מה אתם כל כך מתלהבים משטראובר הוא אפס לעומת קורנפיין. אז הוא תפס יום טוב נגד מכבי חיפה. זה לא אומר שהוא השוער הטוב בארץ ובטח שלא צריך להביא אותו לנבחרת. וגם במשחק מול מכבי חיפה היו לו הרבה הצלות כי השחקנים של מכבי חיפה זילזלו.מה אתם חושבים שיהייתה ליעקובו בעיה להבקיע שהוא היה לבד מול שטראובר? הוא יכל בקלות להבקיע אבל הוא זילזל במכבי ת"א כי היא חרא של קבוצה. לעומת זאת קורנפיין הציל את ביתר מתבוסות משחק אחרי משחק בעונת גוטמן. וכמו שוידוקה אמר עם סאביץ' וסטאיונובסקי, שזה אומר אחת ההגנות בין הגרועות בעולם.
לירן, הגזמת. שטראובר שור טוב מאד, אולי הוא לא מגיע לרמה של קורנפיין, אבל הוא עדיין שוער טוב. ובכושר הנוכחי לדעתי מכבי ת"א יותר טובה מבית"ר, לא שזה ימנע מאיתנו לקחת את האליפות הנכספת ...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה עושה צחוק,נכון? שטראובר הוא אכן שוער טוב אבל אלימלך??? הוא ירד ברמה דרסטית בשנתיים האחרונות וקשטן אפילו שקל להדיח אותו מהרכב הפועל ת"א..... ולדעתי גם דודו אוואט צריך להיות בהרכב הראשון של הנבחרת. ואני אגיד עוד משהו ואני מקווה שכולם בפורום מסכימים איתי: דוידוביץ הוא השוער הכי טוב בישראל קיום!!! http://www.mhaifa.co.il/Gallery/Photos/Smalls/Photo-64-S.Xxx
בקשר לדוידוביץ' הוא אכן שוער מצויין אך הוא מאוד קיצוני המשחק האחרון שלו מול ספרד הוא נתן מחצית ראשונה ענקית אבל מול קפריסים זאת היתה תצוגת נפל והיו לו המון המון פאשלות ואני קשה לי להרגיש בטוח עם שוער כזה בשער אבל הוא עובד קשה לדעתי התחרות היא בין שטראובר ואלימלך צריכה להיות עד שדוידוביץ יחזור ומי יודע איך הוא יחזור אחרי שנתיים בלי משחקים
דוידוביץ'???? אוואט יותר טוב ממנו!!!! השוער החובבן והרשלן הזה פשוט בושה לכדורגל וכדאי לו לפרוש לדוגמנות. בושה וחרפה שאתה מזכיר את שמו בדיון הזה, ואתה באמת חושב שהוא שוער טוב. אולי לפני הפציעה דוידוביץ' היה שווה משהו, אבל אחרי הפציעה (הראשונה) דוידוביץ' היה אחד השוערים הגרועים בארץ, בזכותו חטפנו גול מול בוסניה ואחד מול אוסטריה (מוזר שהוא מזומן לנבחרת כל כך מהר על חשבון קורנפיין שנתן עונה הרבה יותר טובה ממנו) והוא לא עשה עצירה אחת בחיים שלו. השוער הזה ראוי להיות בקבוצות כמו כפר-קנא הפועל ירושלים או אפילו הפועל רעננה. לליגת העל הוא לא מתאים. ושוב - בושה שהוא מוזכר כאן. קופירוק אני לא מתכוון שום דבר אישי אליך, אבל מי שאומר שדוידוביץ' השוער הכי טוב בארץ לא ממש מראה ידע בכדורגל.
אוי באמת איך זה ששוער עם הגנה כזאתי חובבנית כמו שאתם מציינים כל חצי דקה, הוא לא שוער תותח? הוא באותה רמה של שביט אלימלך, ואולי שביט מקדים אותו במעט אם הוא לא היה ליצן החצר(אדוני) כל החיים שלו עד עונת 2001, הוא כבר מזמן היה באירופה
אם נילסן היה נותן לקורנפיין שלא משנה מה יהיה הוא יישאר בהרכב, איציק היה נותן לו הכל בחזרה. אחרי הזדמנות אחת שלא יצא לו הוא העיף אותו, לעומת אוואט שחטף אין סוף גולים שטותים, וגם דוידוביץ' שחטף לא מעט גולים מוזרים. ובקשר לשטראובר, למרות שיש לו את בן-חיים וסטרול בהגנה יש לו גם את גדי ברומר שלבדו הצליח להביא להגנה של מכבי את התואר "ההגנה הטובה ביותר". כשברומר נפצע עונה שעברה, וסטרול נקרה לדגל, כולנו זוכרים מה קרה. 5 משחקים, נקודה אחת. אז שטראובר לא ממש הגיבור של מכבי בעונה החולפת. ברומר הוא הגיבור.
שטראובר לא יעמוד בשער נבחרת ישראל כי הוא זבל הזבלים!!!!!! הוא מתלהב קופץ סתם ולא משרה אווירת ביטחון על ההגנה שזה הדבר הכי חשוב לשוער. אין לו חוכמת משחק, אמנם הוא לא מהסס ביציאות כי יש לו עודף ביטחון עצמי אם יש מישהו שאני שונא זה לירן שטראובר המתרומם הצהוב הזה. מישהו ראה את בואבישטה??זה שוער שיעמוד בשערה של ישראל שגם ככה סובלת מהגנה חלשה?<??? הוא קוף!!!!!!!!!!! וגם לך תיתן לשוער שאשתו של המאמן שוערים שלו זרקה את הבן שלו מהחלון להיות שוער נבחרת!!!! יבגני לצנחנים! ולא לשכוח: גדי ברומר עוד בוכה אלון ברומר הוא נכה בכסא הגלגלים איך נפלו התאומים! וד"א זה שיר של הפועל ת"א שלא יגדו אח"כ שהעתקתי........
אחי אתה טועה ובגדול שטראובר אחרי ההצגה שלו נגד חיפה הוא ממש הראה שהוא ענק ובכלל במשל השנתיים האחרונות הוא פשוט משתפר ממשחק למשחק אפילו שהיה לו משחק רע נגד בואבישטה לא אומר שזה עושה אותו לשוער גרוע ולפי דעתי הוא השוער הטוב במדינה יגדו כולם מה שיגידו...
דיי כמה שטויות כבר אפשר לומר בטופיק אחד? שטראובר סתם שוער עם הרבה פוזות. מול בואבישטה הוא עשה שני טעויות מטומטמות שהרבה זמן לא ראיתי שוער עושה,הוא התעקש להמשיך אם הפוזות שכדור שלחו מ0 מטר חלש לרחבה הוא בזינוק איגרף ואפילו השדרים הביאו על כך פליאה. מי שאומר שככה צריך להראות שוער כדורגל לא ראה מעולם משחק כדורגל של אואט,קורנפיין,ואלימלך שהם השוערים הטובים ביותר. מי שרצה לבדוק מה זה שוער אמיתי היה צריך לצפות בבית"ר מול הפועל שהיה היום ואז הא יבין מהזה שוער נבחרת.....................
כמאל יא חתיכת זבל איך אתה מדבר? מה הקשר בין זה שאישתו של אובארוב הפילה אותו בטעות לבין אובאורב עצמו? להומו מטומטם כמוך לא מגיע לכתוב בפורום הזה!