אידיוט! מאיפה אתה רואה??? אג'יפור נגע ברפואה וזה ברור! אני לא מתכוון להתווכח איתך יותר על זה, אתה רואה מהתחת. פנדל ברור. 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 בלי קשר למשחק הזה, אוואט הוא שוער זבל. היום אוואט עשה את שלו. בסה"כ הכל צחקתי על הקפיצה שלו בפנדל-לא ציפיתי משוער ברמה של אוואט לעצור פנדל. וכל שוער שלא עוצר פנדל אין מה להאשים אותו. אבל אתה קשה הבנה, לא רשמתי שאוואט עשה טעויות במשחק הזה.
טוב, בכדורגל אתה לא ממש מבין, זה הבנתי. אבל כל אחד, עם חצי עין יכל לראות שאג'יפור לא נגע ברפואה, בטח ובטח לא נגיעה שהפילה אותו. רפואה עשה פשוט הצגה מושלמת, גם את זה צריך לדעת.... וממש לא הבנתי מה הקטע של ה"44444444444"....כאילו מה, זה עושה אותך שמח? זה מוציא ממך רגשות של שמחה? אתה נהנה מזה? כי זה ממש, אבל ממש, דבילי! עזוב, כבר אמרתי שאי אפשר לנהל איתך דיון....
ה 44444444 זה מפריד בדיוק כמו שאחרים עושים פה ------------ אז אני עושה 44444444 *אני יודע שיש לך בעיות קליטה אז אם לא הבנת רק תגיד, ואני יסביר שוב בקשר לפנדל-זה דבר שלא יגמר: אתה תשקר ותגיד שהוא לא נגע בו, ואני יגיד את האמת אז עזוב את זה.
נכון, יש לי בעיות קליטה, תסביר שוב בבקשה.... אוי, שכחת לציין על מה שחר שילם היום....לא יכול להיות שהוא לא קיבל תמורה על מילון וחצי הדולרים שאותם שילם לאלון יפת... אגב, משתמשים אחרים, אתם גם יכולים להצטרף לויכוח, אני יודע שגם לכם נמאס ממנו, אבל חפיף....תראו איזה כיף http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
חחחח כיף לך לריב? ואיזה מניאק השופט - אחרי ששחר נתן לו כל כך הרבה כסף הוא פשוט דופק אותו. לא בושה? וקלייברט, תאמין לי שאותי זה עושה מאד כיף לעשות : 44444444444444444 44444444444444444 44444444444444444 44444444444444444 44444444444444444 44444444444444444 44444444444444444 בקשר לבית"ר, היה משחק מעורר רחמים, נכון. בעיקר בגלל כהן שהתגונן לחלוטין. אין מה לעשות, מול הקבוצה הזאת, במגרש הזה, יש לנו קללה איומה. אנחנו לא מסוגלים לנצח שם...
הפנדל לא היה ולא נברא. הוא בקושי ליטף אותו, ורפואה המנוסה ניצל את זה ונפל כשראה שאין לו סיכוי להגיע לכדור, השופט פה אכל אותה. מעניין כמה הלוזונים שילמו ליפת...
אני לא ראיתי את הפנדל בשידור, חוזר וממה שראיתי מהיציע אני לא יכול לקבוע. ווידוקה, אני אולי קשה קליטה אבל אני לא מבין מה זה: ... ולירן, עם ה44444 הזה מפריד, למה אתה לא עושה כמו כולם וכותב פשוט--------- הא?
פטריקקי, התחרטתי אין לי כח להסביר שוב. 4444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 למה לעשות מפריד כזה ----------- ? זה סתם מפריד משעמם. שעושים מפריד 44444444 זה הרבה יותר מקורי ויפה. וזה גם מזכיר את ניצחון. חיפה אכלה 4!!!!!!!
*אני כבר מזהיר מראש, אוהדי חיפה ובית"ר, הפיסקה הראשונה שאני הולך לכתוב לא תמצא חן בעיניכם, אבל זה לא קשור אליכם, אז אל תגיבו על זה. בסוף השבוע הקרוב נסגר הסיבוב הראשון של ליגת העל(ק) שלנו, וכמתנת פרידה אנחנו מקבלים את הדרבי התל אביבי, המשחק שהוא אולי המשחק הכי מעניין בכדורגל הישראלי, שמייצג כל מה שמענין אצלנו: שני הקהלים הכי טובים בארץ, יריבות ארוכת שנים, ושני מאמנים מנוגדים זה מזה- קלינגר הדוגל בהתקפה, הצעיר והבלתי מנוסה, מול דרור קשטן הטקטיקן, המבוגר, והמנסוה מבין מאמני הליגה. לפני המשחק, מדורגת מכבי ת"א במקום השני בטבלה, עם פער של שש נקודות מהמוליכה, מכבי חיפה, ויתרון של הפרש שערים על המקום השלישי, הפועל ת"א. במידה וחיפה תנצח במשחק מול הפועל ב"ש, ותיפול הכרעה בין הפועל למכבי, יווצר ראש חץ של שתי קבוצות, כאשר חיפה מובילה ביתרון 6 נקודות על המקום השני, וב-9 נקודות על המקום השלישי, שיהיה מרוחק 3 נקודות מהמקום השני. במידה וחיפה תפסיד, ותיפול הכרעה בבלומפילד, הליגה תיפתח לחלוטין, כשגם עבור הקבוצה במקום השלישי שום דבר לא יהיה סגור. בשורות מכבי ת"א כנראה יעדרו בנוסף לגל פיליאן ברונו רייס וטל בנין, שני עמודי הטווח של הקבוצה, שסובלים ממתיחה בשריר. אם שניהם יהיו כשירים, או שאפילו רק אחד מהם, יחזור קלינגר לשיטה שהביא לו את 5 הניצחנות הרצופים (אבל גם את ההפסד מול בית"ר, יש לציין), 3-6-1, כאשר אותו הרכב כמו מול בית"ר יפתח, אבל אם אחד מהם יהיה פצוע, יפתח קלינגר עם משה מישאלוף, ששיחק היטב מול בני יהודה. אם לבסוף שניהם יהיו פצועים, קלינגר ישאר עם ה4-5-1 שהביא לו את הניצחון הלא ממש משכנע מול בני יהודה במחזור הקודם, 1-0. אם הוא לבסוף יחליט להישאר עם ה4-5-1, ההרכב ישאר אותו דבר כמו שפתח מול בני יהודה, למעט חזרתו של אנדראס פרוחננקובס להרכב על חשבון רודריגו גולדברג. הפועל ת"א תחסר את אלון חלפון המושעה, שהורחק אתמול במשחק מול בני יהודה. הרחקה זו מהווה בעיה להפועל, מכייון שהשחקן שאותו החליף חלפון, אסי דומב, גם פצוע, ובספק למשחק. בעקבות זה, קשטן יאלץ כנראה להציב את יעקב הילל, שכבר קיבל את ההודעה שהוא לא בתוכניות של הפועל לקראת השנה הבאה, בעמדת הבלם לצידו של שמעון גרשון. חוץ מזה, לא צפוים שינוים בהפועל, והם יעלו בהרכב ובשיטה הקבועה שלהם. המפגש האחרון בין שתי הקבוצות נגמר בתוצאה 1-1, כאשר שמעון גרשון מעלה את הפועל ליתרון 2 דקות אחרי הרחקתו של טל בנין, אבל אבי נימני השווה כעבור 6 דקות, וחשף חולצה שעליה נכתב: "לשער 11 באהבה", שהסבירה למה אוהדי מכבי כ"כ אוהבים אותו. המשחק נגמר בתוצאה 1-1, מה שעשה עוול גדול עם הפועל, שפשוט פירקה את מכבי, אבל יכולת גרועה של החלוצים שלה גרמו לחלוקת הנקודות. משחק לפני זה, ב2.2.02, הפועל ניצחה 1-0 משער של סרגיי קלשצ'נקו, אבל את מכבי זה לא ממש עניין, כי היא עדיין הייתה בטראומת מני לוי, שהתמוטט רק 7 ימים לפני המשחק. המשחק שקדם למשחק ההוא, היה ב-10.11.01, והוא נגמר בתוצאה 2-2. הפועלח עלתה פעמיים ליתרון, אבל אבי נימני איזן פעמיים. בעונה לפני זה, מכבי סגרה את הדרבים(5 במספר) בניצחון 2-0 ענק בחצי גמר הגביע, מצמד שערים של ברוך דגו, שהעלה את מכבי לגמר מול מכבי פ"ת, ולבסוף לזכיה גביע המדינה, תואר ראשון אחרי 5 שנים.
עם כל הכבוד ניצן, משחק העונה של הפורום הוא בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה. מה לעשות, אין בפורום אוהדי הבועל. ובכן, תמיד המשחק בין הבועל למכבי מעניין. מפגש בין הטקטיקה הקרה של הבועל מול השחרור של מכבי יוצר משחק מעניין עם אינסוף הזדמנויות, בשביל הצופה הנייטראלי זאת חוויה נהדרת. את מי אני מעדיף? ובכן, גם את הבועל וגם את מכבי אני לא ממש סובל, אבל אני אקח את מכבי ת"א, רק בגלל חנוכה :x .
* וידוקה, לא זכור לי שהוא אמר שזה מפגש הפורום... בהחלט אחד המפגשים היותר מסקרנים וטעונים בכדורגל הישראלי. הכרטיסים לדרבי אזלו כבר אתמול, 4 ימים לפני המשחק, והמגרש צפוי להיות עמוס עד 0 מקום באוהדים קולניים משני המחנות (עם יתרון ברור להפועל, מכיוון שזה משחק בית שלהם), והיריבות ביציע תהיה לא פחות גדולה מהיריבות במגרש. http://maccabi-tlv.nana.co.il/images/gallery/GalleryPic1830.Xxxhttp://maccabi-tlv.nana.co.il/images/gallery/GalleryPic1833.Xxx מסדר הפצועים של מכבי נראים כרגע טוב יותר. למרות הכל, לפי הדיווחים האחרונים, טל בנין צפוי להיות כשיר למשחק - אך אולי לא במאת האחוזים, לאחר שערך אתמול אימון חלקי עם הקבוצה. ברונו רייס הברזילאי צפוי לחזור היום לאימונים מלאים וההערכות מדברות על סיכוי טוב שהוא יהיה כשיר למשחק. גדי ברומר, שלא התאמן אתמול עקב מחלה קלה, חזר היום לאימונים וצפוי להיות כשיר.אנדראס פרוחננקובס החלים מהפציעה שלו ויהיה כשיר למשחק. http://maccabi-tlv.nana.co.il/images/ReportPics/Article2857.Xxx וכל האלפים שלא הצליחו להניח ידם על כרטיס לדרבי החם של השנה, יאלצו לצפות במשחק בטלויזיה - יום שבת, ערוץ 2, 18:50.
ובעניין הכרטיסים, יש לציין לטובה את בלון עולה, ששיחרר כמות גדולה של כרטיסי נוער, וגם כרטיסי המבוגר היו במחירים מצוינים ששוים כל שקל, 78 שקל, הרבה פחות מהביזיון שהיה מול חיפה, שעלה לנו כרטיס לשער 13 לא פחות מ-165 שקל(150 ועוד 10 אחוז עמלה ללאן).