ליגת ווינר 2014/15: הפועל י-ם עם אליפות היסטורית!

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏22/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

לא יודע מה הקטע אם גייטס, לא נראה שזה בשביל להחליש יריבה ישירה, אבל בהחלט תמוה.

לגבי הרכז, כל מילה נכונה. ראינו שלא היה שום הבדל של פארגו גליל לזה שהיה מצויין אצלנו וראינו לא מעט שחקני ליגת העל טובים שמקבלים גרושים ונותנים אחלה תפוקה. אסור גם לשכוח שלירושלים יש בסה"כ את היורוקאפ, ויש הבדל מול היורוליג, ככה שפיזור הסכומים על אחד כל מקל מצחיק אותי. הבנאדם שיחק כדורסל סדיר רק בשלושה החודשים האחרונים של העונה וגם אז היה ממוצע. אם ירושלים בונה עליו כרכז ראשון ועוד בסכומים הללו, היא תעבור את סיפור מכבי-אליהו מבחינת רמת הפראייריות. מה שאולי אולי עוד יוכל להציל למקל את העונה זה יורוברסקט מצויין, אבל ירושלים מן הסתם לא יחכו עד אז.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

להחליש יריבה ישירה לא כי מכבי לא מעוניינת בגייטס, אבל מה שאלון עושה פה הוא אקט טהור של ניסיון לשלוט על כל הליגה. כנראה שאלון כל כך אובססיבי לגבי מכבי שהוא צריך את השטויות האלו. ג'ייק כהן יהיה הבא בתור שיחתום על חוזה בירושלים ויושאל לנהריה. אין לי מושג למה כהן יסכים לזה, אבל זו כבר בעיה שלו. הוא יכול היה לחתום בנהריה גם ללא השטיקים של אלון.

idans10 אוהב/ת את זה.
  3. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אין כמו לבכות 20 שנה על חוסר האיזון בליגה מבחינה תקציבית ואז כשיש לך כסף אז לשתוק כשהבעלים שלך מפזר אותו בהשאלות שחקנים לא נחוצים על ימין ועל שמאל :)

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשדיברתי על החלשת יריבה ישירה - לא דיברתי על מכבי - אלא על הפועל.

התכוונתי בעצם למה שכתבת עכשיו.

5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חחחח גדול! אחלה מכה מתחת לחגורה :D

6. Nike2013 Member

לא חושב שאורי אלון מתעסק או לחלופין צריך להתעסק במכבי ת"א. הוא מנסה ליצור קבוצה שתתחרה חזק ביורוקאפ וכמובן בליגה במטרה לשמור על האליפות. החתמת פישר (על-אף שנשאר לו שנתיים לתרום), זה צעד נבון מאוד וזה כבר כיוון חיובי. פישר עדיין יכול לתרום המון והראה את זה טוב מאוד שנתן לריאל מדריד 25 נקודות על הראש.

צוות הזרים של הפועל ים הוא בהחלט טוב ויתווסף אליו עוד סנטר איכותי. רק שדנאקן יצא מהפציעה שלו שמסתמנת כקלה, ותהיה כאן קבוצה טובה מאוד.

פורסם בוואלה ספורט שג'ייק כהן הגיע להבנות. גם כאן אני חושב שמדובר בעסקה די טובה ביחס לשכר אותו השחקן צפוי להרוויח עונתי. יש לו יד טובה לשלוש, רק שישתפר בהגנה.

7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

אבל לא על זה אנחנו מדברים. דיברנו על כך שירושלים רכשה את גייטס וכהן ורוצה להשאיל אותם לקבוצות אחרות. אז בשביל מה לרכוש מלכתחילה? הרי זה לא שיש להם כבר סגל סגור. לןא עדיף קודם להוציא את הכסף על שחקנים שאמורים לששחק בבירה?

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nike2013, לא רק שאלון אובססיבי לגבי מכבי, לצערי זה גם ההיפך. לא רק זה, לפי הידיעות ג'ייק כהן בכלל לא ישחק בירושלים אלא בנהריה כך שרק אלון יודע למה הוא מבזבז ככה את כספו. עידן מסביר את זה אחלה.

אתה רשאי להסביר לי מה התועלת בעניין הזה? אני חושב שבצעדים כאלה נשיא הפועל ירושלים רוצה להראות לכולם שהוא ה'אלטרנטיבה' למכבי ושהוא אפילו יותר קשוח מראשי האלופה הניצחית.

9. Nike2013 Member

האמת שכל מהלך שירושלים עושה אתם מגיבים בזלזול, אז כל מה שאני יגיד לא בדיוק יעזור לי. זכותך לחשוב שאורי אלון מתעסק במכבי ת"א, אני חושב שזה לא נכון בעליל, לא מדובר בתינוק חסר אינטיליגנצייה, הוא עם ראש על הכתפיים, רציני עם שאיפות ואני סומך עליו.

אומנם נכתב לא פעם שגייטס וג'ייק כהן (אם יגיע), יושאלו, אבל זה לא לגמרי בטוח. במידה ויושאלו, יש לזה סיבות (תתפלאו). כרגע בבירה מנסים להנחית שחקן קצת יותר בכיר מיינסי גייטס שיהווה קפיצת מדרגה גדולה יותר ויהיה יותר אפקטיבי באירופה ולכן נשקלת אפשרות ההשאלה יחד עם ג'ייק כהן. נכתב באחד המקומות שנרקמת עסקה בה יינסי גייטס וג'ייק כהן בנוסף לשחקן נוסף יושאלו לראשון בתמורה לדאוסן וזה בעצם מסביר את הסיפור.

כמובן שתזלזלו ותגידו שאני קשקשן, אבל זאת התמונה.

Roma אוהב/ת את זה.
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

קודם כל חס וחלילה. אף אחד כאן לא מזלזל בך או בהודעות שלך. זו דעתך וכולם כאן יכבדו אותך. לי זה נראה תמוה שמועדון משאיל שחקנים לפני שבכלל הרכיב קבוצה. אם הוא מחתים אותם ומתכוון להשתמש בהם, ניחא. אבל להחתים שחקנים רק בשביל להשאיל אותם כשהקו האחורי שלו לא קרוב להיות טוב? נראה לי קצת מוזר. כדי לגבי דאוסון אני בספק - האחרון רק חתם עכשיו על הארכת חוזה.

אה וכנראה שגם קיצ'ן יושאל... ddddd

נערך לאחרונה ב: ‏23/7/15
  11. Roma מנהלים

לפי מה שאני קראתי ואני מודה שלא עקבתי יותר מידי הם מנסים להיפטר מקיצ'ן שעושה קצת שרירים על התרת החוזה שלו אז מה נשאר אם לא להשאיל אותו?

הכי עצוב שאדם אריאל עזב. חבל שחקן בית.

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הרצח המתועב בירושלים גרם ללא מעט אנשים לצאת מהארון. אז אם זה מעניין מישהו (וזה לא) אז גם השופט עומר אסתרון בינהים. משעשע שעדיין ספוראים פעילים בענפים האלה "נשארים" בארון. היות והסטטיסטיקה די ברורה בנושא - לא הגיוני שרק אסתרון שייך לקהילה ואין אף שחקן כדורסל פעיל. דווקא זאת הייתה הזדמנות טובה בשביל לא מעט ספורטאים לחשוף את עצמם. אבל כנראה שחברי הקהילה בכדורסל ובכדורגל הישראלי ישארו בארון עד הפרישה לפחות. די עצוב, אבל שיהיה.

טוב, אפשר לנחש מה תהיה ה"קללה" המועדפת בעונה הבאה שיקללו את אסתרון.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארז, עולם הספורט, ולא רק בארץ מקשה מאד על יציאה מהארון. תראה למשל מה קורה בקטע הזה בארה"ב, אפילו בהולנד ה'ליברלית, הפתוחה והסבלנית' לא יוצאחם מהארון. בטח יש שחקנים שהם הומואים, אבל לא מן הנמנע שהרבה עוזבים את הספורט המקצועני בגלל חוסר הסובלנות כלפיהם בחדר ההלבשה ומהאוהדים. עומר אסתרון עושה צעד אמיץ ואני מאד תומך בו, אבל הוא רק שופט כדורסל ולא מן הנמנע שמהיום הוא ישמע המון קללות לכיוונו מהאוהדים השונים. בסופו של דבר זה מאד עצוב ומרגיז, אבל זו המציאות בכל העולם.

14. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

חרא של שופט.

15. yon2303 Member

מצב נושא:
הנושא נעול.