ליגת ווינר סל 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י כינוי, ‏5/8/22.

1. Roma מנהלים

אז כולנו נהפוך לאבא שלי - 30 שנות מנוי והגעה לכל חור בארץ הפכו לצפייה בכורסה בטלוויזיה. אמא שלי דווקא שמחה.

באחד המשחקים אשתקד מולכם, זרוק על האולם שלנו מכיוון היציע מוטות ברזל וחברה שלי כמעט נפגעה, זה היום שבחרתי שאני כבר לוקח אחריות ונוסע לבד וגם מפחית בתדירות (מנוי כבר אין). גם הקהל שלנו הפך ליותר אלים, נמאס לי להאשים את המשטרה ואת כל העולם בהתנהגות הזאת.

אוהדים שלנו במשחק חוץ מול מכבי זרקו חפצים ויריקות בלתי פוסקות לכיוון אוהדי מכבי שישבו באולם מתחת. כמובן המשטרה בשלב מסוים עלתה ועצרה בכוח מספר אוהדים (בצדק!) וכמובן אחרי זה בפורמים שלנו רצים תלונות ובכי על אלימות שוטרים. מצטער זה פשוט לעצום את העיניים. בתמימותי ניסיתי לדבר לליבם אבל אם הייתי ממשיך בסוף הייתי אני צריך להרביץ להם בשביל להגן על עצמי.

הרצליה עד המוות ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    זה לא משנה בכדורגל או בכדורסל, יש פשוט אחוז של אוהדים שבאים "מתוך אהבה" למגרשי הספורט כדי להתנהג באלימות. לא רק בישראל, או במקרה שלי הולנד. רואים את זה בכל כך הרבה מדינות. ברור שגם אצל המשטרה יש חבר'ה עם פתיל מאד קצר, אבל מבחינתי המפתח נמצא בידיים של האוהדים, לא המשטרה. יש מספיק אירועים בהם יש משטרה שלא נגמרת עם מהומות ואלימות....

Roma אוהב/ת את זה.
  3. Roma מנהלים

מבחינתי ואני חושב שגם מבחינת המשטרה - האידאל שהמשטרה מתעסקת רק בפיזור האוהדים ושמירת על הסדר מחוץ לתחומי האולם\אצטדיון.
    יש סיבה למה יש משטרה בתוך האולם\אצטדיון ולזה אחראים האוהדים.

חבל שאף אחד לא לוקח אחריות ומתעסקים בהאשמת האחר למרות שכולם אשמים במצב שהגענו, כמובן החל מהאוהדים, דרך המשטרה שלא יודעת להתנהל עם קהל נורמטיבי דרך הנהלות לא יציבות שלפעמים מגבות אוהדים אלימים ולפעמים משטרה אלימה ודרך תקשורת צבועה במיוחד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/9/23
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

יש לנו יתרון משמעותי על הקווים, פשוט כיף לראות מאמן שחי את המשחק ומגיב לאירועים בזמן.
    ניצחון שלא אומר כלום, בסוף מכבי הגיעו פצועים וחבולים ואנחנו רק ניצלנו את זה אבל גם את זה חשוב לעשות.

ראנדולף שווה יורוליג, מזכיר את בונזי קולסון.

5. Roma מנהלים

https://www.haaretz.co.il/sport/bas...cef0000?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

תואר ללא ערך ספורטיבי: הפועל ירושלים זכתה בגביע ווינר אחרי ניצחון על מכבי תל אביב
    הפועל ירושלים זכתה בגביע ווינר אחרי שניצחה את מכבי תל אביב 71:79 בגמר, שהתקיים הערב בדרייב-אין על אף שאיבד כל ערך ספורטיבי, נוכח האירועים שקדמו לו. אין ספורט בלי אוהדים
    הפועל ירושלים ניצחה הערב (ראשון) את מכבי תל אביב 71:79 וזכתה בגביע ווינר. מעבר לכך לא יסוקר המשחק, שאיבד כל ערך ספורטיבי לנוכח חוסר הקולגיאליות של שתי הפיינליסטיות, האווילות של המשטרה והרפיסות של מינהלת הליגה. אין ספורט בלי אוהדים.

יש למישהו כדור נגד מרמור? */aaa021*/aaa025

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    מבחינתי כל הקמפיין אין ספורט בלי אוהדים הוא מגוחך וצבוע. עדיף לקיים קמפיין בלי אלימות וחוליגנים יש ספורט, אבל מי אני. אם לא מבינים שהבעיה היא קודם כל האלימות אצל חלק קטן מהאוהדים (בכל הקבוצות המובילות, גם בסל גם ברגל!) אז שימשיכו עם השטויות האלו.

לגבי המשחק. משחק אימון, זה הכל. לדעתי דזיקיץ הבין את זה היטב. אדלסון לא...גם ככה נמאס לי מהעקיצות הילדותיות של כולם. פשוט תשמחו ותעזבו את היריבה (זה קרה לדעתי גם בדרבי אחרי שהפועל לא הופיעו. למה לשמוח לאיד? משחק אימון מול יריבה טובה היתה פשוט עוזרת לנו בהכנות). בכל מקרה ברכות לירושלים על גביע ווינר. יאללה, ממשיכים.

Roma אוהב/ת את זה.
  7. Roma מנהלים

"הבעלים של הפועל ת"א וירושלים למעשה מממנים את נתניהו?" - וואלה! ספורט

פושע מלחמה,תורם לעיתונות שמזוהה עם הימין. בחיי איזה אידיוטים.
    הלוואי שהקהל של הפועל תל אביב יגרום לו ללכת. יהיה מצחיק.

אני מקווה שהאידיוטים אצלנו יסתמו את הפה ויגידו תודה שיש אנשים שבכלל מוכנים לשם כסף על המוצר.

https://pbs.twimg.com/media/F7X_BV8WsAANXLg?format=Xxx&name=medium
    יש מלכה חדשה בעולם הכדורסל. */aaarse

8. Roma מנהלים

לגבי המשחק אתמול, האולטרסים לא הגיעו. לא הרגשתי בחסרונם, כן היה קצת יותר שקט בלי כל התופים ושאר האביזרים, בנוסף העידוד היה חלבי הרבה יותר אבל לצד זה גם היה אווירה הרבה יותר נינוחה משני הצדדים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

במידה שוויד לא יהיה כשיר לפרטיזן מי אמור להיות המחליף שלו ב-2?

10. DRORIKO Member

כינוי אוהב/ת את זה.
  11. צ. שיף Member

12. DRORIKO Member

13. צ. שיף Member

14. DRORIKO Member

15. G.B7 ירוק עולה

בדיוק באתי לכתוב על זה, אני באמת לא מכיר את הסיבה לשירקות הבוז של אוהדי הפועל ת"א והייתי שמח לשמוע שזה לא קשור לטקס והכל הגזמות של התקשורת אבל זה לחיות בחלום ורוד וכנראה לא מציאותי.
    הקומץ הזה, של המיץ של הזבל של עלק אוהדים פשוט ביזיון עצום!
    בכל מקום יש זבל, אבל בתחושה לפחות הדברים "הרעים" שהם עושים פשוט עולים על כל השאר ובפער !! עוד אפילו לפני האירוע המסריח והמתועב הזה היום.
    איזה סמים הם לוקחים שם בכדורסל.

מה זה החרא הזה?