ליגת העל, מח' 8: מכבי חיפה מארחת את בית"ר, נתניה VS. ב"ש, מכבי ת"א בסכנין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏9/12/23.

1. yakov_y YNWA

משה עושה השוואה בין הפיטורים של ברק פאקינג בכר לבין אליניב ברדה,
    עצם ההשוואה מביכה.

2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נכנס לכם לדיון, וגם לא ראיתי דקה של תורג׳מן אצלכם ואין לי מושג איך הוא, אבל אני חושב שזו הייתה רכישה מאוד רעה שלכם.

אני עוקב אחריו מאז ומתמיד בערך, וכמובן תמיד קיוויתי שרק יצליח, אבל להביא אותו הקיץ אחרי העונה שעבר אומר שכנראה המועדון שלכם לא באמת עקב אחריו, בטח שלא ניתח יותר מדי לעומק את ההבאה שלו, ודי הלך על שם שאולי ירצה כמה אוהדים.

לדעתי מהרגע שיואב כץ החליט לתת לו חוזה של 200 אלף דולר, נגמר לו הסוס. יצאה הרוח מהמפרשים והוא התחיל לזרוק זין. לראיה הפציעה שלו אשתקד שהיא גם ראיה לזה שלא באמת חשבו אצלכם יותר מדי כשהביאו אותו.

כולי תקווה שהוא יפרח אצלכם אבל אני לא רואה סיכוי שזה יקרה. אם הייתי אוהד באר שבע כן הייתי מעדיף שהמועדון שלי ילך על פרוספקטים צעירים, כמו בסיל חורי או איזה שחקן נוער שאפשר לדוג. כשאני רואה שחקנים כמו תורגמן וחלאיילי מתגלים כשהם אחרי גיל 19, מי יודע כמה עוד כשרונות מסתובבים שהם טובים יותר מברשצקי, חוזז, דור פאקינג זאן שחתם בחדרה או אפילו אלון תורגמן. המון זבל מציף את הליגה שלנו.

3. yakov_y YNWA

אתה גונב עלינו דעת ומציין את סטנויאב, אלמוג ותורג'מן אבל שוכח לציין שהם שחקני התקפה מספרים 5-6-7 ברוטצייה אחרי חטואל ו-4 זרים בחלק הקדמי שאליה הביא.
    ברדה נפל כצפוי עם הזרים, זרים בלי מספרים, זרים שלא הצליחו, שלח את פאון להשאלה באיחור והביא במקום קשר אחורי, נפלת עם הזרים ושילמת.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברדה עם תקציב נמוך בהרבה וסגל נחות בהרבה לקח אותנו לזכייה בגביע ולפעמיים סגנות.
    עשה עבודה מצוינת בשנתיים הקודמות.
    וכן, כמו בכר יש לו תקופות חלשות, יש לו תקופות פחות טובות, וכשהסגל שלך מוגבל זה כמו בתקופת בכר יביא אותך לכישלונות.
    השאלה היא תמיד מה הבעיה, האם המאמן או שיש משהו גדול יותר שלא יסתיים גם אם תחליף את המאמן.
    אני אמשיך לטעון שהניהול הנוכחי שבו אלונה מעורבת בכמעט כל החלטה מקצועית הוא הבעיה.
    גם שנה שעברה הניהול הביא אותנו לסגל מוגבל התקפית רק ברדה עשה קסמים ומיקסם אותו אז זה לא התפוצץ לנו בפנים כמו העונה.

5. yakov_y YNWA

מי בחר להביא את מרציאנו שלא שיחק שנתיים ?
    מי בחר להשאיר סגל בלי מגניים ימיניים ? יחזקאל נמכר, אוקיי, למה אין מחליף ראוי כי יחזקאל נמכר בסוף החלון.
    מי בוחר להשאיר את איתן טיבי בסגל ואת חוליית הבלמים הזאת ?
    מי מאריך חוזה ללופז ולא שם לב לירידה האתלטית שלו ?
    מי מעלה כמעט כל משחק שלישיית קישור אפורה ?
    מי נפל ברכש הישראלי והזר בחלק הקדמי ?
    מי בנה סגל רחב אבל לא איכותי ?
    מי קיבל שישייה ממכבי ת"א ורביעייה ממכבי נתניה בגביע הטוטו על היפקרות במשחק הלחץ וההתקפי של הקבוצה ?
    מי שיחרר את פאון באיחור והביא קשר אחורי ?
    מי הביא 4 זרים לחלק הקדמי ונפל איתם וזה בלי להתייחס לנפילות בחלק הקדמי בשנים האחרונות ואל תיתנו לי תירוץ של הגבלת תקציב.
    מי בנה סגל עם כל כך הרבה שחקני התקפה בסגל אבל בלי שום איכות ?

hbs7 אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

זה דומה לדיוני יונייטד. לא טוב שמאמן עושה הכל. מאז שמליקסון עזב, אני חושד שאליה לא יסיים את העונה.
    המומנטום רע וגם עוזר טוב שלו עזב.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברדה לא נפל בזרים. אלא אנחנו הולכים לרוב (רגע יזכירו חלוץ מסוים שנקנה בכסף, גם אחרי שהיה אופציה הרביעית וגם הוא נכשל) על זרים חופשים ובמשכורות נמוכות (יחסית למכבי וחיפה) וזה מתכון לכישלון לקבוצה עם לחץ וציפיות כמו אצלנו וכתבתי את זה כל הקיץ כשהפכו את פטרסון לכוכב על רק כי הגיע מהבונדסליגה השנייה (שכחו לספר שלא היה לו שם מספרים כמובן).
    מי שהולך על זרים בפרופיל כזה לרוב יכשל, כי זה או שחקן צעיר שלא פרץ ואמור לפרוץ דווקא אצלך או כאלה בלי מספרים שנים שדווקא אצלך אמורים להתפוצץ.
    זה חלק מהניהול הכושל שלא רוצה להשתנה.
    חטואל כרגע לא בכושר משחק, גם המרוקאי לא. אלמוג ותורג׳מן ביחד עם בדש וספא הם הארבעה ששיחקו הכי הרבה דקות אצלנו מאז החזרה מפגרה, אלה העובדות. ספר כישרוני אבל בוסר, יצא השלושה היו יכולים לפתוח בחדרה ואף אחד לא היה מופתע. אבל כן ברדה אשם במוגבלות ההתקפית.

8. yakov_y YNWA

במכבי נתניה המנהל המקצועי הורס.
    בליברפול אני רואה מנהל מקצועי 4 תחת קלופ, ליברפול זאת דוגמא מעולה לתזה השגוייה שלך בהקשר של מנהל מקצועי.

אגב, גם ברק בכר עושה רושם החזיק את מכבי חיפה וגל אלברמן רכב על הגל.
    בקיצור, הייתי חושב שוב על הקיבעון שלך בנושא הזה.

אנשי מקצועי איכותיים עושים הבדל, לא מנהל מקצועי.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

התשובה לרוב השאלות היא אלונה.
    היא מכרה את יחזקאל ולא הביאה תחליף למרות שברדה רצה את יאו מהפועל ירושלים.
    ושוב הזרים הם אותם זרים בכל השנים האחרונות תחת כל המאמנים. זה הפרופיל שהניהול מאפשר להביא מבחינה תקציבית וזה מה שתקבל הימורים שלרוב יכשלו.

10. alexshw Member

אז תביאו אחד שלא הורס. אלברמן לא רכב על הגל. מאז שהוא מנהל מקצועי, השיקולים בבחירת שחקנים רציניים הרבה יותר וזה עוד לפני שבכר בא.
    מנהל מקצועי עושה הבדל. לחלוטין. פשוט העבודה שלו לא בפרונט. אתה באמת חושב שבכר ידע את כל הפרטים על השחקנים שבאו בתקופתו? ברור שלא.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצלנו זה יותר דומה לצ׳לסי. קבינט מקצועי שכולל את אלונה כמובן שעוסק בכל החתמה כשהיא מאוד דומיננטית.
    בגלל זה בזמנו הלכה על אבוקסיס ורוני לוי ולא מאמן זר, בגלל זה גם לא תביא יועץ שיעזור לברדה כי תקבע ותחליט פחות וזה חלק ממה שהיא אוהבת כבעלים של מועדון כדורגל.

12. alexshw Member

חקיינית של שחר.

13. VAR Member

גם לפה רצית את הארי קיין?

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלמתי בקטן יותר.
    בגלל שידעתי מה פרופיל הזרים שאנחנו מביאים רציתי את טוומאסי ולא פטרסון שהגיע אחרי שנים בלי מספרים.
    עם כל הקפריזות שלו והמניירות שלו ידעתי מה הוא כן יכול לתת וחשבתי שזה עדיף על פני עוד הימור שרוב הסיכוי יכשל.
    אבל מה אני מבין.

15. VAR Member

אין דבר כזה זר בישראל שהוא לא הימור.

בשביל מספרים אני מניח שאפשר למצוא איזה חלוץ שדפק 30 שערים בליגה חצי מקצוענית, זה היה מספק אותך?

italiano אוהב/ת את זה.