לכבוד יום כיפור

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Julian Joachim, ‏22/9/04.

1. KirkH Member

חחח, אחד הסרטים היותר מפורסמים שנעשו על כדורגל. "אהבה על הדשא" כמובן...

2. BOSS Member

כן כן, אתה צודק... ראית אותו? לא ידעתי שהוא מפורסם כל כך...

3. KirkH Member

ראיתי אותו כבר מזמן אבל כמובן שגם הבוקר לא פיספסתי... מומלץ לאנשים שלא מבינים את השיגעון שבכדורגל האנגלי ובעיקר לאוהדי ארסנל.

4. I M M O R T A L Member

כן, סרט טוב שבאותה שנה ארסנל זכתה באליפות הדרמטית באנפילד במשחק שלא ישכח והסרט מסתיים בחגיגות האליפות של האוהדים מחוץ להייבורי...

5. robson Member

אתם מאמינים לי שלא ראיתי את הסרט בגלל שמדובר בארסנל.....?

6. KirkH Member

אז תראה כי זה סרט שלא שווה להפסיד בגלל השינאה לתותחנים, כי העניין של ארסנל בסרט הוא באמת שולי. למעט הקטע המקורי ממשחק האליפות שלהם נגד ליברפול באנפילד, הסרט עוסק באוהבי כדורגל בכלל, ובעיקר בהתייחסות של אחרים לאהבה שלהם...

7. robson Member

רציתי גם להוסיף את "קוראים לי ג'ו" גם של לואץ', הסרט הכי טוב שלו לטעמי.

8. KirkH Member

בדיוק אתמול בלילה שידרו את SWEET 16 בהוט, כמובן שבתרגום לעברית זה הפך ל-"16 מתוק" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/9/04
  9. eastlands Member

לכבוד כיפור רציתי לבקש סליחה מגארי נוויל .
    סליחה על שאני מיתבדח על חשבונך והאמת זה לא מגיע לך , כי בפנים אתה כחול ולא באשמתך אתה משחק אצלהם ,את העידוד בדרבי האחרון במיין רואד שנינו לא נישכח לעולם ,ראיתי כמו כולם שמסרת לגואטר , ואיך תפסת את הראש כאילו נחרב עולמך , רק פרגוסקאם תפס את זה ומיד החליף אותך ,ולא נתן לך להנות מהעידוד .
    גם שנה שעברה ראיתי שמאוד לא רצית ליפול ברחבה(כמו שלימד אותך ואן צוללן) ,ובימקום הרבצת קפיצת תרנגולת שעד היום אני ורובי קין נישפכים בערבי סוטול מהאירוע ,רק חבל שקמת ובימקום לפוצץ את מקמנמנמניק ליטפת אותו .אנחנו אוהבים אותך וגם לאחיך המכוער יש לנו פינה חמה בלב , מי יתן ותמשיכו לרגל עבורנו ואולי בגילגול הבא תשחקו אצלנו במילואים .

10. Hammers Fan Member

סליחה מטדי שרינגהאם, שכל כך התאכזבתי כשהחתמנו אותו, ובסוף התברר שהוא ההבדל ביננו לרמה הממוצעת בצ'מפיונשיפ.

רק שימשיך ככה.

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה לבקש סליחה מנורדין נייבט, שאמרתי שהוא ההחלטה האווילית שעשו בטוטנהאם מאז ניקולה ברטי.

לגבי הסרטים, אני מאוד אהבתי את "משהו לחלום עליו" הענק על נערים עניים שמושא נפשם היחיד הוא מנוי עונתי למשחקי ניוקאסל (חייבים לראות את הסרט, בטח אוהדים של ניוקאסל) והסרט ההוא על היורו, עם ההוא שמתאהב תוך כדי ברייצ'ל וויז...

12. I M M O R T A L Member

אה, כן, אחלה סרט על 2 נערים שיעשו הכל בשביל להשיג מנוי לסט.ג'יימסס פארק והסרט מדגיש מה כדורגל יכול לעשות לאנשים שכל-כך אוהבים את המשחק.
    אהבתי את הקטע שהם מבקשים מאלן שירר(שבאמת שיחק כמה דקות בסרט הזה) מנוי אבל הוא צוחק והולך ואז הם גונבים לו את המכונית............ http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

13. eastlands Member

הוטספר לסרט קוראים - מי סאמר וויט' דאז(ליינאם)
    ויש שם קטע חזק שהוא מזייו אותה בעמידה במישרד מישטרה ליד וומבלי , ובישביל שהוא לא יגמור מהר היא צועקת לו תחשוב על מכוערים ,והוא צועק פיטר בירדסלי ,ג'מי היל

14. Julian Joachim Member

וואלה את הסרט שציינת איסנטלנדס אני לא מכיר. היה גם את נבדל לאהבה, שאני לא זוכר את שמו המקורי... עסק ביורו 96'. חביב אבל חלש יחסית לשאר.

את הסרט של אוהדי ניוקאסל אני באמת רוצה לראות בהזדמנות.

את "אהבה על הדשא" ראיתי אולי 10 פעמים. סרט מעולה, האווירה שמסביב לכדורגל.

15. eastlands Member

ניבדל לאהבה זה שם הסרט בעברית לסרט שציינתי ,