מגבלת הזרים בליגת העל - רוצים 8 זרים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Butragueño, ‏8/5/16.

1. סיונרה Member

היא יכולה להחליט שהיא לא משלמת כאלו סכומים לישראלים או לעזוב את הכדורגל. היא לא עושה אף אחד מהדברים הללו. לכן, אני מסיק שהיא מעדיפה לשלם להם, ולכן אין לי שום עניין לעזור לה על חשבון הכדורגל הישראלי.

2. DRORIKO Member

חשבון הבנק של אלי ברקת לא מעניין אותי, מעניין אותי הכדורגל הישראלי. הגבלה של 5 זרים על המגרש פוגעת בו אנושות.

3. סיונרה Member

זאת טענה אחרת, אין לזה קשר לסכומים ששחקנים ישראלים מקבלים. הם מקבלים רק את הסכומים הללו רק בגלל שיש מי שמוכן לשלם להם.
    אם זה מה שאתה חושב, זה היה נכון גם אם השחקן המוביל היה מקבל שכר של 50 אלף דולר בעונה כולל בונוסים.

4. DRORIKO Member

ולמה אתה כותב " אין לי שום עניין לעזור לה על חשבון הכדורגל הישראלי"? ביטול ההגבלה הוא על חשבון הכדורגל הישראלי לדעתך?

5. סמואל אטו Member

כשהייצוא נמוך והביקוש עולה אז גם המחיר עולה בהתאם.
    תוריד את הביקוש - תוריד את המחיר.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  6. סיונרה Member

הביקוש זה אלונה, מיטש ושחר. שהם יורידו את הביקוש וישלמו פחות.
    בפירוש כן. זה כנראה יעזור לקבוצות המתחרות באירופה, לא הרבה יותר.

oFiRzZz ו-עידן444 אוהבים את זה.
  7. DRORIKO Member

בספרד אין הגבלה של 5 זרים ולא ראיתי שזה פגע בכדורגל הספרדי או בקבוצה שלך בפרט

8. סיונרה Member

אין סיבה שזה יפגע בקבוצה שלי שהיא אחת מ-2 העשירות והחזקות בספרד. איך אתה יודע שזה לא פגע בשאר הקבוצות? זה כנראה הועיל לריאל מדריד ולברצלונה, לא יודע כמה לקבוצות דרג 3-4. ריאל וברצלונה מהוות אחוזים בודדים מקבוצות הכדורגל המקצועניות בספרד.
    בכל מקרה, ספרד זה לא ישראל. לא כל דבר שטוב לליגה שנמצאת בטופ העולמי ולמדינת הכדורגל כנראה מס' 1 בעולם טוב לליגה בסדר גודל בינוני-קטן ולמדינת כדורגל כושלת כמו ישראל.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובינתיים בישראל:
    באר-שבע מתכננת להחליף את קואנקה ופקהארט בינואר, מכבי ת"א את סושיץ' ובאטוקיו ומכבי חיפה את קאיו וקלאוס כאשר יש אפשרות לעוד שחקנים שיעזבו. והבאתי רק דוגמאות של קבוצות עשירות וזרים יקרים שהגיעו עם רזומה מבטיח.

אבל תמשיכו לספר לי איך הגבלת מספר הזרים ל-5 תפגע אנושות בכדורגל הישראלי.

עידן444, Bluekipper ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

גבר אתה מדבר ברצינות? מי שישמע אותך יחשוב שלה ליגה זה 2 קבוצות וזהו(מה שהליגה שלנו היתה אגב עד השנה, עם הגבלת הזרים שלך) זאת ליגה סופר חזקה, חוץ מבארסה-ריאל יש לך את אתלטיקו שעשה 2 גמרים צ'מפיונס ב-4 שנים האחרונות, יש לך את סביליה שזכתה כמה פעמים ברציפות בליגה האירופית וכבר שנתיים ברצף מעפילה לשמינית. יש לך קבוצות בעלות שם כמו ולנסיה, ויאריאל וכדומה. לא סתם הליגה הזאת מדורגת ראשונה בדירוג של אופ"א.

יודע מה נעזוב את ספרד, בוא נעבור למשהו "ריאלי" יותר-בלגיה, אתה יודע המדינה הזאת שכל הזמן מדברים עליה בתור המודל לחיקוי שאנחנו צריכים לאמץ. בבלגיה אין הגבלת זרים בכלל, היא מאד חריגה בקטע הזה באירופה. ועם כל זה היא 2 רמות מעל הליגה שלך. נכון גם בזכות התוצר המקומי המשובח אבל גם בזכות הזרים הרבים שמשדרגים אותה, ביניהם גם רפאלוב וברדה. ובעצם זה הינו הך, הזרים האיכותיים גורמים לבלגים להיות טובים יותר כי הם מכריחים אותם להשתפר בשביל להרוויח מקום בהרכב. בישראל זה בדיוק הפוך, הישראלי יודע שלא משנה מה יש לו מקום קבוע בהרכב, הוא יודע שלא משנה מה הוא ירוויח הרבה כסף, אז למה לו לעבוד קשה? למה לו להשתפר?

11. DRORIKO Member

בליגה הצרפתית אין זרים שהקבוצות מחפשות להיפטר מהם? אל תהיה דמגוג

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  12. סיונרה Member

הכדורגל הספרדי זה גם לא 5 הקבוצות שהזכרת, יש שם עוד הרבה. ושוב, מדובר באומת הכדורגל מס' 1 בעולם. כשהשחקן הישראלי יהיה כמו השחקן הספרדי, והכדורגל ישראלי יהיה משהו שמחזיק את עצמו אז נדבר.
    לגביי בלגיה, מה עם ממוצע הקהל מאז שהורידו את המגבלה? מה עם החיבור של האוהדים לקבוצות? עלה? ירד? אין לך מושג? זה שאתה יודע מה קורה בפועל לא אומר שאתה יודע מה היה קורה אילו לא היה קורה הדבר הזה, זאת טעות נפוצה.
    לא מעניין אותי אם השחקן הישראלי משתפר או לא. אני מעוניין שהליגה הישראלית תהיה ליגה לישראלים. אחרת מבחינתי אין טעם להחזיק פה ליגת כדורגל.

13. DRORIKO Member

מעניין שמה שמתאים לכל אירופה לא מתאים לישראל. נכון כי אנחנו מיוחדים הרי, בכל זאת העם הנבחר.

14. סמואל אטו Member

איך מורידים ביקוש בעסק תחרותי?

"שומע יענקל'ה תעשה טובה ותרד מבוזגלו. פליז פליז פליז."

15. DRORIKO Member

אגב אני יכול להבין את אלה שאומרים שצריכה להיות הגבלה כדי לשמור משהו מהצוויון הישראלי, אני גם מתחבר לזה. בגלל זה לדעתי צריך להעלות את המכסה ל-8 זרים. לדעתי זה אחלה איזון בין איכות לצוויון. כשנלך למשחק של הקבוצה שלנו עדיין נראה 3 ישראלים על המגרש, אולי יותר אם ישראלים אחרים בסגל יוכיחו את עצמם, זה לבטח עדיף על 6 ישראלים שהם באנקר בהרכב בלי קשר לכלום, ואולי יותר במידה ויש נפילות עם הזרים.