ליגת העל, מח' 33: ניצחון סוער לב"ש על מכבי חיפה, הפער רק 4 נק. ניצחונות גם לתל אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/4/23.

1. VAR Member

שאלה לכל מי שהגיב כאן: יש או אין משמעות בעיניכם למי שהתחיל? כי כל עניין העונשים צריך להיות נגזרת של זה.

2. Butragueño מנהלים

מי שהתחיל צריך לחטוף בראש, אבל לא כחלק מעונש קבוצתי. כלומר, זה לא שהקבוצה, כמכלול, צריכה להיענש יותר בגללו.

3. italiano Member

לא הבנתי אם מישהו קיבל כאפה אז מותר לו להחזיר?

כל מי שהיה מעורב באלימות פיזית או מילולית צריך להיות מורחק לכמה משחקים טובים.
    זערורה שחילק אגרופים כאילו זה זירת אגרוף חייב לקבל עונש מרתיע במיוחד.

4. alexshw Member

ינון אליהו כנראה זרק את הבקבוק שפגע במאבטחת.

Sent from my SM-S906E using Tapatalk

5. Butragueño מנהלים

בסוף זה יגמר בהרחקות של זערורה ואליהו שלא רואים דשא, בהרחקה של שאפי שגם ככה בטח לא ימשיך עונה הבאה ואליאס שגם ככה פצוע

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולם צריכים להסתכל במראה, גם פה. נמאס לי שאנחנו מאשימים את המחנה השני בדברים שלצערי גם אנחנו עושים. כבר מספר שנים שבשתי הקבוצות, מדגיש שתי הקבוצות, יש שחקנים שמרשים לעצמם יותר מדי. וזה לא רק אלימות פיזית כמו אתמול אלה זה מתחיל קודם כל בהתנהגות בלתי ספורטיבית. צלילות, התחזיות, רמאות כדי שהשופט יגרום להוצאת כרטיסים, עבירות קשות. בוא לא נהפוך את הבעיה הזאת לרק ישראלית, יותר מזה ראיתי רק ביום ראשון את אותה התנהגות בגמר הגביע בין אייאקס לפ.ס.וו, אבל כרגע הגענו למצב שבכל משחק בליגה הישראלית שחקנים משתי קבוצות בכירות עלולים בכל סיטואציה ללכת מכות כמו שראינו אתמול בסוף המשחק.

קראתי עכשיו את הטור הזה:
    אלונה ויענקל'ה, זה הזמן שלכם לפעול - ספורט 5

דברים מאד נכונים. יותר מזה, אני מקווה שהבעלים יערכו כבר היום מסיבת עיתונאים משותפת כדי להבהיר חד משמעי שנמאס מהאלימות הזאת. הגיע הזמן לחשבון נפש רציני. לשחקנים ולאוהדים כאחד!

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי השאלה הזאת כבר לא מעניינת כי זו כבר תקרית מספר "מיליון" בין שתי הקבוצות האלו. לי לפחות לא מעניין מי התחיל. הגיע הזמן לחשבון נפש רציני מצד השחקנים של שתי הקבוצות. גם של האוהדים פה!

הרצליה עד המוות אוהב/ת את זה.
  8. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

בפעם הראשונה, אולי. שזה קורה שוב ושוב ושוב את מי זה מעניין מי הפעם התחיל. זה כל משחק בין הקבוצות האלה.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניר רשף יעלה היום ל5 באוויר כדי לתת כמה איומים או שהוא עדיין חוגג את הניצחון ההירואי על סכנין?

10. VAR Member

שאלתי את זה בלי לתפוס עמדה כי די דוחה אותי הפוזיציה שכולם מדברים ממנה. מי שחושב (כמוני) שאלה שהתחילו צריכים לאכול אותה הכי חזק, אני מצפה ממנו להגיב בהתאם ומי שחושב שאלה שהפגינו הכי הרבה אלימות צריכים לאכול אותה הכי חזק, שיגיב בהתאם. בשני המקרים יש אשמים בשני הצדדים.

זה עלוב כל התגובות האלה "הקבוצה שאני לא אוהד היא הכי מגעילה בכדורגל הישראלי".

11. Butragueño מנהלים

קודם כל, אני מאשים את 2 הקבוצות וכבר אמרתי את זה כאן כמה פעמים. לא משנה מי התחיל ולמה, שתי הקבוצות מלאות באשפה אנושית.
    אבל, אני כן אכתוב משהו כתגובה לכלל האוהדים כאן שלא הפסיקו לפמפמם במשך היממה האחרונה "איך זה שהפסדנו לכם 3 פעמים והכל סבבה, ופעם אחת אתם מפסידים ויש תגרה" כאצבע מאשימה לכך שאנחנו התחלנו את כל הבלאגן.

אז אולי זה פשוט הפוך, אולי המשפט הנכון הוא "איך זה שנצחנו אתכם 3 פעמים והכל היה שקט, אבל אתם נצחתם אותנו פעם אחת ויש תגרה"? אולי הבעיה לא בצד המפסיד, אלא בצד המנצח. אולי אתם פשוט לא יודעים לנצח בכבוד, כפי שדו"ח השיפוט אגב מעיד, שפאון החל את ההתרסה כשהתחיל לחגוג מול שחקני מכבי חיפה.

אז תעשו לי טובה, לפני שאתם מאשימים את מכבי חיפה, תסתכלו על עצמכם. יש פה צואה אנושית ב-2 הקבוצות ושתיהן חייבות לקבל בראש.

de Middenweg ו-G.B7 אוהבים את זה.
  12. G.B7 ירוק עולה

לא רואה פה את בית הדין חף מביקורת באשר לכל החלטה אשר יחליט.
    כל עונש (אלא עם כן יהיה מינימלי, מה שסביר להניח לא יקרה) יגרור ביקורת מכל כיוון.

כרגע אנחנו מאשימים את השחקנים של 2 הקבוצות אחרי הענישה כנראה שנתחיל לדבר על העונשים "הלא ראויים" של בית הדין ולשכוח את המעשים הרעים שקרו על הדשא.

רק מחכה לרגע שבאופן מצטבר הענישה במכלול שלה תיהיה קשה יותר כלפי צד אחד מהקבוצות, רמת העליהום על בית הדין תיהיה פסיכית. במיוחד אם זה יבוא מהצד שלאורך כל העונה במגמה של אוכלים לי, שותים לי, אני מסכן וקטן והורסים לי (ממליץ לנעול את הדיון במקרה כזה לפחות ל-24 שעות).

ראיתי הרבה הודעות שלא הסכמתי איתם פה אבל בחייאת הטיעון הזה "איך זה שנצחנו אתכם 3 פעמים והכל היה שקט, אבל אתם נצחתם אותנו פעם אחת ויש תגרה"? זה הטיעון ברמה הכי נמוכה שראיתי פה, ילדים בני 12 יכולים לחשוב על משהו יותר טוב.

להזכיר לך מכבי חיפה לא בעונה מושלמת של 100% ניצחונות, למה שהפסדנו להפועל ירושלים (גם הפסד כואב) לא היה אלימות? למה שהפסדנו נקודות לת"א (השנאה ברורה בין המועדונים) לא היה אלימות?

נקווה שהנזק מהענישה יהיה מינימלי מבחינה מקצועית ונחזור לדבר על כדורגל.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Butragueño
    בשביל שגם פה נגיע ל"הפסקת אש" צריכים שאנשים מוכנים להודות בדברים ללא להגיד "אבל גם אתם". יש בארץ אמרה לא, "אל תהיה צודק היה חכם". זה בדיוק מתאים לכל המצב הזה. מבחינתי הגענו לנקודה שלא מעניין מי התחיל את כל הבלאגן הזה. לא אתמול ולא שלשום. זו כבר תקרית מספר "מיליון" בשנים האחרונות. כל אחד יכול לבוא עם רשימה למה הצד השני יותר אשם. לדעתי כבר עברנו מזמן את גבול הטעם הטוב. שחקני שתי הקבוצות אשמים באותה מידה.

14. Butragueño מנהלים

אין פה מי התחיל, אין פה מי יותר אשם. שתי הקבוצות צריכות להיענש חזק וכל השחקנים המעורבים צריכים לקבל הרחקות ארוכות.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תבלוhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20230502/94b61f4decb86894784fd47d252bf3bf.Xxx

Sent from my SM-S901B using Tapatalk