בינתיים הזרים שאמורים היו להימכר במיליונים עוד יפרשו כאן בסוף... ואלה שהכניסו הכי הרבה כסף אלה זהבי וטב"ח. אם לא היה פספוס עם דאבור גם עליו הייתם עושים הרבה כסף. יש סיכוי שהולך להיות אותו פספוס עם דור מיכה שברור שידרוש הרבה כסף על הארכת חוזה כשהוא רואה ששחקנים זרים שתורמים פחות ממנו מרוויחים הרבה יותר ממנו.
"לכן"? אני לא מזהה קו ישיר בין מה שאמרת לבין המסקנה שהסקת בהודעה האחרונה. כמו בכל ליגה בעולם יש זרים שמשדרגים, יש זרים סבירים שנותנים אלמנטים שאין בשוק המקומי ויש זרים שאתה נכשל איתם בגלל xyz. אין כאן קונספירציה נגד הישראלים בליגה הישראלית. כל שנה הסיפור חוזר על עצמו. הזרים ימשיכו להכתיב את הטון ואתה תמשיך להקטין את המשמעות שלהם. אני רוצה לראות את חיפה ונתניה בלי שטקוס, תמאש, גינסארי, ורגוץ', הוייבאך ומוחמד.
ואיך הם יהיו בלי דיא סבע וחנן ממן? איך זה קשור? הדיון כאן הוא לא האם צריך זרים. הדיון הוא האם להגדיל. העובדות בשטח אומרות שהמכסה הנוכחית לא מנוצלת. אז למה להגדיל? כדי שב"ש תוכל להשאיר גם את לוסיו וגם את פקהארט? מעניין לי את הביצה. שיתנו לאלקנאווי לשחק. אולי יחזור לב"ש קצת ציוויון מקומי שנעלם... לדעתי כולם רק ירוויחו.
אגב, אם נתניה משחררת בינואר את ריביירו היא ממש לא הולכת להתאבד כדי להביא זר אחר. דראפיץ אפילו אמר את זה... אם לא נמצא מישהו שמתאים לנו נשאר עם חמישה. אם התאוריה שלכם היתה נכונה אין סרט של מכסה לא מנוצלת. בפועל זה קורה ולא מעט.
* אלה היו הדרישות לפני הפציעה. לא רק מאיתנו אלא גם ממכבי חיפה ומכבי תל אביב. ונחזור לבן שהר, שכרגע אין לו הצעות מחו"ל, ולפי מה שאני יודע מרוצה מאוד בבאר שבע, למה לדעתך הוא דורש 700 אלף יורו? זה לא שיש קבוצה בחו"ל שתסכים לשלם, אלא שהוא יודע שחלוץ ישראלי טוב (אפילו לא מצוין) זה מצרך נדיר, ובמקרה הכי גרוע יקבל את הסכום (או קרוב לזה) במכבי חיפה/מכבי תל אביב.
המכסה מנוצלת. אין 100 אחוז הצלחה בשום תחום בחיים. אני לא התייחסתי לציוויון, אני התייחסתי לטענה הספציפית שדור פרץ הוא "סיבת הזהב" ללמה אין צורך להגדיל את המכסה. זה שקבוצה נכשלה עם זר בעמדה מסויימת. זה דבר נתון שבא עם הטריטוריה, אין טוב בלי רע.
נו באמת. זה שמשפחת בוזגלו טענו שהייתה הצעה מבשיקטאש (לא פחות), זה אומר שהייתה? (לפני כן טענו שיש קבוצות באיטליה שמעוניינות).
ענית על השאלה מי אשם- מי שייצר אצל השחקנים האלה את התחושה שזה מה שהם שווים. וזה קורה בין היתר גם בגלל ההכנסות הגדלות של המועדון בזכות ההצלחה המקצועית שהשחקנים אחראים עליה וגם בגלל הסכומים שמשלמים לזרים. אם אתה עובד במקום עבודה ויש מישהו שתורם הרבה פחות ממך שמרוויח הרבה יותר- לא תדרוש להרוויח לפחות כמוהו? בן שהר רואה ששילמו לפקהארט 600 אלף דולר- למה שלא יחשוב שהוא שווה יותר? ואם אין הצעה מחו״ל הוא ישאר עם הזין ביד. הגיע הזמן שיותר שחקנים ישארו עם הזין ביד.
דור פרץ הוא דוגמה לישראלי אפס(עפי מה שכותבים עליו כאן בפורום) שמכבי ת״א לא הצליחה להביא זר שעדיף על ה״אפס הישראלי תת רמה״ הזה.
אנשים כאן טוענים שוב ושוב שהכדורגלן הישראלי תת רמה אבל המועדונים לא מסוגלים להביא זרים שהם טובים יותר. מוזר, לא?