ליגת העל פלייאוף עליון מחזור 28: הנה זה מגיע: הפועל ב״ש ומכבי ת״א במשחק העונה של הכדורגל הישראלי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Clock End Stand, ‏29/3/25 ב- 16:48.

1. hbs7 Member

שחקנים משלשלים על עצמם ומדברים לי על מאמן.
    אולי היה יכל לעשות יותר, אבל לופז, מזרחי ואליאסי חירבנו לנו את הערב.

האדומים האלה תמיד יהיו נגדנו, סבע ומדמון יכולים לעוף עם רגל חופשי למעלה ויצאו בלי כלום.
    האיגוד הרס את הענף.

אין סמרטוט כמו דור תורג'מן. שחקן טינופת שלא יצא ממנו כלום. מי יקח כזה ילד קקה?
    גם בנבחרת ראו שהוא ורביבו רק מחפשים ליפול.
    שחקן ליצן עם מנטליות עלובה, בושה שליריב כזה פתטי אנחנו מפסידים בצורה כזו.
    פשוט שחקן של הזין שלי.
    אין שבר שאני מתעב יותר משחקן שרק מנסה לרמות את המשחק ומתעסק בקקה במקום לשחק כדורגל כמו גבר. סמרטוט היה וסמרטוט יישאר כל הקריירה המסריחה שלו.

2. italiano Member

תפסיק להיות פרשן תוצאה.

אני יכול להבין שקוזוך לא הגיע מוכן למעברים של מכבי אבל התוצאה בגללו?באמאשך?
    3 טעויות של בית סוהר, טעויות שאתה לא מצפה לקבל אפילו ברמה של ליגה א'. המשחק נגמר עוד לפני שהתחיל אך ורק בגלל השחקנים.

גם אם הגיב מאוחר עם החילוף, זה לא היה משנה יותר מדי את השורה התחתונה - הפסד.

הרצליה אוהב/ת את זה.
  3. Butragueño מנהלים

כשסק יצא עם 2 רגליים קדימה בטירוף (נגע רק בכדור) וקיבל צהוב, דברו פה על זה שהיה צריך להיות אדום בגלל הכוחניות, 2 הרגליים קדימה והפוזיציה שלו מול היריב. מה זה שונה ממדמון?

hbs7 ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

חחחחחחחחחחחח עכשיו ראיתי את העבירה של מדמון.
    ואתם עסוקים בלנהות על מכבי חיפה כשאתם תוקעים את הראש באדמה לגבי האוייב האמיתי שמנהל פה את הכדורגל.

אם שחקן של חיפה עושה עבירה כזאת ולא מקבל אדום זה שבוע שידורים שלם של ערוץ הספורט.

G.B7 ו-alexshw אוהבים את זה.
  5. zivmay Member

עכשיו ראיתי את הפאול של מדמון.
    בשביל מה צריך את הלחץ הזה, אין טעם לראות את הליגה הזאת.

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. Melikson24 Member

משה עסקן ואין טעם להגיב לו. הוא פסול עדות. אולי יהיה אפשר להגיב לו בעוד 4-5 שנים כשכל המחזור הזה של אלונה-ברדה-קוזוך יעבור ואז לדעה שלו תהיה רלוונטיות.

לתורג'מן יש פוטנציאל אבל אם הוא ימשיך להתעסק בכ"כ הרבה חרא תוך כדי המשחק אז גם בגיל 25 הוא ישחק בדוחא ובגרין.
    הפסד מיותר היום. סתם קריסה פרסונלית של חלק מהשחקנים בלי שמכבי ת"א גרמו לזה יותר מדי.
    הרגשתי שהיה אפשר לחזור במחצית השנייה וזה אומר הכל. מקווה שהעונה לא תוכרע על פלטות כאלו, מספיק יש טעם מסריח לעונה הזאת עם כל שערוריות השיפוט ושערוריות בית הדין.

7. hbs7 Member

לא יצא מתורגמן כלום.
    גם בנבחרת הוא רק רב עם שופטים, רגיל לחברים שלו בארץ ששורקים לו על שיט.
    הוא רגיל לקצב ואגרסיביות של ליגת העל, לשחקן כזה אין סיכוי להצליח בחול.
    הוא גמור.

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה קשור פרשן תוצאה?
    ב 1-0 כתבתי כאן שהוא בהלם ולא מגיב בזמן.

אני לאורך כל העונה טוען שאני לא מחזיק ממזרחי.
    גם אליאסי מאוד לא יציב השנה.
    וגם לופס עשה טעות טיפשית.
    ועדין, המשחק שלנו היה פזיז. לא מוצא מילה אחרת לתאר את זה.
    אי אפשר לא להגיב, אי אפשר להוציא את קינגס מהאמצע ולהמשיך ללחוץ כאילו אתה ב-11 עם קינגס באמצע, אי אפשר להמשיך להפקיר את לופס כשכל התקפה הוא מתקשה.
    לבוא לדבר אחרי זה על טעויות של שחקנים זה לא רציני, כי אנחנו התפרקנו ולכן מכבי הגיעו לעוד ועוד מצבים.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמשיך לתקוף אישית במקום לענות עניינית.
    תמשיך לדבר על מנטליות ומזג האוויר והקהל וחוסר מזל ושופטים כשאנחנו בשלושה מחזורים נכנסים פעמיים 3 - 0 במשחק בית.

10. Melikson24 Member

יש לו פוטנציאל. גבוה, טכני, בעיטה לא רעה, גם אם היה שחקן צ'כי הייתי אומר שיש בו משהו.
    העונה קיבל את המושכות והוא יחסית בינוני. המניירות המגוחכות האלו רק יהרסו לו, זה מדרון חלקלק.
    אם אני סקאוט אני פוסל על הסף שחקנים שמתפתלים אחרי כל מגע, וזה עוד בכדורגל הישראלי הרך ואיטי.

ובלי קשר לתורג'מן, זה פשוט דוחה איך אחרי כל תאקל שחקנים נשכבים ומסמנים לשופט שנגעו בהם מעל הקרסול כדי לסחוט אדום.
    זה המשך ישיר לתופעה שעל כל ליטוף ברחבה שורקים לפנדל וכל שריטה מעל הקרסול זה אדום. הVAR זה כלי חשוב ומצוין, האנשים שמתפעלים אותו הם חבורה של קופים והשיטה שבורה לחלוטין. מכבי ת"א יודעים לנצל את זה לטובתם וסחתיין עליהם.

Don Joan Roman, Roma ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  11. italiano Member

האדום טרף את הקלפים.

אני לא יודע למה הוא חיכה עם החילוף אבל אני מניח שהוא ניסה להפתיע ולנסות להרוויח גול שיחזיר אותנו למשחק, ואז לעבור למערך קונבנציונלי יותר.
    במצבים כאלה קשים אתה מהמר. בכל החלטה. הוא לקח הימור גדול ונכשל בו.

מכאן ועד "הפסיד את המשחק" כשתוך רגע חטפנו אדום אידיוטי ופיגור 2-0 מטעויות אישיות וקשות של שחקנים - המרחק מאוד גדול.

כן יש בעיה בהגנה - לופז מתקשה לעמוד בקצב, ויטור מתקשה מול מהירות ומזרחי ואליאסי לפעמים מוכרים אותנו.
    מה לעשות. זה מה שהביא אותנו לכאן ועם זה נלך למלחמה. צריך לעשות קצת התאמות אבל אני לא ראיתי איזה בעיה גדולה בהכנה למשחק ותחילת המשחק עד שלשול של 3 שחקנים.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יורי עם נגיעות של קוסם כדורגל.
    אבל באינטנסיביות ובכושר משחק הוא לא שם.
    לפתוח איתו ובעצם לגרום לזה שלופס מבודד כל המשחק כשראינו שגם במשחק הקודם הוא מתקשה פגע בנו.
    רן היה צריך להגיב ולהוציא אותו. לא מבין מה הבעיה להודות בזה? מה הבעיה להודות שלא רק שיורי נשאר גם איבדנו את קינגס באמצע וזאת טעות כפולה ושילמנו על זה?

13. עידן444 Member

ספיר ברמן:

״הוא לא נפל אז לא שרקתי״
    אם את רואה פנדל הוא לא צריך ליפול בשביל שתשרקי! טמבלית!

״היד היתה במנח הטבעי שלה״
    לכל השחקנים ששמים את הידיים מאחורי הגב כדי להמנע מפנדל- לא צריך יותר. ספיר מאשרת. טמבלית!

לא שזה מעניין יותר מידי והפליאוף הזה די מעניין לי את הביצה.

אם לא מושיקו גריאני אני אפילו לא מגיע למשחק.

מדהים שאתה בא למשחק בלי שום ציפיות. בלי שום ציפיה לראות כדורגל. בלי ציפיה יוצאת דופן לנצח…

ובכל זאת חבורת הזבל הזו מוציאה אותך מדעתך.

השופטת הכי טובה עאלק.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא היה פנדל לנתניה בשני המקרים ולא צריך לשתף פעולה עם הנרטיב של האנטי כדורגל אבוקסיס.

למדמון הגיע אדום.

Don Joan Roman ו-Roma אוהבים את זה.
  15. Melikson24 Member

דהן היה פנדל. לא היה מקרה דומה בדרבי הירושלמי?
    נפילה זה לא הטריגר היחידי לשריקה. עצם המגע מנע משחקן ההתקפה להכין את הגוף יותר טוב לבעיטה.
    גם היום מהיציע ראיתי את תורג'מן מכסח את ונטורה שלא נפל ובגלל זה הוא נמנע מצהוב שני. איזה מן קשקוש זה?

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 5)

1. Sir Alex Ferguson
  2. Don Joan Roman
  3. Butragueño