הן צריכות אותם כמו שאני צריך שלושה זוגות משקפי שמש. יש מצב שביום ספיציפי הזוג שאני לובש הכי פחות פתאום יתאים. זה לא אומר שאי אפשר להסתדר בלעדיו. אז מה אם הוא עלה לי 300 ש"ח, זה לא הופך אותו לשימושי. גאדיר שיחק בכלל העונה? גורדנה עשה חיל בגביע הטוטו, מה ב"ש תעשה בלי הצלחה בגביע הטוטו... אין שום סיבה להביא זר שלא מעלה את הרמה ומגיע לחמם את הספסל. זה בדיוק השלב שמדובר ביותר מדי.
אתה אוהד באר שבע, נגיד שצדק היה מגיע למכבי, צעד שגם אני חושב שצריך היה לקרות ואני בטח לא היחיד (שוב, מכבי והתנהלותה לא האישו פה), מה היה קורה עם באר שבע? איזה שחקן היא יכלה להביא לעמדה? אתה מבין כמה בחירה של שחקן אחד שהוא ממש לא כוכב גדול (שחקן טוב מאוד) היא קריטית? וואקמה הוא ממש לא מה שחסר למכבי כרגע. הייתי שמח מאוד אם היה מגיע, לא מבכה על זה, אגב. לא מבין איך אתה כבר שופט את סקאריונה.
מחזיק מאוד מסקאריונה אבל הוא לא נואקמה שהוא כמה דרגות מעל הליגה כאן. צדק לא היה חותם אצלנו אלא במכבי תל אביב? אז היינו משחקים עם סוארס וטאהה שעשה עונה קודם להגעה של צדק התקדמות גדולה ובלי ההחתמה של צדק כניראה גם היה מקבל את המושכות (בסוף קיבל אותם במקום סוארס בחלק גדול של העונה שעברה).
גם ריאל מדריד לא צריכה את מתאו קובצ'יץ', למשל? קבוצת כדורגל חזקה צריכה שחקני גיבוי טובים, ככה זה. היא צריכה את הסגל הכי טוב שהיא יכולה להחזיק. אפשר להסתדר בלעדיהם, אבל פחות טוב. קבוצת כדורגל לא צריכה לגלות סולידריות לשאר קבוצות הליגה, אף אחת לא צריכה לוותר על שחקן ספסל כדי שלקבוצה חלשה יותר יהיה אותו בהרכב, וזה גם לא קורה בשום מקום. זה ספורט תחרותי, זה מן קטע כזה - לעשות הכל כדי לנצח. יחד עם זאת, אם יהיו יותר שחקנים ואופציות בשוק, זה יקרה באופן טבעי, ואז גם השחקנים הפחות מובילים בכפר סבא ילכו ליבנה או לוד או קטמון או ראשל"צ, ואלה שלהן ילכו למרמורק או עפולה או קריית מלאכי או אנערף, ואתה משפר הרבה יותר מרק את ליגת העל, ואולי מחיה את הלאומית הגוססת. אני לא מסוגל לראות את בן בסט, אבל מכבי לא יכולה להרשות לעצמה לשחרר אותו, אין לה פיתרון אחר בסגל, ולא משנה כמה הוא גרוע, הוא עדיין עדיף על כל אחד מהחלוצים בנוער, שלא יודעים מהם הלחצים בקבוצה הבוגרת של מכבי, ומעולם לא נבחנו באינטנסיביות של הקבוצה הבוגרת.
הכוונה היא שהוא לא איזה שחקן חד פעמי של אחת לעשור ומעלה, זה לא איזה פספוס מכונן בעולם נורמלי. פה זה אכבר קריטי. הוא הבלם הישראלי המוביל כרגע, לא מערער על כך, על אף שלטעמי פתח את העונה לא משהו, ובן חיים בכושר עדיף כרגע. א
ומי על תקן טאהא? מה עושים עם הפציעה (אני זוכר נכון?) של סוארס? זה היה דופק לכם את ההגנה. הבאתם השנה בלם שצדק יכול לצחצח לו, בשוק תוכלו למצוא בלי יותר מידי בעיה בלמים זרים שיכולים לעזור לצדק לצחצח כי הם באותה רמה, או כאלה שברמה גבוהה יותר (בליגה יש לטעמי אחד כזה, רואדה), אבל בשוק הישראלי? רק צדק.
גאדיר פצוע כל העונה והזר לא יגיע כדי להחליף את גורדנה, הזר יגיע כדי להחליף את ראדי שיחליף את שבתאי שיחליף את גורדנה. שחקן על העמדה הזאת פשוט ידחק את כולם צעד אחורה בהיררכיה.
מוכשר מוכשר אבל עם כישרון לא הולכים למכולת והוא לא הציג משחקים יוצאי דופן וגם באשדוד. ולגביי הטענה שטאהא וסוארס היו משחקים מי אז היה הבלם השלישי? כי בפעם האחרונה שהיה לנו בלם נוער כבלם שלישי הקבוצה נראתה איתו מול מכבי כמו הצרות שלי... ובכלל איפה בן גרבלי היום וכנ"ל על רוב שחקני הנוער המהוללים שלנו? השחקן היחידי שטעינו לגביו היה ירדן אבוחציראנו גם הוא בינוני מדיי לקבוצת צמרת בליגת העל. כל שאר השחקנים משחקים בליגה ב'.
ברגע שב"ש ומכבי ת"א מחזיקות שחקנים שיכולים להיות ב-11 בכל קבוצה אחרת, ומחזיקה אותם בקצה הספסל - יש בעיה. גאדיר, גורדנה, ש.אזולאי. זאת הבעיה של הקבוצות העשירות, רק שחקנים מובילים ומוכחים צריכים לשחק שם (ולא, גורדנה וגאדיר לא כאלו). לא שחקני אינסטנט למינהם.