ליגת ווינר 2014/15: הפועל י-ם עם אליפות היסטורית!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

מה הקשר לזריקת זין?

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

כמו שהקבוצה נראתה בשני המשחקים האחרונים מול יוסטון, הייתי קונס את כולם במשכורת של חצי עונה. משהו שגם הפדרמנים היו צריכים לעשות אחרי שמכבי הפסידה סדרה הכוללת יתרון ביתיות ואחרי שהובילה 0-2. זה האמ-אמא של זריקת הזין וזה ממש לא מעניין אותי אם זה פארגו או סופו. כל השחקנים בלי יוצא מן הכלל אשמים וזה כולל גם את דיאנדרה, בין אם הוא שחקן בכיר, שישי או שמיני. ועם כל הכבוד, אי אפשר לומר שדיאנדרה אינו שחקן מרכזי שם, בטח שגריפין פצוע.

3. VAR Member

אתה שומע את עצמך? לקבוצה יש את האפשרות לעלות לגמר המערב ובמידה ותנצח בו היא גם פייבוריטית לאליפות ואתה מדבר איתי על זריקת זין? הם חלשים מנטלית זה הכל, וחולשה מנטלית עדיף שתחפש בשחקנים שאליהם אתה הולך כשיש לחץ ולא בדיאנדרה ג׳ורדן שיודע רק להטביע לובים. ומה הקשר אליכם עם 200 שחקנים פצועים זה בכלל נשגב מבינתי אבל כבר התרגלנו שבשבילכם גם אם טרום קטסל ב׳ ילבשו את המדים שלכם הציפיות מהם יהיו לסיים עונה במאזן 40-0. חיובי.

4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

דיברת על רמת לוזריות, לא? קיבלת אותה מהקליפרס פי כמה ממה שהניקס היו וזה באמת קשה. ולגבי מכבי, מכבי הגדולה שמובילה 0-2 בסדרה על אילת, מגיעה למשחק מכריע בבית עם סגל שממנו נעדרו סילבן, פניני וסמית' ובתוך שבוע מפסידה שלושה משחקים רצופים (כולל שניים בבית) לאותה קבוצצה פח כמו אילת ואתה עוד מחפש לי תירוצים בפצועים...באמת סליחה, אתה צודק, מדובר בבקשה מאוד לא הגיונית שינצחו כזו סדרה קשה. נו, כנראה שאני מעדיף להיות עם הסטנדרטים הגבוהים ולבקש ניצחון בסדרה שכבר היתה בכיס שלנו מאשר לתת כזה תירוץ עלוב כמו פצועים. זה אגב, עוד מתעלה על הלוזריות של הקליפרס, ככה שכבר קיבלת שתי לוזריות גדולות יותר מהניקס.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/15
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אולי אנחנו "דורשים" מהקבוצה שלנו יותר מדי, אבל אנחנו לבטח לא עד כדי כך לוזרים כדי להעניק איבוד 0-2 בסידרה על הפועל פחי אילת לאלילת המזל שפצעה לנו 3 שחקנים. אנחנו היינו בסדר, בנינו קבוצה לתפארת, זה המזל אשם. המזל ועמית שמחון.

6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אני בכלל הייתי בהלם שחיפה הפסידו להם.

7. DRORIKO Member

עמוסים בקו הקדמי? תחשוב שנית. לפי אלי סהר ירושלים משאילה את ינסי גייטס. כלומר נשארנו עם סנטר אחד וגם הוא בן 34,כלומר אתה תהיה חייב עוד סנטר להתחלק איתו בדקות,בטח כשאתה משחק בשתי מסגרות. לפי סהר ההתלבטות היא בין להביא באמת עוד סנטר לבין להשאיר את טוני גפני ואז אתה נשאר עם 2 שחקנים בעמדה 4-ליאור וג'וש, כשאף אחד מהשניים הוא לא עילוי הגנתי(ושלא תבין לא נכון אני מעדיף את ג'וש על גפני בכל מקום ובכל שעה). קיצר כמו בקיץ הקודם אלון עושה הרבה פקה פקה אבל לא באמת מתכוון לפתוח את הכיס שאין לו בשביל לבנות קבוצה בלבל אירופאי

8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא יודע מי זה סהר והוא לא מעניין אותי. כרגע רשמית לירושלים יש את פישר, גייטס, תומפסון (שאולי יעזוב), ליאור, דאנקן וגפני. נראה מספיק עמוס לטעמי.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

600K לפישר בן 34-33 זה לא נקרא לפתוח את הכסף?

ירושלים מוציאים המון כסף. אם לא היו מוציאים שם לא היה להם שום סיכוי להיות אלופים עם אפשרות ריאלית לחלוטין לעשות ריפיט.

10. VAR Member

נכון, דיברתי על רמת לוזריות, לא על זריקת זין. אלה שני דברים שונים.

בנוגע לשאר, נו, שניכנס לזה? אתה יודע מה דעתי (שאתם כל כך נפוחים בחשיבות עצמית שאתם בטוחים שאף קבוצה מחוץ להיכל מנורה מבטחים לא יודעת לשחק כדורסל). אז נעזוב :p

11. DRORIKO Member

אם ירושלים היו מוציאים המון כסף גם גייטס וגם גפני היו נשארים במועדון. כרגע אין לנו סגל לעשות משהו ביורוקאפ. אליפות לא מרשימה אותי,אם היינו מנצחים בגמר את מכבי עם סמית ולנדסברג הייתי אומר לך שבנינו וואחד קבוצה. בפועל בנינו קבוצה שעפה באופן משפיל מהבית המוקדם של היורוקאפ

12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נו, כמו מכבי חיפה בכדורגל ;) רק שב ניגוד לירוקים מהכרמל לנו גם יש קבלות.

וזריקת זין לא חייבת להיות רק בזילזול. אני לא חושב שמכבי זילזלה באילת, לפחות לא במשחקים 4 ו-5. אבל להפסיד כזו סדרה, זה לירוק לאוהדים בפרצוף. וגם לקליפרס עם יתרון 20 ברבע האחרון במשחק 6 ובסוף להפסיד, זו יריקה לאוהדים. לא אמרתי שהם עשו בכוונה, אבל זה בטח לא הופך את זה למשהו שאפשר להחליק אותו.

13. VAR Member

דוגמה?

הקליפרס למעט הניצחון על סן אנטוניו שהיה היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל היא קבוצה שמתפרקת מנטלית באופן קבוע. סוג של הפועל ירושלים האמריקאית רק בלי אליפות. אתה רוצה לקרוא לזה יריקה בפרצוף האוהדים? נו, אז אל תהיה אוהד שלהם. תהיה אוהד של קבוצה שמפסידה בכוונה כדי להשיג בחירות דראפט גבוהות. זה הכי לא-לירוק-בפרצוף-האוהדים שיש.
    בוא נשאל את זה אחרת: באילו תנאים הפסד שלכם לקבוצה ישראלית לא ייחשב ליריקה בפרצוף האוהדים? שחקני מפתח פצועים זה לא תירוץ. מה כן?

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מה זאת אומרת? זה לא שמכבי הפסידה בסדרה צמודה להפועל ירושלים שהיא עוד קבוצה חזקה, או הפסידה בחצי גמר גביע שזה יכול לקרות. הקבוצה הפסידה שלושה משחקים בשבוע כולל שניים בבית אחרי שכבר הובילה 0-2 מול אילת (ותחסוך ממני, אילת לא ממש קבוצה טובה). שחקני מפתח? דווין סמית' לא שיחק. פארגו, אוחיון, רנדל, סופו, אלכסנדר, כהן לא אמורים להספיק מול אילת לקחת משחק בית אחד לפחות מתוך שניים? או שזו סתם דרישה מוגזמת שלי??

מכבי חיפה בכדורגל עפה על עצמה יותר מהגובה שלה...יותר נכון האוהדים שלה, אלו שיצא לי לדבר איתם ולהבין שאני מדבר מינימום עם אוהדי בארסה.

15. VAR Member

רשמת כאן שישה שחקנים שאחד מהם לא יציב, אחד שמן (וגם לא יציב), שלושה אחרים בינוניים ורק שניים מתוכם ישראלים (מה לעשות? בליגה הישראלית אתה צריך כנראה יותר משניים...). לכם היה את יתרון האיכות ולאילת היה (במקרה הזה) את יתרון הכמות. אז כן, לי זה נשמע כמו דרישה מוגזמת שלך, למרות שזה כמובן היה יכול להיגמר גם אחרת.
    א. אני שמח שירדנו ממכבי חיפה כמועדון, לאוהדי מכבי חיפה.
    ב. אני עדיין מחכה לדוגמה.

מצב נושא:
הנושא נעול.