רובסון צודק ופרט לכך ובהמשך לזה, לקרוא אנשים כמו אורן04 לדוגמא, זו גם תענית, כך שזה לא סותר. וכשמשעמם ביום כיפור,צריך לעשות משהו. מה ההבדל בין לדבר על כדורגל בפארק הקרוב לביתך לבין פה באינטרנט? (ז"א, חוץ מאלמנט חוסר החיים שלנו). ובלי שום קשר לכלום, הנושא הזה לא קשור בדבר וחצי דבר לכדורגל אנגלי, ולכן אני מעריכה שהוא יסגר. גמר חתימה טובה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
צודקת ליהי שזה לא קשור לכדורגל אנגלי דווקה אך אין אפשרות לשלוח הודעה כללית לכל הפורומים ואני מעריך שאתמול היתה הכי הרבי פעילות בפורום כדורגל אנגלי
האלוהים שלי הוא קאנטונה והדת שלי היא מנצסטר יונייטד ובית הכנסת/כנסייה שלי זה האולד טראפורד אז לא נראה לי שיש לאלוהים שלי או לדת שלי או לחברי בבית הכנסת שלי בעיה עם זה שאני לא צם ביום כיפור וכותב בפורום כדורגל אנגלי באתר ישראלי באינטרנט! וכמו שרובסון כתב אכן חוצפן,את התיסכול שלך כאוהד לידס יונייטד ומכך שהכבשים ביורקשייר כבר לא נותנות כל-כך בקלות אל תוציא עלינו,תודה!
החלטתי להחזיר את הדיון מתהומות הנשייה ולשאול האם מישהו ראה את הסרט "גול", המספר על נער מקסיקני שמצטרף לניוקאסל? אני לא אהרוס למי שלא ראה, אבל רק ארמוז שאלן שירר מופיע בסרט ושדופקים את ליברפול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx . מומלץ.
היה כיף לחזור ולקרוא את כל היציאות (סטרטפורד)של השנה שעברה... השנה כרגיל נפל משחק חשוב, אז אני אצום ואגלוש באינטרנט. כוחו של הרגל...
אני החלטתי לקחת הפסקה של שעתיים מהצום בערב יום כיפור בשביל לראות את אנגליה מעפילה בסטייל מהמקום הראשון למשחקי הגמר של הגביע העולמי 2006.
השנה יום כיפור יהיה קשה מאוד עם המשחק מול פולין, נראה לי שאלוהים יסלח לי לשעה וחצי. באמת היה מצחיק לקרוא, ונשארה לי שאלה - הסרט על שני הנערים מניוקאסל שרוצים שני מנויים לעונה נקרא בעברית "משהו לחלום עליו". מישהו יודע את השם באנגלית?
ברק ההודעות שלך כל כך מעצבנות!! כל הודעה שלך היא 6 7 מילים מקסימום ואתה רק יורד על פרשנים ושדרנים בעוד לשמוע אותך ואת זלצר זה כמו עונש מוות! אגב,אומרים ואן ניסטלרוי עם חולם ולא עם שורוק כמו שאמרת במשחק מול פולאהם!מה התירוץ הפעם?יורם ארבל אמר לך להגיד? כפייה דתית?תחשוב על החג הזה בתור הזדהות עם האנשים שנפלו בקרב,אבל זה בטח לא כל כך מעניין אותך