ליגת ווינר 2014/15: הפועל י-ם עם אליפות היסטורית!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

אני מתכוון לכתיבה פה בפורום ולא ברשת כולה. אם הקבוצה שאני הייתי אוהד הייתה זוללת תארים לא היה אכפת לי מכמה קנאים מעבר לכביש.

2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

גם לנו לא אכפת, אבל האמת שזה כיף להחזיר לצבועים באותה מטבע. בכל מקרה ובשיא הרצינות, טוב שתהיה כאן לפחות עוד יריבה אחת חזקה.

3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש הבנתי את התאקלים בינו לבין לקטש אף פעם, ואני מניח שזה גם הגורם המרכזי בהחלטה לשחרר אותו.

עם זאת, אני עדיין לא רואה סיבה לשחרר שחקן ישראלי סביר לכל הפחות כשיש את החוק הרוסי בליגה שלנו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מקל לא ישחק בנ.ב.א הוא יצטרף לירושלים למרות שאני מאמין שעדיין יש אופצייה שקבוצה טובה ביורוליג אולי תצליח לבסוף לשכנע אותו להצטרף אליה.

7. yakov_y YNWA

ברק נתניה התפרקה.
    עצוב, לא להאמין מה עברנו עם המועדון הזה, המשחק הראשון בכתה ו׳ בליגה הלאומית עוד חקוק לי בזיכרון, הבכי בגמר הגביע, לא להאמין שזה נגמר, אין מילים, עצוב, על סף דמעות...

8. yakov_y YNWA

ברק נתניה התפרקה.
    עצוב, לא להאמין מה עברנו עם המועדון הזה, המשחק הראשון בכתה ו׳ בליגה הלאומית עוד חקוק לי בזיכרון, הבכי בגמר הגביע, לא להאמין שזה נגמר, אין מילים, עצוב, על סף דמעות...

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

קראתי וחשבתי עלייך ישר. זכרתי אותך פה בשנים היפות של הקבוצה (גמר גביע נגד מכבי) וגם בירידה.
    עצוב וחבל, אם כי היו"ר מקווה שזה לא הסוף ויהיה אפשר מתישהו להתחיל מליגה ב' שוב....

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

העיר נתניה היא לדעתי עיר שבאמת ראויה לקבל קבוצות ספורט איכותיות, אבל כנראה שאין כרגע באזור מספיק ספונסורים לקבוצות שם. אני יודע שהדבר מאד לא מקובל על הרבה אנשים, אבל לפעמים צריך לחשוב על איחוד עם קבוצות אחרות. יש כל כך הרבה ערים בגוש דן והשפלה, אבל אין מספיק משאבים כלכליים לשתי קבוצות מקצועניות בכדורגל וסל. בסופו של דבר חבל לי על ברק נתניה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה רק עניין של זמן. מהרגע שמכבי נתניה נוסדה (וזה קרה בעונה החולפת), היה ברור שברק נתניה לא תצליח להחזיק עוד הרבה זמן. אין לי ספק שמכבי נתניה תגיע תוך כמה שנים לקדמת הבמה, כשהיא מגובה בקהל גדול בהרבה מזה שהיה לברק נתניה. ואם עד שזה יקרה יספיקו לבנות אולם, אז אין לי ספק שהדרך רק למעלה.

12. Nike2013 Member

הדד־ליין של מקל: סופ"ש | ישראל היוםהדד־ליין של מקל: סופ"ש | ישראל היום

לא יודע עד כמה הממצעים של אלי סהר מדוייקים, אבל אני חושב שהגיע הזמן להציב דד ליין כי זה כבר מתחיל להימאס. ב - 700K אפשר להביא אחלה רכז זר במקום מקל שאם כל הכבוד כמעט ולא שחק בשנתיים האחרונות בצורה רציפה.

ובעניין אחר... לא הבנתי למה רוצים להשאיל את גייטס? אחרי שתומפסון עזב, אני חושב שכדאי להשאיר אותו ולצרף סנטר איכותי לידו ולסגור את הפינה. גייטס-פישר-סנטר חדש. גייטס מספיק פיזי וטוב בשביל היורוקאפ לפי דעתי. זה אותו שחקן שחגג את תומפסון (שעזב אותנו), והתעלל בנו בצבע.

13. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

מקל שחקן אוברייטד. ירושלים פראיירים אם משלמים לו שקל מעל 500K. וגם כאן עוד הייתי לארג' עם האפס.

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/15
  14. Roma מנהלים

גייטס זה שחקן שיחגוג בצבע בהתקפה ויקלע 20 נקודות ורק על הראש שלו ירושלים יקבלו 25. חלש מאוד הגנתית.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להביא רכז זר תותח ב-50K שלפעמים לא פחות טוב מרכז זר שעולה מיליון דולר (יש הבדל בין פארגו של גליל לזה של מכבי?).

בעיניי מקל לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים הללו, כמו שעידן ציין. אני חושב שירושלים לוקחת את עניין החוק הרוסי בצורה קיצונית מדי ושוכחת לבנות קודם כל קבוצת כדורסל שתיהיה מספיק חזקה גם במסגרת האירופית. אני לא חושב שהאחד צריך לבוא על חשבון השני.

גם ההחתמה של גייטס וההחלטה ככל הנראה להשאיל אותו נראית תמוהה לחלוטין. אולי יש כאן ניסיון להחליש יריבה ישירה?

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/15
    idans10 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.