ליגת העל, מח' 33: ניצחון סוער לב"ש על מכבי חיפה, הפער רק 4 נק. ניצחונות גם לתל אביביות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏29/4/23.

1. italiano Member

"מעולם לא קרה לי דבר כזה"

נערך לאחרונה ב: ‏10/5/23
    rivaldo ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  2. Butragueño מנהלים

כמו שהיינו צריכים אותו נגד מכבי תל אביב ? חי בשלום עם בטובינסיקה וגולדברג גם נגד נתניה וירושלים.

3. oranfu Member

אתה מדבר על פוזיציה?
    אין ספק שהעו"ד שלכם מייצג את האוהדים והמועדון נאמנה עם הבכיינות וההתקרבנות שלו.

פיירו אפילו לא רשום בדו"ח השופט.
    לא שמה שעשה זה סתמי (כמו ויטור ואנסה) אלא לא עשה כלום.

פאון דרך בכח על זערורה. אין שום סימטריה בין זה לבין אצילי חוץ מבמציאות שלכם.
    הוא גם בעט שם בשחקן, ראינו את הוידאו.

ג'אבר נופף באגרוף לעבר הקהל - 5 משחקים בחוץ!!!

יחזקאל עומד לדין על כלום באותה מידה שעלי עומד לדין על כלום.

"אין לי בעיה עם ענישה מחמירה כלפי אלימות פיזית":
    "אליאס החליף דחיפות במנהרה, שום דבר שלא ראינו על מה 5 משחקים?".
    "ג'אבר נופף באגרוף לעבר הקהל, איך מקבל רק 5 משחקים? אבסורד".

מה לגבי ספורי שרץ למנהרה וניסה לפגוע בזערורה?
    איך בכלל לא עומד לדין? אלימות פיזית זה חמור.
    יש פה קבוצה מועדפת?

עבדולאי סק הזה נוכל הא? איך הוא שיקר לבית הדין שאף פעם לא נהמו לעברו כשמתברר שנהמו לעברו גם פעם בבלגיה.
    אין ספק שצריך להחמיר איתו.
    *בושה איך שהוא השתולל כשבבונים פחי אשפה מב"ש העבירו 90 דקות בנהמות לעברו.

* סתם, אף אחד לא נהם לעברו, מכבי חיפה זייפו את כל הסרטונים.

4. italiano Member

הרמתי ידיים. אתה מקרה טיפולי. לא המקצוע שלי.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיכום דברי התובע ניר רשף:
    ״זהו אירוע של אובדן עשתונות. נכון שרמת האלימות לא הייתה פיזית קיצונית, אבל כל הפרות הסדר, כמות המשתתפים, המעורבים שלא היו אמורים להיות על המגרש ומשך הזמן שהן נמשכו הפכו את האירוע לחמור.
    אנחנו מצפים משתי הקבוצות הבכירות בכדורגל הישראלי לשמש דוגמה ואירוע כזה לא מהווה דוגמה לאף אחד.
    העונש צריך להיות סימטרי כי לשתי הקבוצות אחריות דומה. אבקש הפחתת נקודות בין נקודה לשלוש, לשיקול בית הדין, והפחתת נקודות על תנאי לעבירה נוספת״.
    ההחלטה הסופית על העונשים לא צפויה להימסר היום.

מדהים שהצליחו להפוך את האירוע לסימטרי. כמו שכבר אמרתי, אין באמת טעם לעונה כשיש עדיפות לקבוצה אחת לאורך עונה שלמה.

6. G.B7 ירוק עולה

מרגיש לי שאני כתבתי את ההודעה הזו.
    מסכים עם כל מילה.

יש פה צד אחד שכבר שנה פלוס רק מחפש להראות כמה הוא מסכן וכמה הוא נדפק.
    פעם זה המאמן שנוזף משום מקום על התקשורת שלא סופרת את הקבוצה שלו, פעם זה על אירועי שיפוט גבוליים של הקבוצה שלו, ופעם זה נגד אירועי שיפוט גבוליים בקבוצה שלנו.

עברה לי פעם המחשבה שאתם יותר מחכים לטעות שיפוט ברורה לטובת מכבי חיפה בשביל לתדלק עוד קצת את הקיפוח מאשר לראות את הקבוצה שלכם מנצחת.

גם אם בית הדין יעניש רק את שחקני מכבי חיפה ימצאו פה איזה קיפוח.

כמו שכתבתי אתמול (ואפילו אוהדי מכבי ת"א הסכימו איתי לפחות בצורה חלקית) שאף אחד לא ינסה להוציא אותנו רעים או משהו כזה
    ובטח שלא לנסות לחנך אותנו כאילו הם מושלמים.
    אף אחד פה לא חסיד אומות עולם.
    ולמרות שזה ברור (אני מקווה לפחות) עוד לא ראיתי גינוי לפחי אשמה האדומים על הגזענות כנגד סק (העיקר להביא דוגמה שהוא כבר חווה אירוע גזענות בעבר, בשביל לסתור את הטיעון שלו).

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרו בדיון, לאותם 5 אוהדים נשלל המנוי על ידי המועדון לאור ההתנהגות שלהם.

בסוף היה כאן אירוע של קבוצת כדורגל שלא יכולה הייתה להתמודד עם ההפסד, בכמה חזיתות.
    על מנת לא לפגוע בסיכוי האליפות שלה אצילי הושאר בחוץ בזמן שלפאון מבקשים 7 משחקים בחוץ על דריכה גם כן.
    פיירו על אותה האשמה כמו מיגל ואנסה לא ביקשו בכלל להרחיק אותו מהמחזור הקודם (את מיגל ואנסה כן), כשהפעם כבר מדברים על עונש על תנאי (בעוד אצל אנסה ומיגל מדברים על הרחקה בפועל ל - 2 ו - 3 משחקים).
    ג'אבר שעשה תנועת אגרוף + איים לבעוט בבקבוק לתוך האוהדים שלנו + התגרה בהם המליצו על אותו עונש כמו אליאס שלפי התובע "ירד אחרי סיום המשחק לתוך המהומה ונראה בסרטונים דין ודברים עם סאן מנחם בצורה אגרסיבית ואלימה" (לסאן מנחם אגב שהוזכר כאן ביקשו עונש של 3 משחקים).
    יש כאן איפה ואיפה ברורה. יש כאן ניסיון לייצר סימטריה במקרה שבו 7 שחקני חיפה התפרעו בכמה חזיתות, בזמן שמכל שחקני חיפה וכל הבלאגן שהם היו מעורבים בו יש רק 2 שחקנים שלנו (שאפי ופאון) שהגיבו. יש כאן דרישה לעונשים שונים ומחמירים על אותו האקט כשמדובר בשחקנים שלנו.
    גם מבחינת העונש הקבוצתי זאת בושה שמדברים על עונש זהה.

8. G.B7 ירוק עולה

חסר לי בהודעה שלך את העונש ההזוי שסק אמור לשאת. פרס לגזענים (דרך אגב כל הכבוד בלי ציניות על שלילת המנויים)
    חסר לי בהודעה שלך את ה15 משחקים של זערורה (מעניין את התחת שהשם שלו זה לא עומר אצילי ושהוא שחקן שגם ככה לא משחק)

על יינון אליהו בכלל הוגשה תלונה במשטרה (וגם פה מעניין לי את התחת שהוא לא שחקן חשוב)

והנה פתאום הרשימה שלך ושלי נראת קצת יותר סימטרית.

ספורי קיבל 2 משחקים על תנאי על זה שרץ ליציע העונש של ג'אבר צריך להיות זהה או אפילו קצת פחות מזה. או פשוט אשאל אותך עם ספורי קיבל 2 על תנאי, כמה ג'אבר אמור לקבל?

דרך אגב מה עם לופז האפס?

יודע מה גם אם אני הולך איתך והמצב הנתון הוא לא 50 50 אז נגיד שהוא 60 40 אבל לעולם הוא לא 99 לעומת אחוז אחד (וזה מה שאתם מנסים לצייר פה).

9. italiano Member

אם אתה לא מבין שנהמות וגזענות זה לא אישור להתנהג באלימות, להשתוללות ולתנועות מגונות הבעיה היא בך.

וכן, גם כשמדובר בבלם הטוב בהיסטוריה של הכדורגל - עבדולאי סק.

בכלל, לשמוע את זה מקהל סופר גזעני שהיו כלפיו אין ספור טענות על נהמות וגזענות זה די משעשע.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  10. G.B7 ירוק עולה

אתה באמת חושב שהקהל של מכבי חיפה סופר גזעני?

11. italiano Member

לא אני חושב. השחקנים ששיחקו מולכם חושבים.

ולשיטתך כל אחד ואחד מהם היה צריך להתנהג באלימות.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  12. G.B7 ירוק עולה

חחחח איזה מביך זה.
    מכל מה ששלחת פה היה מקרה אחד שהקהל כגוש הפגין גזענות זה היה נגד פלומיין ששם באמת יציע שלם כמעט בטדי נהם.

מעבר לזה חשבת על העובדה שמכבי חיפה (ועוד מספר קבוצות מאוד קטן) מסוקרת יותר ממעל ל 90 אחוז מהקבוצות. (גם שהשחקנים הולכים לבקר חולים בבית חולים זה מסוקר יותר, או שהם הולכים ליד ושם).

מעבר לזה לקחת בחשבון את כמות הקהל של מכבי חיפה ביחס לרוב קבוצות הליגה. יותר קהל=יותר אנשים זהב, אבל לצערנו גם יותר אנשים זבל=יותר אירועי גזענות.

אני לא בא להגן לרגע על הנוהמים ותשים לב שגם לא אמרתי אפילו לשנייה שקונט או כל שחקן אחר המציא (גם אם אין הוכחה, אני מאמין להם).
    גם גררו עשה אצבע משולשת, ואספרייה מהמשחק הראשון נגדכם לפני שנה (עוד לפני שהליגה התחילה) ועד המשחק האחרון שלו נגדנו (או בקצרה בכל משחק) ניהל רומן עם קהל מכבי חיפה (כולל בעיטת כדור ליציע שלנו, ושלל התגרויות)
    וגם במקרים כאלה האוהדים הם החראות האמיתיים.

הניסיון להוציא את מכבי חיפה בהכללה כגזענים הוא עלוב מאוד.

סק היה צריך לשמור על איפוק, חלק מלהיות שחקן זה גם לשמור על איפוק (לפעמים יש קללות נוראיות שהם לא פחות גרועות מגזענות) אבל בהתאם לנסיבות (מקווה שראית את התמונה שלו שוכב על הדשא ולא רק את התמונה שהוא "מתפרע") אני מצפה להקלה משמעותית בעונש שלו.
    מה גם שזה לא היו עוד אירוע גזענות (כמו כל האירועים ששלחת פה, למעט פלומיין).

13. oranfu Member

אין טעם להתווכח איתם, כמו אלה שאכלו פטרייה מקולקלת בהודו וממלמלים לעצמם ברחוב.

14. yedidel Member

איי.... איפה הימים היפים ששוער מכה מאמן יריב ומורחק מגביע הטוטו של שנה הבאה.

לפני עשור וקצת, בעקבות אותו משחק באשדוד שפוצץ שזרקו שלט על הקוון, יצא לי להגיע לבית הדין בתור נציג האוהדים שלנו.
    לא אזכיר שמות (כולם שם עורכי דין בכל זאת), אבל זה פשוט היה קרקס שאין לתאר. יפה לראות ששום דבר לא השתנה.

לגבי אובייקטיביות, עד שנה שעברה עוד ניסיתי לשכנע את עצמי שאני מגזים וקונספירטור. אחרי היריקה של אצילי בטרנר זה כבר מגוחך להתווכח על זה

italiano ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  15. G.B7 ירוק עולה

מתי העונשים יקבעו?