ליגת העל, מח' 9: דרבי צמרת בכרמל, מכבי ת"א מארחת את נתניה, ב"ש הלחוצה במושבה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏16/12/23.

1. Butragueño מנהלים

השיפוט היה לרעתכם? לא הגיע לכם כלום. אם כבר החלטות שיפוט שלא משפיעות על התוצאה אלא על מהלך המשחק דווקא באו לטובתכם. כל מיני שריקות לחילוצים של ג'אבר או שרי, או קרן שרק שילוח לא הצליח לראות שהגיע לנו (שחילצו מסק את הכדור).

שילוח שופט רע מאוד, אבל יאמר לזכותו שהיה רע כלפי שני הצדדים.

2. Butragueño מנהלים

אגב, בניגוד גמור לבכר, דגו ממש לא מסתיר את זה שהקבוצה צריכה חיזוק ושהוא רוצה להביא שחקנים בינואר.
    לא שזה דבר רע להגיד, אבל שייקח בחשבון שיש שחקנים בסוף הרוטציה (שיבלי, פודגורנו, גוני נאור) שירצו לדעת בקרוב מה עושים איתם.

ואם שחקני חיזוק עסקינן, אז כמובן שהחלום שנטע יחזור. זה ייתן לנו אמצע קצת יותר עמוק (שואו, מוחמד, לביא, ג'אבר ואי שם בסוף הרוטציה - גוני נאור), חייבים מגן שמאלי (מקווה שלא יפלרטטו עם הרעיון שרז מאיר יחזור לעמדה הזו בינואר), לא עוקב אחרי בלטקסה אבל תחושה שלי שהוא השם הראשון שתמיד ייזרק בהקשר הזה. אם יש התעניינות לגבי פיירו, הייתי שמח להחליף אותו בבאסיי של הפועל פתח תקווה (כרגע מושאל, אבל קרו מקרים שהמשיכו השאלה לקבוצה אחרת). באסיי הזה שחקן שחקן, הכי קרוב לנאווקמה שהיה פה.

ובכלל, גם את שימיץ' הייתי מעיף אם יש אפשרות כזו. גם היום, כל מסירה שלו או לא מדוייקת או מכניסה שחקן שלנו לתחת לחץ. הוא מתקל יחסית בסדר, אבל מאוד חסר אחריות עם הכדור, כנ"ל שואו.

אם לא באסיי, הייתי מנסה להחזיר את שון וויסמן (אם כי נראה שהוא רחוק מהשיא שלו ומאוד חלוד. אבל היי, התחרות שלו על ההרכב היא מול דין דוד ופיירו).

3. wings Member

אהבתי את האמירה שרפאלוב הוא אנטיתזה לדין דוד. זה בול זה. דוד לא רק לא טכני גם כזה טיפש עם הכדור. נשבע לכם שבמשחק בשכונה אני לא בוחר אותו. רפאלוב הקשיש לעומת זאת זה קלאסה של שחקן. וגם שחקן הרבה יותר קבוצתי ממה שהיה בקדנציה הקודמת שלו כאן.

4. alexshw Member

בסדר דינדה לא אמור לעשות קריירה של רפאלוב.
    דינדה בינוני אבל עובד קשה. בסוף יש לו מקבץ שערים מצוין בקבוצה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. HHFC1924 Member

בחייאת
    רק לפני שספגנו את השני היה אמור להיות לנו פנדל. הכדור הגיע ליד של אחד משחקני היריבה לאחר בעיטה של מלמד.
    לפחות אתה מסכים עם זה שהשיפוט רע מאוד.
    באופן כללי, מלבד הפנדל שהגיע לנו, ההפסד הוא ללא ספק באשמתנו. לא בעטנו טוב למסגרת. הבעיטות היו חלשות וקלות לכיוף.

נערך לאחרונה ב: ‏18/12/23