בית"ר לא הביאה זרים חדשים למעט הקשר האפריקאי הצעיר, אבל זה לא מפריע לכתב לדרג את הזרים של חיפה או מכבי, שאת רובם הם לא ראה דקה בכדורגל הישראלי, כיותר טובים. גם ההצגה של קלאודמיר כשחקן בדעיכה זה נוגד את המציאות.
השחקן הכי חשוב של בית"ר ובין הטובים ביותר שלה. אני יודע שיש נטייה להסיק פה מסקנות על סמך דעות של אחרים, אבל מי שצופה במשחקים של בית"ר יודע את האמת.
אם אני מסיק מסקנות, זה בעיקר מאוהדי בית"ר ירושלים, כשאתה נמנה בינהם. אני רואה את המשחקי של בית"ר ירושלים, לא את כולם, אבל אפשר לומר שבעונה שעברה החמצתי אולי 2-3 משחקים שלהם. וכן, גם על המגרש וגם לפי התגובות של האוהדים פה, היה נראה שהוא ברמה נמוכה יותר ממה שהוא הציג לפני שנתיים. יש כאלה שלוקחים את זה התוצאה ומפילים את זה על המאמן (רן בן שמעון), אני פשוט ראיתי תצוגות פחות טובות שלו אינדיבידואלית.
האידיוטים עוד יחליטו שהקונספט של זר על הספסל הוא ההיילייט, לא הגדלת המכסה, ויחזירו לחמישה זרים, כשארבעה יוכלו לשחק ביחד.
1 על הספסל זה מטומטם. אם מחליטים על 6 אז שיהיה כבר 6 על המגרש. בכל מקרה, עדיף חמישה על המגרש ומחוצה לו.
בושה שלא מגדילים את המכסה ל-11, שישחקו 22 זרים על הדשא ללא הגבלה. אז מה אם אף קבוצה לא פגעה בכל ששת הזרים שלה וחלקם זרים לכדורגל... העיקר להביא עוד סחורה פגומה מבחוץ.
אני אחזור על מה שכתבתי כאן שבוע שעבר. הכדורגל הישראלי חולה, אפילו גוסס. לא מייצרים יותר שחקנים טובים, נגמר העידן של קבוצות גדולות שבנויות על ישראלים. עצם זה שהישראלי הכי טוב בליגה בפער כבר בן 33 אומר הרבה. לא סתם כולם בוכים שהליגה פה ברמה מאד נמוכה, ולא סתם ב"ש עם כל החולשות שלה עדיין מובילה את הטבלה, כשפאקינג הפועל חיפה צמודה אליה מלמטה. הדרך היחידה להציל את הליגה הזאת זה להגדיל את מכסת הזרים, אבל מה עושה הגאונים בהתאחדות? שוקלים להוריד זר ולהטיל גזר דין מוות על הליגה.
אני מת על המנטרות האוטומטיות האלה. הזרים בליגה כרגע בסדר גמור. רובם משמעותיים מאוד עבור הקבוצות שלהם. אי אפשר לפגוע בול בכל שחקן, גם בישראלים לא פוגעים פה.