ליגת על 2002/2003

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י יוגב אסולין, ‏13/9/02.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה בטוח שאתה רוצה לעשות איתנו עיסקת חבילה?
    איתנו,שיש לנו שחקנים כמו תומר טדסה(מתאים בול לאטלטיקה,אבל הקשר בינו לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט),ואיל עבד(2 מטר גבוהה,אבל דבר אחד שכחו ללמד אותו,נו איך קוראים לזה? אהה כדורגל).

2. שגיא Guest

קראתי שוב, ואני לא רואה כל שינוי. בדיוק באותה עמדה שאני הייתי בזמן שבאת אליי בטענות שאני פסימי. סורי. זה לא אומר שלא הייתה לי (ועדיין יש) תקווה, זה לא אומר (וכבר אמרתי לך את זה) שאני לא מריץ לי בראש גם תסריטים אופטימיים, וזה לא אומר שהשלמתי עם אליפות צהובה. כולי תקווה שהפועל פ"ת תעזור במעט, ובסופו של דבר נראה אליפות ירוקה. עוד 4 וחצי שעות החגיגה מתחילה.

3. AFC Member

זה כלום. אתה עוד לא ראית את אלעד יעקובי.

בקשר לרענן דרעי - אני מוכן לקחת את שלושת השחקנים שציינת (טדסה, נגר ועבד), רק תקחו אותו. הוא ממש מזכיר את קיאנו ריבס ב"מטריקס רילודד" כשהוא מכסח את מאה סוכני הסמית' - השחקן היחיד בליגה שמסוגל לקבל מספר דו ספרתי של כרטיסים צהובים במספר חד ספרתי של משחקים.

4. Ilan Member

אין ספק, אליפות שהוכרעה על הפרש שערים- ויותר מזה, אליפות שהרבה ממנה הושפעה בגלל הרצון לכסף.

5. שגיא Guest

הבהרה:

אני מבקש מכל המשתמשים לא לפתוח עשרות דיונים על הקבוצה שזוכה בסופו של דבר לאליפות, דיונים סתמיים שיפתחו ימחקו על ידי המנהלים. כל הדיונים והדיבורים, הניתוחים והסיכומים, הקללות ודברי הנאצה, השחיתויות וההשאמות, השמחות והאכזבות, הכל הכל כאן!!!

וכמובן שהצלחה למכבי חיפה!

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

המשחקים התחילו..
    0-0 בשני המגרשים בדקה 2 ביינתים

7. AFC Member

מחצית, חיפה מובילה 5:0, מכבי עדיין ב-0:0.

אני מתחנן בפני כל מי ששומע אותי ויכול להשפיע על המשחק - שחקני אשדוד, שחקני מכבי... אל תתנו לזה לקרות!! אל תתנו את האליפות לחיפה!!

אני לא אעמוד בזה. אני לא אעמוד בעוד אליפות של הצחנה הירוקה והדוחה הזאת. אני לא אוכל לראות את הליצן הקרואטי עם החוטיני חוגג, אני לא יכול לראות את הסיני הזה עידן טל מוחא כפיים לקהל, אני לא יכול לראות את הכבש הזה זנדברג מחייך, ויותר מהכל - אני לא יכול לראות את הקהל של מכבי חיפה חוגג אליפות. במיוחד לא את אילן הדביל.

תעשו את זה בשבילי, בשבילנו, בשביל הכדורגל הישראלי, בשביל כל מי שאכפת לו מהכדורגל בארץ. אסור שחיפה תזכה שוב באליפות מכורה (שלא אזכיר את כל טעויות השיפוט שהיו לה), אסור שהיא תזכה באליפות שלא מגיעה לה.

בית"ר תחזור לצמרת, ואנחנו אישית נטפל ברוע החיפאי הירוק. אנחנו נסלק את הירוקת... אבל עכשיו אנחנו תקועים עם כל מני ליצנים כגון גולן חרבון בהרכב. אנחנו נחזור, ואנחנו נציל את הכדורגל, כפי שניסינו לעשות העונה כשתקענו לחיפה רביעיה. אבל עכשיו, זה תלוי רק בכם.

בבקשה!! תעשו משהו!! אני מתחנן... בבקשה...

8. Reyes Member

לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי המשחק באשדוד מכור...
    אשדוד עולה עם שוער שלישי, חוטפת חמישיה ב18 דקות, ולך תדע, אולי גם הבעיה עם החשמל הייתה קשורה איכשהו. אולי כדי שיהיה זמן לסכם על תוצאת מחצית. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

בינתים 0-0 בר"ג במחצית.

לדעתי אשדוד מכרה את המשחק. אם הם היו בסכנת ירידה הם היו נלחמים ולדעתי גם מובילים, הם כנראה לא יודעים מה זה פייר פלי... מה שפ"ת עושה עד המחצית, מה שרעננה עשתה אתמול, ומה שר"ג ההרסנית עשתה אתמול.

9. אריאל Member

אני מסכים בגדול עם פיגו הגדול ואני בטוח שזה לא רק אני

10. AFC Member

אמממ פיגו... לא יודע איך לספר לך, אבל רוב המשחקים של חיפה מכורים. השאלה היא מתי חיפה מרגישה ביטחון עצמי גבוה וחוסכת את השוחד. בשלושת המשחקים האחרונים, כפי שראית, יעקוף שחר פתח את הארנק.

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

תפסיקו לבכות כבר אמת...שייגמר כבר ואז תתחילו לבכות
    ושתדעו יניב בן ישי הוא השוער הראשון של אשדוד

12. AFC Member

יש!!!!! יש אלוהים!!!!

5:1!!! אשדוד צימקה!!!! ומכבי ת"א ב-1:0!!!!

בבקשה, תשאירו את התוצאה ככה!!!!

13. Asaf Member

חח, רוצים לסכול אותי במירק, נכנסתי לחדר של חיפה שניה לפני המהפך ואמרתי להם שאיבוד האליפות בשניה וההרגשה המלווה לה תתאים ליכולת ופתאום....
    כל החדר טרוד בלפרוץ לי למחשב ולמחוק אותו...

14. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הנקמה עוד תבוא..שנה הבאה...הקבוצות הזונות ישלמו את המחיר.. :evil: :evil:

15. AFC Member

יש!!!!!!

מכבי חיפה היא לא האלופה!!!

ובנימה חגיגית זאת לאור נפילתה של הזונה מהכרמל, ובניצחון של הפועל 6:1 (!!!) לעיני 500 אוהדים בלבד, אפשר לדבר על מכבי ת"א :

אני לא אומר דברים כאלה בד"כ, אבל אני חייב להגיד את זה - ניר קלינגר הוא המלך. לא אבי נמני ולא אף אחד אחר. קלינגר דבק בשיטה שלו גם כשהקבוצה לא הצליחה, נלחם בכולם, מבנין ועד נמני, ידע איך לדרבן את השחקנים ועשה את החילופים הכי טובים השנה. כל הכבוד.

וגם אבי נמני היה גדול. זה כל כך סמלי שדווקא הוא יכבוש את שער האליפות... כל הכבוד למכבי ת"א - אלופת המדינה לעונת 2002-2003.

ואילן? לא עשית איזו התערבות עם ניצן? לא אמרת לפני מספר חודשים שמכבי חיפה תהיה אלופה ויהי מה? שמכבי ת"א קבוצה מסכנה?

המסכן היחיד זה אתה. וחכה חכה מה אוחנה יאכיל אתכם בעונה הבאה כשתגיעו לטדי.