יאווו באמת, אני נורא מצטער, רק בגללי חיפה משחקת כמו שהיא משחק, פשוט בושה, אני צריך להתפטר. מי שמאמין בנאחסים הוא הכי נאח'ס, אז אל תבלבלו את השכל. תאמינו לי שלא בגללי חיפה לא שיחקה היום טוב, וכן לירן, אני עדיין מאמין שחיפה תקרע את הליגה, יש לך בעיות עם זה? אתה תראה, מילה שלי, ותראה איך זה עוד מעט קורה.
אלוהים אדירים אילן, שתדע לך שאני עכשיו יורד על הברכיים ומתפלל בכל הכוח שלפחות 3 שחקנים של חיפה חושבים כמוך. כי אם זה ככה, גם בעוד 50 שנה אתם לא תיקחו אליפות ... כמה יהירות, כמה שחצנות, כמה ביטחון עצמי מוגזם אתה מצליח לדחוף ב2.5 משפטים ... אני מניח שלמדת על חטא ההיבריס, נכון? אז אצלך זה כבר מעבר לזה. מכבי חיפה שיחקה היום רע. מאד. ואני עוד מקל...אם עידן טל לא היה נכנס למשחק (שחקן נפלא, זה פשע שהוא לא באירופה!!) בכלל לא הייתם מגיעים למצבים. הוא נתן כאלה פסים נפלאים, ללקק את האצבעות. אבל כמובן קייסי הצליח לאבד כל הזדמנות שהוא קיבל מטל ובעט לגוף של פשקו/ליציע/שיחרר מסירה סוג ג'. יש לכם מזל גדול שהיום שיחק בחוד של נתניה המחמיצן מס' 1 בחצי הכדור הצפוני. הימור שלי - אם אדו היה מקבל חצי מהמצבים של לורסקי, זה היה נגמר בהשפלה גדולה יותר מה4-0 לקרית גת. ואני לא מגזים, כי היו לו כמה החמצות מסמרות שיער (רבאק, עברת 3 מגנים, אז למה לבעוט כמו חובבן!?) בקיצור, לשם שינוי השחקן שהציל אתכם היה אוואט, ואתם הם אלו שיצאו מורווחים מהתיקו ולא נתניה. עשיתם רכש אדיר עם העיסקה של עידן טל, והוא השחקן שכרגע הכי מפחיד אותי אצלכם. קצת ליטוש והוא מס' 1 בישראל. אליניב ברדה? לא היה עדיף להשאיר את סביליה? ודבר אחרון- אילן, תפנים: מכבי חיפה מקום 2, וזה כבר לא הפרש שערים.
אילן, אני עדיין מצפה לתגובה שלך ... ------- אני חושב שהגע הזמן לשיר "ירושליים לא תרד", כי בית"ר נכנסת לצרות צרורות. הפסד ביתי 4-1 לב"ש, לאחר שבית"ר הובילה 1-0 מפנדל של זוהר... בית"ר 6 נקודות מהקו ושבוע הבא הם יתמודדו מול מכבי חיפה - הזדמנות לצאת מהמשב, מכבי חיפה במצב לא טוב ובית"ר כבר הוכיחה את עצמה כאחת שמתעלמה מול הגדולות. נחיה ונראה, אבל בינתיים זה נראה שבית"ר תאלץ להלחם כנגד הירידה עד מחזורי הסיום.
מפתיע מאוד כמה רע יכולה להראות בית"ר.... שתי תבוסות שני המחזורים האחרונים, והיום התפרקות טוטאלית במחצית השניה, בטדי! בית"ר משחקת בלי התלהבות, בלי רצון, בלי נשמה. לעומת זאת ב"ש, קבוצה ללא הפסקה, כל פעם מחדש עם תצוגות נפלאות, משחק גדול שלה, בעיקר בזכות ההגנה המצחיקה של בית"ר אינדיו עם שתי טעויות אנוש! פעם אחת נכנס בקורנפיין ומונע ממנו להגיע לכדור, ופעם שניה מחזיר כדור לאחור, חלש מידי, ועוד שער. הדבר היחיד שמפחיד אותי הוא שהתעוררות של בית"ר זה דבר מתבקש, ובמחזור הבא מול מכבי חיפה... :?
אויי אמיל אמיל, כמה שאתה לא אובייקטיבי, אז נכון, חיפה שיחקה גרועה, ונכון הגיע לנתניה לכבוש, אבל זה שיא האי- אובייקטיביות להגיד שנתניה הייתה בקלות יכולה לעשות 4-0, כי לחיפה היו גם המון מצבים, הרבה יותר מאשר לנתניה, וגם הם היו כמעט גול, הבעיטה מול השוער של טל, הבעיטה למשקוף של זנדברג, וכו' וכו'... בקשר ללוברסקי, למה רק המחמיצן מספר אחד בחצי הכדור הצפוני? תאמין לי שגם בכדור הדורמי אין מישהו שיתן לו פייט, פשוט יש לו כישרון מיוחד, אפילו דודו אוואט נראה מולו שוער טוב!
אלי כהן...תתפטר... קבוצה כל כך חלשה... לא שווה לדבר על הקבוצה הזאת כרגע. אני לא מתכוונת לבכות או לקונן קינה עליה (לפחות לא כעת). בכל מקרה, אילן, יש לנו בפורום הזה מסורת לפתוח דיון מיוחד למשחק המחזור כל שבוע. תזכור את זה להבא. בינתיים הדיון על משחקה של מכבי יהיה כאן.
http://www.hapoel-beersheva.com/haviv/beitar-bs/18.Xxx איזה מחצית שנייה אדירה... דרך אגב אני הימני בתמונה...
מוואן: אלי כהן סיים את תפקידו בבית"ר ירושלים אחרי פגישה שנמשכה למעלה משעתיים, החליטה הנהלת הקבוצה להודיע על סיום דרכו של המאמן. המועמד המוביל להחליפו: אורי מלמיליאן
יש לנו פה בפורום יריבויות בין קבוצות, אבל אין ספק שהיריבות הכי גדולה שנוצרה כאן זה בין אוהדי מכבי חיפה לאוהדי בית"ר ירושלים, וסוף סוף מגיעה משחק העונה של הפורום, השני כמובן, אחריי השפלה במשחק הקודם 4-0 . המשחק ביום שבת יהיה הרבה יותר חשוב לשתי הקבוצות האלה, מכבי חיפה לא יכולה להרשות לעצמה לאבד נקודות במשחק הזה, ונוצר מצב שאם הם לא מנצחים עכשיו, הם יתרחקו מאוד מהפועל ת"א במידה והיא תנצח. גם לבית"ר זה משחק מאוד חשוב, הם כבר 6 נקודות מהקו האדום, המצב שם לא טוב אחריי שתי תבוסות, ואין ספק שאם הם מפסידים במשחק הזה הם נכנסים באופן רישמי למאבק נגד הירידה. בית"ר תבוא למשחק הזה כנראה עם מאמן חדש, אחרי שלפי שעה ידוע שאלי כהן סיים את תפקידו בבית"ר ירושלים. תביאו את דעותיכם על המשחק הזה, משחק העונה של הפורום הזה. *יאללה חיפה נקמה!*
המשחק הכי מעניין בפורום 8) , במקרה הזה גם משחק חשוב מאוד ל-2 הקבוצות :!: לחיפה זה חשוב כדי שהפועל ת"א לא תבחר לה, ולבית"ר- כדי להימנע ממאבקי התחתית. למשחק הזה 2 הקבוצות מגיעות שהם בתקופה גורעה וכל אחת תנסה להתאושש על חשבון השנייה, בפעם הקודמת, בניגוד למשחק הקרוב, חיפה הגיעה כשהיא בתקופה טובה עם הצלחה בליגת האלופות (ישר אחרי ניצחון 3-0 על מנצ'סטר בלי שחקנים בולטים), אבל השחקנים של חיפה באו שאננים וזה נגמר כשבית"ר השפילה את חבורת הקופים 4-0 ( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ), התאוששה על חשבון חיפה והשתיקה פה כמה ירוקים. עוד הבדל במשחק של היום הוא שאין על חיפה עומס משחקים כמו בזמן של המשחק הקודם, השחקנים שלה לא יגיעו עייפים, מה שמעלה את הסיכויים שלה לנצח וגם מונע ממנה תירוץ לתבוסה שהיא עומדת לחטוף. בכל זאת לנו, אוהדי בית"ר , יש כמה סיבות להיות אופטימים. 1. סיבה ראשונה, איך לא :?: המשחק הקודם :!: המשחק שהסתיים אחרי ש-4 כדורים נכנסו לרשת של חיפה והראתה שהיא לא שמה על הגדולות וגם שחיפה אפילו לא מתקרבת להיות קבוצה בלתי מנוצחת ואלופה בטוחה, במיוחד בתקופה של היום. אם השחקנים של בית"ר ישקיעו והתאמצו כמו במשחק ההוא, הכל תלוי בהם. :idea: 2. הסיבה השנייה שתעזור לנו לנצח היא דודו אוואט שבאדיבותו העניק לנו 4 שערים במשחק הקודם. שוער חובבן, משמיט כדורים, יוצא להרמות לרחבה ומתחרט, ובקיצור השוער הזה לא ברמה של 2 הליגות הבכירות בארץ. נקווה לעוד משחק ממוצע שלו, שזה אומר משחק גרוע ואז עם קצת רצון והשקעה בהתקפה לא תהיה בעייה להכניע אותו. כמובן שלמרות זאת בית"ר חייבת שיפור משמעותי בהתקפה. 3. משחק ההתקפה של חיפה בזמן האחרון נחלש בצורה משמעותית. לכולם ברור שהסיבה העיקרית לכך היא העזיבה של מלך השערים שלה, איגבני יעקובו, החלוץ הכי טוב בעונה הזאת. אם במשחק הקודם נגדנו חיפה הכניסו 0 גולים כמה הם יכניסו בלעדיו? :roll: 4. החלוץ הניגרי החדש, צ'וקרי אוגוגואה, כנראה יפתר בהרכב. אני לא יודע מה היכולת שלו, במשך כל העונה עד עכשיו היה חסר לבית"ר חלוץ טוב שישחק לייד קוביקה, שבינתיים מחכה למעלה לבד לכדורים. 5. זה חילוף המאמנים. לא שאני הייתי ממש בעד הפיטורים של אלי כהן, אבל בכל זאת יהיה ריענון בקבוצה. המאמן החדש (ככל הנראה אורי מלמיליאן, אחד הסמלים הכי גדולים של בית"ר) ירצה לפתוח ברגל ימין. אני מאמין שננצח, מקווה שנשפיל עוד פעם את מכבי חיפה, ובעזרת השם, מלמיליאן יצליח ונצא מהתקופה המחורבנת הזאת. תתכוננו לעוד 4-0 יאלה בית"ר :!: :!: :!:
לירן בוא לא נפתח ציפייות מוטעות. בית"ר נמצאת בתקופה לא טובה, ארבע הפסדים רצופים, שני הפסדים משפילים בגביע הטוטו, התקשורת בין השחקנים בקבוצה רק מתרדרת, זה מקלל את זה, זה מרכל על זה וכו.. אבל את האמת זה לא מה שמדאיג אותי, כי גם למשחק הקודם בית"ר הגיעה באותו מצב ואף יותר גרוע. היום בית"ר נמצאת במצב של חוסר ודאות מוחלט, המו"מ עם מלמליאן כפי שנראה הוא לך להיות ארוך ומייגע בגלל כמה מחלוקות בין שני הצדדים. לא ברור עם יהיה לבית"ר מאמן חדש עלה קווים עד יום שבת. בית"ר תצא לשחק בקרית אליעזר, שמה הרבה יותר קשה לנצח, צריך להזכיר לך שבית"ר כמעט ולא מנצחת בחוץ השנה, בית"ר כובשת השנה רק 5 שערים במשחקי החוץ. וכמובן שצריך להתייחס ליריבה, מכבי חיפה לא נמצאת בתקופה טובה יותר, ולא יכולה להרשות לעצמה עוד איבודי נקודות, מה שירחיק אותה מהפועל ת"א המובילה. מה שבטוח בפורום יהיה חם, רק חבריי, אוהדי בית"ר היקרים...בוא לא נצא בהצהרות גדולות לפני המשחק, אלא רק אחריו. אף אחד לא ישכח את 4-0 היפהפה של הסיבוב הראשון, אני הייתי אז בבלגיה, ונמנע ממני לראות את המשחק, אבל ששמעתי את התוצאה הייתי בהלם!!! מי שבמקרה פיספס אני מבטיח, השבוע למגזין אני יעלה אותם...יש דברים שאי אפשר לשכוח.
אתמול היה שחק נורא רע של מכבי, ממש הייתי בלחץ כל המשחק וזה נראה שכל שנייה נקבל גול...השחקנים נכנסו לפאניקה די מהר, אולי קלינגר דיבר איתם יותר מדי על כמה פ"ת טובים בגלל התיקו עם חיפה ... בכל מקרה אני חייב לציין שברגע שנימני נכנס למגרש המשחק של מכבי נתקע, נימני פשוט לא רץ לכדורים, לא ירד להגנה, לא עשה כלום בהתקפה - כמו 10 שחקנים + עמוד על קו האמצע ... רבאק .. ולסיום אני רוצה למסור תודה ענקית מכל אוהדי מכבי ת"א לקורות השערים באורווה שהעניקו לנו 3 נקודות. תודה לקורה השמאלית שנתנה לכדור של דגו להכנס, תודה למשקופים שעצרו את הבעיטה החופשית ואת הבומבה. תודה !
זה היה פשוט מדהים! הפועל פ"ת לוחצת את מכבי ת"א במשך כמעט כל המחצית השניה. לא יאומן, כמה הזדמנויות, כמה החטאות... אם זה יוסי רוזן, פעם בנגיחה למשקוף, פעם בבעיטה פשוט אדירה אחרי שקיבל כדור שטוח מהקרן! אם הכדור הזה היה פגוע במישהו, הוא לא היה קם יותר..... ניב טל, מצליח לברוח, מזווית קשה מול שראובר, שטראובר לוקח עם הרגל. בעיטה חופשית של חסן, שטראובר בקצות האצבעות... זה היה פשוט לא יאומן, פ"ת יצאה כלכך מקופחת, היא נתנה מחצית שניה נהדרת, והיה מגיע לה לפחות נקודה אחת על המשחק הנפלא הזה.
טוב, אני מבטיח לבם שמה שהיה בסיבוב הקודם בטדי לא יקרה שוב. למשחק שייערך ביום שבת בשעה 18:50 באיצטדיון קריית אליעזר מגיעות שתי הקבוצות בעלות הכושר הכי לקוי בליגה נכון לרגע זה וכנראה שאחת מהן, תצא ממנו לאחר המשחק החשוב והמרתק הזה. במכבי חיפה עדיין לא יודעים האם עידן טל ייפתח בהרכב בשבת או לא, אבל בכל מקרה, הרכש הנהדר הזה יעזור לחיפה להשיג תוצאה טובה יותר מאשר בסיבוב הקודם. הציפיות שלי ממכבי חיפה הם ניצחון וכל אחד כזה יתקבל בברכה... לא אכפת לי 1-0 2-0 3-0 10-0 העיקר ניצחון שיחזיר את החיוך לאהודי חיפה בפורום, ויוריד את התחת לאוהדים של בית"ר. אז מה וידוקה, יש עוד התערבות?