ליגת העל: נפרדים מחדרה שיורדת ללאומית, ניצחון קשה לב״ש בסמי עופר. יצחקי ובית״ר חוגגים על מכבי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Clock End Stand, Mar 29, 2025.

1. alexshw Member

שורה תחתונה הטענה היחידה בעד בכר שמפחדים מזרים. בסדר תפחדו הלאה.

2. G.B7 ירוק עולה

אני מפחד יותר מ-שותא ארבלדזה, פטריק ואן לוון, ליטו וידיגל, או יותר נכון פרד רוטן, אלכסנדר סטנוייביץ' ורנה מולנסטיין.
    אפילו איביץ' שהיה חצי אליל בקדנציה הראשונה שלו, לא ממש שחזר את אותה הצלחה.
    בשורה התחתונה- המילה זר או "לדבר באנגלית" לא בהכרח מביאות הצלחות או משהו יותר טוב.

חשוב להגיד שכנראה בסבירות וודאית יש גם מאמנים שיהיו מחליפים מספיק ראויים (וגם מן הסתם יש שמות של כאלה שהגיעו לכאן בעבר ועשו הצלחות גדולות), וגם בניגוד ל-3 המאמנים הזרים שהגיעו אלינו בעבר הגיעו למערכת חולה, כרגע המועדון במצב אחר לגמרי.

כל מאמן אחר שהוא לא ברק בכר, סביר להניח שהיה כבר מפוטר לפני כמה חודשים טובים, בפועל בגלל ההיצע המקומי+ההצלחות האדירות שלו בעבר, נותנים לו ובעיניי בצדק, יותר קרדיט מכל מאמן אחר.
    העונה הבאה תיהיה עונה סופר חשובה ובכר כנראה מודע לזה, כרגע המועדון כולו (כולל האוהדים) נמצא באס"ק ופשוט מעבירים את הזמן עד למחזור האחרון בתקווה לסיים במקום ה-3 שכנראה נסיים בו.

האס"ק או חוסר המחויבות הזה נמשך כבר הרבה לפני שהיה צריך להגיע (אם בכלל) וזה חד משמעית על בכר אבל מצד שני ובדיוק בגלל האס"ק הזה אין מה להתייחס ליכולת הרעה כרגע כאל דבר קבוע או משמעות לעונה הבאה, כולם כולל כולם כבר רוצים שהעונה הזו תגמר.
    בעונה הבאה עם קיץ נכון הרבה יותר מהשנתיים האחרונות, חזרה של הקהל וקארמה טובה, והשמיים הם הגבול - ובכר יכול להיות האיש להגיע ליעדים האלה.

Last edited: Apr 21, 2025 at 12:57 AM
    de Middenweg likes this.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר הכי טוב שקרה אתמול שאזולאי נפצע (שיהיה בריא),והילד נכנס לשחק במקומו. אזולאי זה לא שחקן למכבי חיפה ולא משנה כבר בכר ישחק איתו,חרמש וארזי צרכים לשחק לפניו במשחקים שנשארו.
    אפשר גם לוותר על סק/פדראו/סירוטה ולתת ללנס לשחק.
    כיוף איבד את הביטחון לגמרי,כל בעיטה לשער זה התקפת לב, שיתן לסולטני לשחק.

de Middenweg likes this.
  4. Butragueño מנהלים

קראתי שבמכבי חיפה מנסים בכל הכוח לשפר את החוזה של דין דוד כדי שיישאר.

איפה הם היו כשאבו פאני ונטע לביא רצו להתקדם?

שי, de Middenweg and oranfu like this.
  5. oranfu Member

ברור שמאמן זר זה לא איזה פיתרון קסם. צריך מאמן טוב ומעניין לי תתחת אם הוא ישראלי או מניקראגווה.
    בכר עשה דברים גדולים בעבר, הכי גדולים. אבל בשנתיים האחרונות, ובעיקר מה שרואים מקרוב השנה, זה ההיפך המוחלט מבחינתי.
    קבוצה עלובה, לא מאומנת, אופי מביך.
    משחק הגנה? ביזיוני.
    משחק התקפה? אין כלום, רק יכולת אישית של סבע.
    אופי? ביץ' פליז.
    הרכבים? פוליטיים.
    ניהול משחק? שכונה.
    מישהו מסוגל לציין דבר אחד, רק דבר אחד שהוא תחת אחריותו של המאמן שהוא לא זבל מוחלט השנה? אחד, לא מבקש יותר מזה.
    להאמין בו על סמך מה שהיה בעבר הרחוק (כן, בכדורגל שנתיים זה רחוק) כשההווה כזה עלוב? לא יודע, אני לא בנאדם של אמונה עיוורת.
    הלוואי ואתבדה, אבל אני חושש שהמוג'ו, בטח בשידוך הזה, אבד.

וזה בלי קשר לכלל הניהול של המועדון שגם הוא חרא.

hbs7 and Sturridge like this.
  6. VAR Member

לנטע ואבו פאני היה ביקוש בחו"ל.

מי תיקח את הדבע הזה?

Clock End Stand and G.B7 like this.
  7. oranfu Member

אגב, אם רוצים עוד סימן להתדרדרות המקצועית של בכר:
    כשאבו-פאני עשה פרצופים לגבי חוזה חדש (ואני ממש לא זוכר שזה היה קרוב בכלל לזריקת הזין המוחלטת של דוד) - בכר עשה לו סדרת חינוך.
    דין דוד ממשיך להיות באנקר מוחלט.

VAR likes this.
  8. G.B7 ירוק עולה

אבו פאני עשה פרצופים במשך 2 או אפילו 3 עונות - כולל עונת הצ'מפיונס, לפי דעתי תתקנו אותי אם אני טועה, ההוראה שהוא ישב ביציע בסדרת חינוך הגיע בכלל משחר ולא מבכר.

אין באמת קשר בין המקרים, לגבי דוד, זה באמת הזוי וחריג כמות הקרדיט שהוא מקבל ביחס למה שהוא נותן (גם בתקופה שהיה כובש הרבה).

לגבי למה לא נלחמו על נטע לביא ואבו פאני וכן על דוד, זה 3 סיטואציות שונות לגמרי.
    על נטע לביא נלחמו וחסמו בשיניים (כמו שמצופה) את ההצעה מצסקא וזה לא מובן מאליו בשום צורה, אבל עם הבטחה שתגיע הצעה אחרת בזמן אחר הוא יקבל את ברכת הדרך, ההצעה למזלנו נחסמה ואז הגיעה פציעה לא פשוטה בכלל ושחזר והיה מדהים שוב (אחרי תקופה רעה) קיבל ובצדק לצערנו את ברכת הדרך.

אבו פאני - כן אבא שלו התראיין ואמר שיכלו לעשות עוד ולהשאיר אותו בקצת יותר כסף בחוזה, אבל הלכה למעשה הפרצופים שעשה כל תחילת עונה מראים משהו קצת אחר וכנראה שגם אותו כבר היה קשה להשאיר.

לגבי דוד מקרה אחר לגמרי אבל גם לי לא ברור למה נלחמים כל כך עליו.

Roma likes this.
  9. Sturridge Member

בכר מנסה לעשות מוריניו עם הנפילה המפוארת הזאת (אולי סופו של כל מטאור להישרף בגדול), כרגע הוא יותר נראה כמו גיא לוזון מברק בכר.
    יצטרך לקרות משהו דרסטי בקיץ כדי להאמין שהוא מסוגל להרים את זה חזרה.

מי שמפחד משמות אחרים אז מגיע לו גם את כיוף ודוד כל החיים.

oranfu likes this.
  10. oranfu Member

אבו-פאני היה מהמצטיינים שלנו, גם אם במשחק כזה או אחר עשה פרצופים.
    אפשר להגיד את זה על דוד בחודשים האחרונים מהרגע שנכנס לו איזה ג'וק שרוצה לעבור לארה"ב?
    הוא בשביתה איטלקית (ואם אני זוכר נכון במשך תקופה גם טען שהוא פצוע, לא?).

11. G.B7 ירוק עולה

זה לא באמת ככה אבל. זה לא במשחק כזה או אחר הוא עשה פרצופים.
    להתנהגות שלו הייתה משמעות, שחקני כדורגל הם גם בני אדם עם רצונות.
    הדבר הזכור ביותר לפחות לי זה שהוא שם גול ב-4-0 נגד אולימפיאקוס והוא היה נראה כאילו ירדנו ליגה, עם עוד סדרות חינוך בעונה שקדמה לזה כי לא רצה לחתום על חוזה.
    זה הרבה מעבר לסתם חוסר חשק, אלא בן אדם שבמשך שנתיים ואולי גם שלוש (לא זוכר במדויק) שהיו איתו יותר מידי אירועים כאלה של רצון לעזוב, וזה הגיוני ולגיטימי.
    אולי לא עשינו הכל בשביל להשאיר אותו ואולי עם קצת יותר מאמץ היה נשאר, אבל זה גם לא מופרך להגיד שלגיטימי שנתנו לו לעזוב (על כל המשתמע מכך- פגיעה מקצועית גדולה מאוד בנו).

אני באמת לא חושב שהוא בשביתה איטלקית, אני חושב שעכשיו פשוט הוא בתקופה רעה שגם הגולים שהיו נכנסים בעבר היום לא קורים, אני לא מזהה הבדל באין לחץ שהוא עושה כבר שנים, אני לא מזהה הבדל במיקום בנבדל הכל כך אידיוטי שלו שהוא עושה כבר שנים.

12. cheddar Member

הפלייאוף עושה מצב שהקבוצה במקום 6 די בחופש, זה לא באמת משנה אם היא בקושי תעשה נקודות כל התקופה

13. zivmay Member

פטאצי הבן שרמוטה הזה נופל כאילו ירו בו.
    אם נותנים להם פנדל זה פשוט לא יאומן.

14. hbs7 Member

איזה ליגה מזדיינת
    נשבר הזין מהאיגוד הזה

15. Morientes Member

פנדל ברור מה יש לכם?

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 4)

1. yedidel