שכל הגאונים שאומרים את זה ינסו לדמיין את ב"ש בין וואקמה,ויטור ואוגו(אנחנו רואים עכשיו איך היא נראית בלי השניים הראשונים) שינסו לדמיין את הפועל חיפה בלי תמאש ועם רן קדוש בשער, את נתניה בלי עלי מוחמד והויבך(ההדגשה היא בשבילך עידן). נכון יש נפילות עם הזרים, גם באנגליה ובאיטליה יש לא מעט נפילות, רק שהם לא מספיק מטומטמים בשביל להגיד "הגיעו לפה כמה זרים לא טובים, עדיף להתבסס כבר על החומר המקומי"
לפי הספירה שלך: 3 בבאר שבע, 2 בהפועל חיפה ונתניה, אני אוסיף עוד 2 בבני יהודה. זאת סיבה מוצדקת להגדיל את מכסת הזרים? לדעתי ממש לא.
אני אומר דבר פשוט. הישראלים הם חרבנה, הם פח אשפה, ואני באמת מנסה להיות עדין אבל לא מצליח. אין לך ברירה אחרת אלא להגדיל את מספר הזרים. נכון יהיו נפילות, ועדיין כשאתה מביא יותר זרים אז הסיכוי שיהיו לך יותר זרים טובים הוא גבוה יותר. מתמטיקה פשוטה.
אני הייתי מבטל את המגבלה לזרים מגיל 33 ומעלה. ככה שחקנים איכותיים כמו הובאן וגרסיה היו נשארים פה עד סוף הקריירה
אני הייתי מבטל את המגבלה לזרים מגיל 33 ומעלה. ככה שחקנים איכותיים כמו הובאן וגרסיה היו נשארים פה עד סוף הקריירה
גרסיה כבר היה בצלילה(כמו פריצה אגב שאכזב מאד בפתח תקווה) הובאן אכן היה מאד חשוב לכם, ואם לא ההגבלה הוא היה נשאר, מה שכן לא יודע מה קורה איתו היום, רק יודע שהוא כבר לא מוזמן לנבחרת רומניה.
בואו נגיד שאני יותר אתלהב מסיגורנסון מנבחרת איסלנד שמועמד למכבי מאשר מאיזה טל בן חיים מספרטה פראג או מרפאלוב שמשחקים בנבחרת ישראל.
לא מכיר אותו אבל הכוונה שלי הייתה שאני יותר אתלהב משחקנים איסלנדים, רומנים, שבדים שישחקו כאן מאשר איזה "ליגיונר" ישראלי. זה מדינות עם תרבות של כדורגל בלי לחפף. דרך אגב, הוא יותר טוב מקאירטנסון?
הליגיונרים זה סימפטום של הבעיה שהצגתי. בגלל המחסור החמור בישראלים נורמלים משלמים סכומי עתק על ליגיונרים שלא שווים אפילו רבע מזה. טל בן חיים שעכשיו כולם רודפים אחריו, או למשל רמי גרשון שירד לספסל בגנט ונמצא אחרי שיאו. תהיה בטוח שגם על מרואן קבאה יוציאו חבילה.
מי שמשלם את סכומי העתק הללו הם בעלי הון משועממים שלא אכפת להם לקחת כסף שהרוויחו (או שבן הזוג) בעמל קשה ולתת אותו לערסים חסרי תרבות. מי אני שאגיד למיליארדרים שלא יעשו את זה?
נראה לך שאלונה נהנית לשלם סכומי עתק ל"אקדמיה" של ג'קי? אם תשאל אותה בחדרי חדרים היא תגיד לך שהיא היתה מעדיפה להוציא את זה על זרים שבאמת ישדרגו את הקבוצה.
בטוח שגרסיה גם בתור שחקן ספסל היה תורם למכבי תא (מי ישמע מי הגיע במקומו מאז). הובאן? רץ לאליפות ברומניה כשחקן הרכב משמעותי