. מה לעשות, לצערי הרב נדיר מאוד לעשות עונה עם 36 ניצחונות וכדורגל סוחף בכל 36 המשחקים. כדורגל זה לא תוכנית כבקשתך, יש שנים טובות ויש שנים רעות, יש יריבות, יש דרמות והכל יכול להיות.

זה גם אחת הסיבות שאני מתעב את המשפט ששמעתי בדרבי התל אביבי "אני מעדיף לנצח את כל הדרבים על פני כל השאר"

הפסד אף פעם לא עובר חלק בגרון גם שהוא נגד מכלן במשחק אימון ביולי ופי מיליון יותר שזה ליריבה המסריחה שלך, אבל ל-3 נקודות שאוספים מכל משחק במהלך העונה יש חשיבות עצומה לדבר הכי חשוב בעייני וזה התואר.

הרצליה אוהב/ת את זה.