ליגת העל, מח' 33: ניצחון סוער לב"ש על מכבי חיפה, הפער רק 4 נק. ניצחונות גם לתל אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/4/23.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא זוכר ששאלתי, אז יש 2 לבריאות, זכותם ודעתם. יש פה יותר מ 2 שדיברו אחרת. כל אחד ודעתו.

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

2. עידן444 Member

משה,
    אם זה מה שנהיה ממך- אני סיימתי להתדיין איתך.
    שיהיה לך כל טוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Butragueño מנהלים

סליחה, לא ציטטתי את הנכון.
    @הרצליה עד המוות .

בכל מקרה, לא נתקלתי כאן בפורום עדין במישהו מצד מכבי חיפה שטען שבאר שבע אשמה בכל. בניגוד אליכם.

G.B7 אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נו בסדר, אז יש 2 אוהדי באר שבע שמאשימים רק את חיפה ? מה אתה רוצה לעשות עם זה ? מה אתה בא להוכיח עם זה ?
    יש פה אוהדי חיפה שלקח להם זמן להגיע לזה שזה 2 הקבוצות וגם בהודעות הופכים את זה כאילו על תגובה ולא יוזמה... לבריאות, זה לא אומר שום דבר על אוהדי חיפה בכלל.
    אלו 2 אוהדים וזו דעתם. אחרים גם אמרו את דעתם ומספיק חזק.

5. Butragueño מנהלים

שוב, זה נאמר בתגובה למשתמש אחר, שציינתי, שטען שאין פה אף אחד שלא חושב ששתי הקבוצות בעייתיות. אפשר להתקדם. מציע לך, כמנהל ראשי, או כמעט ראשי, לעשות רול-בק להודעות, ותראה את ההודעות של החברים שלך פה בפורום, סטייל "ישש יבני זונות זיינו אתכם גועל נפש תמותו!". הודעות שלא מחקתי, כי בפעם האחרונה שמחקתי, קבלתי בראש מהם בפרטי שבגלל שהם אוהדי באר-שבע אז מחקתי. נראה אם תבחר למחוק או להשאיר.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אף אחד לא חבר שלי, אני פה בפורום כאוהד באר שבע ולא באתי לפה עם חברים. שכל אחד יהיה אחראי על מעשיו.

יש מנהלים לפורום הזה שצריכים למחוק מה שלא מכבד וברמה נמוכה כלפי משתמשים אחרים.
    אני לא בתפקיד בערך עשור.

Ajax Amsterdam ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כי עבירה לגיטימית היא חלק מ"הדברים הקטנים". אצילי ביצע עבירה שגרתית בצורה שהיא, לפחות בעיני, מלוכלכת.
    גם בבאר שבע לא חסר פרובוקטורים מלוכלכים וגם שם יש מלא רפש, לא סתם זה התפוצץ ככה אתמול - צריך שניים לטנגו. אני כן חושב שהם פחות קיצוניים מהקבוצה הירוקה השנה.

8. Butragueño מנהלים

בהודעה הראשית שלך לא ראיתי תזכורת למשהו אחר חוץ ממכבי חיפה.
    אני שמח שאנחנו מסכימים שיש רפש ב-2 הקבוצות. לכמת משהו לא אמפירי כמו "מי יותר קיצוני" זה בלתי אפשרי.

גיא צרפתי, אצילי, חזיזה, אבו פאני, שאפי, שכטר, יחזקאל, לופז, ברדה. כל אלה לא יהססו לשנייה לקפוץ על השופט כשהם מקבלים שריקה לא לגיטימית. האם גיא צרפתי יותר קיצוני מאיתי שכטר? לא יודע. גם לא מעניין.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה כי כל ההודעות שלי התחילו מאוד חיפה שטען שאין בחיפה מקרים כאלה למעט משחקים נגד באר שבע.

זה הרבה מעבר לקפיצות על השופט. יותר מהכל מרגיש שהשחקנים במכבי חיפה לא מכבדים בשום צורה את שחקני היריבות - חגיגות מתריסות אחרי החמצה, דחיפות וקריאות לצאת לשחקנים שסופגים אדום או אפילו מוחלפים, מלא קללות קטנות, תנועות ידיים.
    זה היה גם נגד סכנין וקריית שמונה, לא רק במשחקים גדולים. כל שבוע אותו דבר, אז זה מגיע לפיצוצים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/23
    italiano אוהב/ת את זה.
  10. zivmay Member

לא ציפינו שדוח השופט באמת ישקף את האירועים שהיו באמת.
    מעניין איך השופט הרביעי ראה את הספק דריכה של פאון. ואם הוא יורחק על ספק דריכה עד סוף העונה, אפשר בכלל לסגור את הליגה המסריחה הזאת.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זכור לי שעד עכשיו מישהו מב"ש לקח אחריות. הכי קל להתמסכן, ולהאשים את כל העולם כמו ילד קטן.
    אז לפני שאתה חלק ציונים ומטיף מוסר, תסתכל קודם במראה.
    שתי הקבוצות אשמות באותה מידה,וצריכות לקבל עונש זהה.

12. italiano Member

בסיטואציה כמו אתמול עדיף לסתום את הפה ולא לשלוח כתבי חצר להתמסכן ולספר סיפורים ותירוצים.

13. Butragueño מנהלים

ואם הספק דריכה הזו היא מה שהתחילה פה את המהומה?
    מישהו כאן, מאוהדי באר-שבע, אמר שמבחינתו להעיף להרבה מאוד משחקים את מי שהתחיל את הבלאגן.

14. Butragueño מנהלים

מסכים עם רוב מה שאתה אומר, לא זוכר משהו נגד בני סכנין וקרית שמונה.
    אבל היו התרסות, רבות, נגד באר-שבע (אגב, גם הפוך, זוכר את החגיגה של עמרי גלזר אחרי הפנדל שעצר מול אוהדי מכבי חיפה?).
    התנהגנו כמו ברברים נגד הפועל ירושלים ונגד בית"ר, זה אני זוכר.

15. Butragueño מנהלים

דוח השופט: "בנוסף דווחו לי על ידי צוות השיפוט האירועים הבאים: במהלך האירועים אדריאן פאון החל לחגוג מול שחקני מכבי חיפה".

אז כן, מכבי חיפה מתסיסים, הם הנבלים, הם אלה שמחפשים רק להקניט, להשתולל, להציק, לגרום למהומות.
    מה עכשיו? שהשופט טועה?

עריכה:
    לפי הדו"ח:
    היו דחיפות הדדיות בין כל השחקנים, אבל מי שהתחיל את התגרה היה פאון שחגג מול שחקני מכבי חיפה (@orimor2212, מסתבר שלא רק מכבי חיפה עסוקים בבברביות, ולכלל אוהדי באר-שבע פה, מסתבר שאפשר להפסיד לכם פעם אחת, ושתהיה תגרה, וש-וואלה, זה לא בגלל מכבי חיפה, אלא בגללכם).
    זערורה הגיב לפאון בדחיפה.
    שאפי תפס בעורף של זעורה, שהחזיר לו בסטירה.
    בהמשך שאפי נתן אגרוף לחזיזה (שנאמר עליו שבכלל לא היה חלק מהמהומה).

רבים פה אמרו שמי שהתחיל את התגרה צריך ללכת הבייתה להרבה מאוד זמן, לא משנה מאיזו קבוצה. סקרן לדעת אם עדין דבקים בזה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/23