ניצן שכרוב יגדל לך על האשכים!!! אלק בטעות............ יבגני אתה גדול!! לצנחנים!!! ניצן אני אומר את זה כדי להראות לך מי אלה המכבים שלך........... ואני מצטט: או-אה וקלינגר לא רואה או-אה וקלינגר לא רואה ואני מוסיף: שבע שנים אין אליפות............ אז לך לשירותים ובבקשה תשאר שם
קודם כל זה 6 שנים.. אז נא לדייק! ואני מוכן להתערב איתך שאתה ילד בן 10 שבקושי נולד שזה קרה, אז אתה לא יודע על זה כלום ואתה בטח מאותם צבועים שקלל את שום שהוא שיחרר את עטר ונישק אותו כשהוא העלה אתכם לליגת האלופות.. אז אל תדבר על קלינגר יא חתיכת זבל
חבל שהוא לא רואה........... לך תוציא את התסכול שלך מהקבוצה האפסית עם כל הנאצים........... לא נורא אולי אלון חלפון ישבור גם לנימני את הרגל יהיה אדיר! ובוא נתערב שאני יותר גדול ממך יתולש שערות בביצים !!! או הקללה הכי טובה: אוהד מכבי........עצוב עצוב עריכה:להבא נסה לדבר בשפה מכובדת ולעניין
בואנה יבן אלף זונות, אני לא ארד לרמה שלך וירד על אמיר רנד..אבל סתום תפה יבן זונה חושב אתה גבר? תביא תפלאפון שלך בפרטי...ואז נראה מה ייצא ידוחף בתחת בן זונה
כמאל.. יא חתיכת אפס.. אתה יודע טוב מאוד שאם אני רוצה, אני יכול לרדת עליכם ועל אמיר רנד.. אבל אני לא אעשה את זה.. אתה יודע למה? כי אני לא בן-אדם מגעיל כמוך שיורד לרמות האלה.. מנהלים, בבקשה תמחקו את ההודעה הזאת ותזהירו אותו..
אוואט גם מקבל שערים אומללים. קורנפיין ואלימלך הם השוערים שצריכים להיות בנבחרת. קורנפיין הציל את בית"ר עונה שלמה מתבוסות, ובקושי קיבל הזדמנויות בנבחרת. אוואט עדיין בנבחרת למרות השביעייה מול גרמניה, החמישייה מול מנצ'סטר ושאר השערים הטפשיים שהוא מקבל.
כבר היה על זה דיון, אבל בכל זאת. כבר ציינו שאוואט מקבל שערים מפגרים(אוסטריה, בן שמעון, מנצ'סטר, גראץ), ושהוא לא ראוי להיות שוער ראשון של נבחרת ישראל. עכשיו השאלה היא מי כן.
אני לא מפחד ממך פטנט או איך שלא קוראים לך ימנהל בסטה...... לך תזדיין...... וניצן אני יכול לרדת לך על מני לוי אבל אני לא יורד....... ואני פשוט רואה מהודעה להודעה שלך שאתה אוהד מכבי יאוהד נצחונות מסריח לך לך........ ובקשר לשטראובר אני חוזר ומדגיש שהוא אפס מתלהב!!!